Forum » Operacijski sistemi » Kateri linux v centrino laptop?
Kateri linux v centrino laptop?
Kiki de Lupis ::
No; zanima me katera destribucija linuxa deluje na zgoraj omenjenemu notesniku?
Preizkusil sem distribuciji Knoppixa in Suseja a nobena od njiju ni delovala. Če sem preskočil prepoznavanje opreme je še nekako prišlo skoz. A če sem šel po normalni poti je stvar pred nalaganjem namizja friznila.
Če pozna kdo kašno rešitev kar na dan z njo.
Hvala
P.S.
S-T linuxa še nisem preizkusil.
Preizkusil sem distribuciji Knoppixa in Suseja a nobena od njiju ni delovala. Če sem preskočil prepoznavanje opreme je še nekako prišlo skoz. A če sem šel po normalni poti je stvar pred nalaganjem namizja friznila.
Če pozna kdo kašno rešitev kar na dan z njo.
Hvala
P.S.
S-T linuxa še nisem preizkusil.
dr.J ::
Še nisem slišal za omenjeni model prenosnika.
Distribucije delajo v glavnem vse, samo priložena navodila je treba prebrati. Tu nekje se začne reševanje tvojega problema.
Distribucije delajo v glavnem vse, samo priložena navodila je treba prebrati. Tu nekje se začne reševanje tvojega problema.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
CCfly ::
Centrino laptop ne pove ničesar. Zaupaj nam podjetje in model potem pa lahko poiščemo izvor težav. Pomagal bi tudi podatek, kje se Linux obesi, da bi ugotovili kateri kos strojne opreme je problematičen.
Kiki de Lupis ::
No; gre za HPj-ev model 9030.
Problem je; da najde vso opremo le ko se nalaga namizje stvar frizne.
Problem je; da najde vso opremo le ko se nalaga namizje stvar frizne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kiki de Lupis ()
CCfly ::
Hm tole je snov za BigWhale-ovo kristalno kroglo. Ali zamrzne pri nalaganju KDE namizja ? (kaj je zadnjje kar vidiš ?)
dr.J ::
http://www.linux-on-laptops.com/
pobrskaj med modeli s sorodnimi komponentami
Ali v tekstovnem načinu dela?
pobrskaj med modeli s sorodnimi komponentami
Ali v tekstovnem načinu dela?
CaqKa ::
meni suse live 9.2 in suse personal ter stgl (1, 2, 2.1) , gnoppix 0.8, knopix, ....
vsi delajo na centrino laptopu :)
vsi delajo na centrino laptopu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acerjev šef vidno nenavdušen nad Microsoftovim pohodom v hardware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 34444 (30857) | Icematxyz |
» | Izšla Mandriva Linux 2010 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9941 (7713) | 5er--> |
» | Izšel KDE 4.0.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12204 (7522) | kriko1 |
» | Prestigio notebook in linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2376 (1889) | matijag |