» »

Klinično oplojevanje Da ali Ne?!?

Klinično oplojevanje Da ali Ne?!?

«
1
2 3

Witboy ::

Torej kot že veste bo ta vikend referendum o temu ali bomo spremenili zakon ali ne. Aja, ker zakon... Zakon o umetnem oplojevanju.8-)

Sedaj pa se moje malo mnenje; resda nas je Slovencev zelo malo ter da imamo zelo majhno rodnost, toda kar je prevec je pa res prevec. Kako lahko to sploh pomislijo, da bi samska ženska imela otroka. To pomeni še en otrok brez očeta. To pomeni še ena samohranilka. to pomeni zopet denar davkoplačevalcev za pomoč... Sej ne da ni nujno da je premožna. Sam... vse bodo pol imele pravico le tega.8-O

Tore, kaj pa vi mislite o temu?:D

gkovac ::

ja res je Witboj...

tale referenum je idiotizem.... po mojem mnenju je brezveze ... ce si zenska ne more najt moskega za otroka pol nej se kratko in malo j"#$! kar pa se tice lezbijk so se pa itak odlocile, da NE bojo mele otroka... logicno a ne??? ce so lezbijke so lezbijke in konc

da ne govorim o tem kolk dnarja bo drzava zapravla za to.... 600 miljonov tolarjev!!!!!!!!!>:D!!!!! za ta dnar mamo ze skor pediatricno kliniko narjeno!!!!! al pa stadion... al pa se miljon ostalih klinik k jih rabmo!

sramota za drzavo je, da se zaprav tolk $ za en kretenizem!

lp,SuLc
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

ABX ::

ha ha ha ja nov stadion je dosti bolj pametna zadeva.

Ma vas prosim......
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

GoddessTM ::

Res nevem kaj naj napišem saj bi vsaka beseda naletela na prazno glavo z ostanki možganov,ki pač izpolnjujejo le še najbolj osnovne naloge in niso več sposobne dojeti določenih zadev...očitno
What a wonderfull world.

ns-miha ::

NE NE IN NE
p.... ce si babe ne morjo dobit enga poštenga k... jih jest rade volje vse na... ;((

lezbijke bi pa prej mogle mislit, preden so se zavezale finkam!:D
sovrazim niggerje, zide

roscha ::

Ja, vsi smo proti, ampak ko bo treba it glasovat PROTI pa ne bo nikjer nikogar. (Tisti ki ste pod 18 ste izvzeti). Jebat zapravilo se bo 600 *10e6 SIT, ampak potem se vsaj zmigajte in pojdite izrazit svoje nestrinjanje. JA?

p.s. sam grem 110%

by!

OZZY ::

Jest bom šu na referendum in glasoval ZA. Zakaj tako pa ne bom razlagu, ker se mi zdi brezpredmetno.
Go with the flow.

Tomi ::

To je še ena državna farsa, ker če bi bilo vladi res to tega, da bi tistim 10 ženskah, ki bi se letno odločile za umetno oploditev, lahko stroške krili.
Za vseh 500*10e6 sit bi lahko ne le naredili vseh 10 otrok letnp, ampak jih celo priskrbeli za naprej ( če bi seveda bili v stiski ).
Da ne govorim, da bi lahko za te denar eno leto štipendirali 1175 študentov. Popolna bedarija.
Še vedno bom pa glasoval proti, ker je sam referendum popolna neumnost.
pa referendum je naslednji teden, ne ta..
metrodusa.blogspot.com

Mr.B ::

A ni to nekaj na temo umetnega oplojevanja , ko smo se že na veliko razgovorili.
Iti ali ne iti je pač vedno uprašanje , moje mnenje je še vedno NE , drugače je , če ne greš na referendum , ker potem nimaš kaj tu razlabljati ker si pač , nevem kako bi rekel , neodločen.
Pač kretenkoti v vladi , oz. za stolčki , ki so jih dobili preko zvez v ministerstvu oz. kolegijalnih zvez , se pač ne morejo smatrati kot strokovnjaki , važno da so pri koritu in vlečejo denarčke , za svojih osem ur dela.Nekaj pač morajo delati , da lahko pred vami pokažejo , da so s svojo plačo , razen nestrokovnega zakona , polnih lukenj , tako da lahko oni mešetarijo zraven , rečejo da so migali , ampak so bli uni drugi krivi da niso nič naredili , in obratno , he he he.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

GoddessTM ::

Ah dajte no idioti zarukani....pa saj to ni res noo...
očitno ste popolnoma zafrustrirani malčki,ki nevejo zakaj živijo...
če se bo ženska odločila imeti otroka sama ga bo pač imela ANE:)ddddddddd....halooooo....
in če bo vse tako kot je prav se ji nebo treba nastaviti enemu gnilemu kurcu kot so očitno vaši...
sploh pa hmmmmmm v katerem stoletju pa živite fantki|O
What a wonderfull world.

Witboy ::

Hja GoddessTM, ti si očitno prezrel, kot sam praviš o nas. Stanje je pač tako, da vsak lahko izrazi svoje mnenje in zaradi takih kot si ti je pač prišlo do referenduma in s tem do brezveznega trošenja denarja, kateri pa je od nas davkoplačevalcev.8-)

OrlyTM ::

Witboy -- ne PREZREL temveč PREZRELA ... je kaj bolj jasno :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

ahac ::

Sicer se tole že nekajkrat napisal, ampak:
Če glasujete proti je to:
a) diskriminacija
b) kršenje človekovih pravic
c) v nasprotju z ustavo
in to so stvari, ki naj jih v demokratični državi ne bi bilo.

btw
Witboy: GoddessTm je ženska. ;)
Zdej me je pa OrlyTM prehitu. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

eomer ::

Novi zakon je protiustaven in basta! Preberte si uno brošurco od Svobodna.si
8-)

Witboy ::

OK, OK. Sem se pač zmotil. Samo o demokraciji pa o kršenu človekovih pravic pa raj nebi.:| Ker če se bi pa s tem še ubadal... :\

Ljubavnik ::

A se ni ta tema ze prediskutirala enkrat po dolgem in pocez ? No jst sm takrat povedu svoje, zarad mene ce se obplojujejo al pa ne, njihova stvar ! 8-)
Mr. LoverBoi

Thomas ::

Dejmo imet hladno glavo!

V človeški družbi velja svoboda (ne)oplojevanja.

Ljudje to počnejo na razne načine. (Ne morem tega popisovat, ker je proti pravilom foruma.:D)

Sedaj bi pa po referendumu prvič posegli v to svobodo.

Nevaren precedenčni primer.

Po mojem bodo konzervatinci na referendumu zmagali. Toda Ustavno sodišče bo prisiljeno razveljaviti njihovo zmago.

:|
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MUC ::

Če že lih tolk govorimo o temu, pa mi povejte, kdaj bomo mel pol referendum, ko si bodo nekateri samski moški ( sej vemo katere imam v mislih) zaželeli otroka .. donosila ga bo pa kakšna poklicna nosečnica.

Zdej če do zdej niste pogruntal, da je to res idiotizem, boste mogoče pač pri tem primeru. Le zakaj, bi imele ženske več pravic kot moški ...

Skratka ideja je v tem, da če moški/ženska nista zmožna si poiskat partnerja nasprotnega spola in z njim imet otroka, pol tut nista zmožna vzgajat otroka .. da je pa ta zakon pisan na kožo homoseksualcem je pa itak jasno že vsakemu z osnovno šolo.

Tko da bom šel na referendum in 3x obkrožil NE .. !!

MadMicka ::

Ja Muc, ti kr pejt na referendum, pa 10 krat obkrož ne, pa še za vsak primer mal počečkaj da, tko da pol tvoj glas ne bo veljal >:D

MadMax ::

Kaj se bo dogajalo, ce bo umetno oplojevanje dovoljeno, si poglejte tukaj.

gorenc ::

hja GoddessTM, deklica mala, ce si bos zazelela otroka se bos pac morala vsesti na kurca, kje pa mislis da zivis,...in mimogrede; za kaj pa ti zivis?
Mogoce pa otrok le ni neka stvar ampak oseba in za vzgojo potrebuje oba starsa. Me prav zanima kaj bo postal fant ki ga vzgajata dve lezbiki al pa pedra!? se ti ne zdi da bo zivel zafrustrirano zivljenje,... pa kako ga bodo zajebavali v soli,...

svašta

GoddessTM ::

He GORENC ...ti si tisti,ki očitno živi zafrustrirano življenje in ti si očitno tisti,ki se strašno boji da ženske ne potrebujejo kurca na katerega bi se usedle ane :D
nikjer nisem napisala da je otrok stvar...je oseba,ki potrebuje brezpogojno ljubezen,ki pa mu jo lahko da tudi samska ženska...zajebancija v šoli ? oh daj nooo lepo te prosim...kaj so tebe zajebavali v šoli,da si še vedno poln kompleksov...
Gorenc ! Živim pa predvsem zase in za ljubezen...
What a wonderfull world.

GoddessTM ::

Sama si seveda želim (kot večina žensk ) moža-očeta najinih otrok in si sama sebe ne predstavljam kot samohranilko...vendar pa se mi zdi skrajno ponižujoče da se o tej zadevi sploh razpravlja...
kakšne probleme so morale imeti ženske preden so se lahko same odločile ali bodo otroka sploh DONOSILE IN GA RODILE:\
What a wonderfull world.

GoddessTM ::

MadMax.....zelo bolan smisel za humor...


svašta

MUC ::

Upravičeno bi oplodili mogoče le nekaj žensk letno .. ostalo bi bilo za keš, al pa bi bili to otroci lezbijk

Torej, če potegnemo črto, je bolje da tega v Sloveniji ni, ker tistih nekaj žensk, ki ima dovolj denarja, se gre lahko oplodit v tujino.

MadMax: LOL za slikco :)

Binji ::

Mah pa nej bo kaj. Sej je tudi veliko parov, ki si zelijo otroka pa ga iz raznih razlogov ne morejo met (ne mislem sam pedrov pa lezbijk)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

MUC ::

To je pa druga stvar in je že uzakonjena, kar jest vem :)), tko da umetna oploditev za pare "obratuje" že kar nekaj let

CikO ::

Dečki in Punce - lepo vas prosim, prepirate se kot otroci :O na žalost so naši politiki pozaabili na nekaj res resnega - do tega referenduma sploh ne bi smelo priti !!! GoddessTM ima prav vsak državljan Slovenije ima pravico delati s svojim telesom kar hoče. Vendar (vedno obstaja vendar) sedaj se bomo igrali BOGOVE ? Medicinska pomoč pride v poštev v primeru, da ženska (ali punca), IMA ZDRAVSTVENE TEŽAVE - vsaka ali vsak ima pravico do zdravljenja - nima pa NOBEN pravice se igrat z ustvarjanjem ŽIVLJENJA.

Ni vprašanje biti peder, ali lejzbika - to je stvar svobodne izbire - vse posledice v zvezi s tem pa mora nositi posameznik sam.

V večini primerov se prepirate glede denarja, koliko bo to državo stalo, kdo ima prav feministke ali vsi ostali - VSI PA POZABLJATE NA OTROKOVE PRAVICE !! Kaj kurc država, denar, - važno je novo bitje, ki nima vseh pravic, ker se mu že v osnovi - prav VI vzeli pravico vedeti kdo so negovi starši. A sedaj pa vas naj gre otrok TOŽIT na ustavno sodišče ???

Na žalost punce in fantje za otroka sta potrebna dva (ne mislim na vzgojo ampak spočetje).

Pa lep pozdrav in VELIKO LJUBEZNI in novih malih beb vam želim !!!

CikO ::

in če bo vse tako kot je prav se ji nebo treba nastaviti enemu gnilemu kurcu kot so očitno vaši... sploh pa hmmmmmm v katerem stoletju pa živite fantki


GoddessTM
Ni vprašanje kurca (gnili ali ne), ni vprašanje stoletja, Sedaj se pogovarjamo o ŽIVLJENJU (ki ga boš ustvarila s svojim telesom), to je nekaj kar lahko naredite samo VE - punce. :)) Pa čeprav smo sami prasci (ne se bat, če že drugo ne - saj bolezni norih krav ne moremo dobiti).

Draga GoddessTM kot si sama rekla če bo ženska hotela imeti otroka - ga bo pač imela, tako ali tako - sedaj vidiš kako je na splošno brezpredmetna tale debata !?

Pa brez zamere - najverjetneje si še mlada punca in boš (če ga še nimaš) našla fanta, ki ga boš ovila okrog svojega prsta pa o tem norem zakonu sploh ne boš več premišljevala !!!:D:D

Thomas ::

Tole je sila zanimivo.

Spor je okrog tega, če ženska sme "vzeti spermo" preko medicinskega posrednika in zanositi.

Vse drugo naj bi bilo dovoljeno - VSE.

Ampak to pa ne!

To naj bi bilo pa "igranje Boga". "Zaplojevanje otroka po nenaravni poti".

Drugače pa, ponavljam - kakorkoli.

Samo na ta način pa bohvar!

Oprostite - a ste premislili - da ga pošteno lomite?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

MUC ::

kaj ti pojmuješ pod " Vse drugo naj bi bilo dovoljeno - VSE. " <-- ??

ahac ::

MUC
Če že lih tolk govorimo o temu, pa mi povejte, kdaj bomo mel pol referendum, ko si bodo nekateri samski moški ( sej vemo katere imam v mislih) zaželeli otroka .. donosila ga bo pa kakšna poklicna nosečnica
Zakaj pa referendum?
To bi moralo biti dovoljeno.
Cik0
nima pa NOBEN pravice se igrat z ustvarjanjem ŽIVLJENJA
Kako naj se pa razmnožujemo?
MUC
To je pa druga stvar in je že uzakonjena, kar jest vem :)), tko da umetna oploditev za pare "obratuje" že kar nekaj let
Zakaj je to druga stvar?
Ti diskriminiraš ljudi zaradi njihovega načina življenja.
gorenc
Me prav zanima kaj bo postal fant ki ga vzgajata dve lezbiki al pa pedra!? se ti ne zdi da bo zivel zafrustrirano zivljenje,... pa kako ga bodo zajebavali v soli,...
Če ga bo kdo zajebaval v šoli ga bodo tvoji otroci (vzgojeni v sovraštvu do pedrov!). Torej boš ti naredil napako pri vzgoji in ne oni!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

MadMax ::

GoddessTM: zapisala si:"Res nevem kaj naj napišem saj bi vsaka beseda naletela na prazno glavo z ostanki možganov,ki pač izpolnjujejo le še najbolj osnovne naloge in niso več sposobne dojeti določenih zadev...očitno", sledi: "Ah dajte no idioti zarukani....pa saj to ni res noo...
očitno ste popolnoma zafrustrirani malčki,ki nevejo zakaj živijo...", nato pa se, da imam jaz bolan smisel za humor?!?
Ocitno je potrebno pokazati razliko med zenskimi in moskimi mozgani.

btw.: drugo slikco sem dal samo zaradi enakopravnosti:D
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Thomas ::

Ja MUC - mislim na vso množico variant zanositve. Recimo na sex 12+1.

Kar se mene tiče - če je vseh 13 za - se jim tega pač ne sme in ne more preprečevati.

Tudi eventualno tako spočeti otrok ni nič manjvreden.

V vseh sekularnih družbah ta svoboda izbiranja spolnih partnerjev in števila njih - velja. Razen v pravovernih islamkih in podobnih.

Edino zdej naj bi eno varianto, v katero je vmešan posrednik - prepovedali.

Pa še to samo, če je ta posrednik zdravnik na službeni dolžnosti.

Drugače je seveda še naprej dovoljeno.

(Razen, če mislijo moralisti še nekoliko "zaostriti pravila".)

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Elemen_T ::

ahac: ;)
Citiram
Ce ga bo kdo zajebaval v šoli ga bodo tvoji otroci (vzgojeni v sovraštvu do pedrov!). Torej boš ti naredil napako pri vzgoji in ne oni!
To je v končni fazi res, ampak v bistvu je družba taka kakršna je in ni vajena na drugačno od svoje, posledično bo skoraj sigurno vedno ostalo tako kakor je, torej, diskriminacija homoseksualcev...sploh se bo to poznalo pri otrocih v primeru sprejetja referenduma, v šoli bo za otroka dveh homoseksualcev(alk) huda kriza in to bo tudi vplivalo na nadaljno življenje otroka...

Pozdrav.

ahac ::

Če se družba ne bi spreminjala bi še vedno nabirali korenince in lovili mamute.

Thomas ::

To, da bi se prilagajali "nevzgojenim mulcem" - oziroma njihovim staršem, ki jih slabo vzgajajo - NI razlog proti zakonu. NE SME postati.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tomi ::

Vedno se sprašujem, zakaj morajo debate prej ali slej naleteti na to nepopravljivo območje dveh taborov, ki se bolj ali manj zavzemata za balalne zadeve in se začneta žaliti.
Sicer pa, kot sem že rekel, je ta referendum bolj farsa države kot pa odločanje o tistem, zaradi česar naj bi sploh bil. Država bi mirne duše uzakonila OBMP za samske ženske, če seveda politiki tega ne bi zakomplicirali. Meni je osebno prav vseeno, če imajo samske ženske potomce ali ne ( če jih res želijo imeti, se bodo pač šle "zdravit" v tujino, razlog, da bom glasoval proti, je čisto političen.
Goddess: od tebe sem pa vseeno pričakoval malo več taktnosti. Sicer mi je jasno, da se kot ženska ne moreš strinjati z zakonom, ampak še vedno je tako, da se da vsako zadevo rešiti na miren in lep način, ki naj bi bil tudi ton razprave, je res?
Enako velja za vse ostale..
Ciko: kolikor je meni znano, si je Goddess že našla svojega dragega, in kolikor vem ( vsaj, kar je bilo na forumu ), ga ne ovija okoli prsta.. ( kregata se pa menda glede tega, kdo bo prej na računalniku:D). Sicer je pa že oglasil v temo, in lahko to sam potrdi..
metrodusa.blogspot.com

Thomas ::

Motiš se Tomi, ko praviš, da gre za standardna dva tabora.

Jest recimo "sem prešel mejo". Še več jih je to storilo v nasprotni smeri. :D

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

trillian ::

no dragi moji...
ze kar nekaj casa tecejo velike debate na temo referenduma. mnogo argumentov sem slisala proti in za.
in vse mirno poslusala.

sicer se mi pa zdi neumno prepovedati kaj takega samo zaradi tega, ker nekdo drug pa necesa drugega ne sme oz. ne more. kako lahko imajo zenske to pravico, moski pa ne.

edino kar se mi zdi neumno je, da stvar ni samoplacniska.

zdi se mi, da bi drzava lahko storila kaj tudi za zdravljenje neplodnosti in ne le za oplojevanje. imemo recimo neploden par. no, le moski je neploden. zensko bodo z veseljem oplodili s tujim semenom, moskega pa niti pod razno ne mislijo ozdraviti. kar je dostikrat mozno. mnogo je lukenj v nasi drzavi.

povem vam, zakaj bom na referendumu obkrozila za?

1. nikakor ne zato, ker sem zenska.

2. pravica do rojstva otrok je temeljna clovekova pravica.

3. ni vprasanje v tem ali dovolimo samski zenski umetno oploditev, temvec ali ji dovolimo, da se lahko odloci za tako moznost. v nasi drzavi, seveda (glej 5.)

4. referendum se mi zdi blazno neumna stvar. saj ne recem, da bi glasovali za nekaj novega, kar se ni bilo pri nas.. ampak umetno oplojevanje je bilo ze dolgo nekaj popolnoma navadnega. pol milijarde za to, ali bi obdrzali nekaj kar je dovoljeno ze kar nekaj casa. nesmisel.

5. in nenazadnje se... dve zenskiiii na leto?????? zaradi tega se kregamo? prosim. tudi, ce zakon pade, je se vedno mozna oploditev v tujini.. samo malo bi otezili zadevo.

neumen se mi zdi pa zakon, ki so ga spletli okoli.
placevanje naloga davkoplacevalcev?? ok. zdravljenje neplodnosti ze.. ampak umetna oploditev? kot kaze imamo ravno obratno.
kot drugo pa komisija. kdo ima pravico osebi dovoliti ali ne dovoliti pravice do rojstva otroka?
malo cudno je tole.

torej. jaz sem za.
kako mislim, da se bo izteklo? proti.
zakaj? manipulacija cerkve in moski ego in slaba seznanjenost z dejanskim problemom.

love, ursula


"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

ahac ::

:))
trillian:
kako mislim, da se bo izteklo? proti.
Če bo res tako bomo pa lahko rekli:
Vedno v zgodovini je napredek omogočila manjšina. :D
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

trillian ::

ahac.
zdi se mi, da je zal res tako.

love, ursula
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

ferjan ::

jest sem za referendum proti/za referendumu...mal ironije nikoli ne škodi:\

MadMind ::

Pozdrav, mimogrede jaz mam nekaj predlogov, kako najti nek pozitiven pogled na umetno oplojevanje.

Npr.
predpostaka: umetno oplojena samska zenska, ima dolznost samostojno skrbeti za svojega otroka, kar izkljucuje pravico zahtevati socialno pomoc pri ocetu!
izpeljanka: se najbolj smiselno starsevstvo je torej rojevanje otrok preko umetnega oplojevanja (pri cemer, je potrebno razmisliti, zakaj bi bila razlika, ce je donator sperme nek tujec ali pa znanec), kar pripomore tako rojenemu otroku pravico do vse socialne pomoci od drzave:D

predpostavka: otroci iz neurejenih druzin, statisticno druzbeno zivijo sibkejse zivljenje, so pogosto izolirani in v veliki meri nagnjeni k raznim psihicnim motnjam
izpeljanka: taksna populacija je sibka, torej dobra priloznost za temeljito izkoriscanje

predpostavka: ce je mozno trajnejse shranjevanje zenskih in moskih spolnih celic, je torej mozno postopek oploditve, z lastnimi celicami izvesti kdajkoli, ne glede na rodno sposobnost
izpeljanka: torej je mozno uzakonit obvezno darovanje spolnih celic, in obvezno sterilizacijo, kar bi privedlo do ustreznega, preglednega nadzora nad procesom rojevanja, hkrati bolj ucinkovito zdravsveno pomoc in kontrolo, in dokoncno omejilo probleme, ki jih povztoca malomarnost, nimfomanija, neuporaba kontracepcije, druzine z neskoncno mnogimi otroci in brezposelnimi starsi ipd. ce tukaj pridam se kontrolo financne sposobnosti pred izdajo dovoljenja za oploditev, si skoral lahko omislim bolj kot manj idealno druzbo!

Seveda, bo potrebno delat na ucinkovitosti in zanesljivosti birokracije, sprejemanja zakonov v drzavnem zboru ipd. ampak, nova boljsa druzba se nam definitivno bliza!


Mimogrede; kar se mene (!) tice, nimam ob umetnem oplojevanju straha, da bi me za karkoli prikrajsalo! Sicer pa menda ni nobenega racionalnega razloga, da bi nas skrbelo za dobrobit kogarkoli razen sebe (no ja tukaj bomo ob financni sposobnosti skrbstva za otroka malo zamizali!), torej zakaj nasprotovanje?


Saneity is a disease!

DeLonghi ::

jebemtis ko bi vedeli kako smo (so) vsi zafustrirani tukaj v tejle vasici Sloveniji nasi vascani...ko bi vsaj ti vascani malo po svetu hodili in gledali z drugacnimi ocmi zivljenje...
mislim, da je najvecji zlocin, ki ga clovek lahko naredi sam sebi ta, da obstane v isti rojstni vasi celo zivljenje in se pogovarja s sosedi o tem, kako lepo mu gre in da ne potrebuje nicesar novega (nevarnega)...
Pa zakaj se toliko ubadate z ostalimi zivljenji? a ste mogoce poklicani zato? ste mogoce psihologi ali celo poklicni moralisti? zgleda da nam je glavni moto vtikavati se v druge...

se pomnite tovarisi besedo pankrt? najbrz ne, smo jo ze pozabili. In zakaj? ker je postalo druzbi sprejemljivo zivljenje na koruzi...in kdaj je to postalo? takoj ko je umrla vecina ljudi iz starih generacij, ki so to imele za zlocin... hocete ali pa ne, zakon bo slej ali prej sprejet (ce ne nazadnje pa potem, ko bomo pod ruso)...
sploh pa...splav v nasi drzavi je dovoljen (torej bodoce zivljenje ubiti je dovoljeno), medtem ko narediti ga zopet s tujo pocjo pa ne?? mater kaki hinavci smo...dejmo se ze enkrat ubadat le s samim sabo ne pa z ostalimi...custva tu nimajo kaj iskat

volil bom ZA..sem za pravico odlocanja pa naj to pomeni karkoli..itaq mi moski ne bomo nikoli doumeli, da ima vcasih tudi drzava pravico nad tvojim telesom..naj delajo zenske s svojim telesom kar pac hocejo...jaz jih imam rad, pa ce hocejo mojo spermo al pa ne..

aja, ce vas moti to, da otrok ne bo imel oceta, pejte prosim v banko sperme in oddajte svoj mililiter...se boste bolje pocutili

ja se nekaj: motijo me pa nazadnje le dve stvari glede zakona
1. stvar mora biti OBVEZNO samoplacniska... ce se hocejo "zdravi" ljudje zdravit, to pac ni vec stvar gole medicine..tukaj zdravnik dela le kot pomocnik
2. da slucajno ne bi uvazali spermo iz tujih drzav
Madonca tolk veliki fantje pa smo, da bomo pomagali svojim Slovenkam

..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

_Mortal_ ::

Otrok ima pravico do obeh staršev in kao da ena baba ne more najdet si moža in to ni pošteno do moškega ker on ne more dobit otroka moški rabi celo žensko ženska pa samo spermo;(;((>:D

ahac ::

Otrok ima pravico do obeh staršev in kao da ena baba ne more najdet si moža in to ni pošteno do moškega ker on ne more dobit otroka moški rabi celo žensko ženska pa samo spermo
A se bojiš, da ne boš dobil ženske?
Saj je žensk več kot pa moških.

CikO ::

V zadnjih dneh sem slišal veliko različnih pogledov na to občutljivo temo (o tem da Očetje pač niso nujno potrebni pri vzgoji, do tega, da otrci imajo raje matere kot očete ....) le malo katera ženska je priznala, da brez očeta otrok enostavno nekaj pogreša !!! to je DEJSTVO pa čeprav sta starša ločena itd... - sam sem že predstavil svoje mnenje - in ga ne bom spreminjal, je kar je in narod se bo odločil kaj bo.

Vem, da smo mali vendar se morate dragi deklice in dečki zavedati, da nekatere stvari so v Sloveniji boljše kot v tujini !!! - predvsem bolnice - tam brez soldov ni ničesar !!! Naši zdravniki so vrhunski - vsaka čast jim, naše bolnice so boljše če ne najboljše v Evropi - (izvzete samoplačniške). Vendar takšnega zakona ne potrebujemo, dajmo denar za izboljšanje socialnih dobrin družin !!!

Slovenci smo na splošno zelo razgledan narod - VERJAMITE MI !

Druga stvar, zakon v takšni obliki kot ga hočemo sprejeti, je eden izmet redkih na SVETU. !!!

Sicer pa, počakajmo na referendum pa bomo videli !!!

lordgreg ::

Moje mnenje je sledeče:

1. kako pri vragu lahko mi moški, na katere ne pade več kot 0% te težave, govorimo, ali SMO ZA ALI NISMO???
2. kako pri vragu lahko govorite o tem, da si ženska ne more najt drugega, če v tem sploh ni problem? -kreteni
3. kako lahko sploh kdorkoli govori o tem, in pametuje, in ne vem kaj, če sploh ni dovolj seznanjem s tem?
4. prosim tiste, mlajše od 18 let, naj na to temo ne odgovarjajo, ker želim to slišati od tistih, ki so PROTI in ki bodo argumentirali svoje odgovore!!!

Resnična hvala...

ahac ::

Druga stvar, zakon v takšni obliki kot ga hočemo sprejeti, je eden izmet redkih na SVETU. !!!
A se mormo vedno zgledovat po drugih (z vsaj 10 letno zamudo)?
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajci napravili miši s starši istega spola

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
228178 (6229) jype
»

Avstrijci za ohranitev obveznega služenja vojaškega roka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10119395 (17279) BigWhale
»

Umetno oplojevanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26715238 (12890) Ljubavnik

Več podobnih tem