» »

bush&putin urnik

bush&putin urnik

Tjulenj ::

helou. a mogoce kdo ve, kdaj bosta doticna ljudeka priletela (in odletela) na brnik? sicer me bolj malo briga zanju, ampak avijoncke imata pa impresivne, zato bi sel malo pogledat :D
  • zaklenil: Tjulenj ()

Tomi ::

Tako mimogrede sta oba tako zelo pomembna, da bo letališče daleč naokoli zaprto za vse ljudi. Žal;(
Sicer pa nekaj o tem tukaj.
metrodusa.blogspot.com

Yohan del Sud ::

jaz bi tudi šel gledat

kaj predlagate

šmarna gora? rašica? šmarjetna gora? hmm?

hehe, saj nisem mislil it kar na brnisko teraso. vseh tistih polj okoli brnika pa sigurno ne bodo zaprli. lepo sredi polja, nekje v crti pristajalne steze se usedes na havbo pa gledas... wayne's world scena :D
hm... pol nihce ne ve ure? a kdo posod laptopa da bom saj kej imel za pocet cel dan :D

Thomas ::

Yohan, jest predlagam, da se izdajaš za nadzornika varnostnih služb. Tako si boš lahko vse ogledal od čisto blizu. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Yohan del Sud ::

Nja, mogoče res. V vojski sem tisto zadevo stražil in poznam letališče ko svoj naluknjan žep. :D

Po drugi strani si pa težko predstavljam tiste ki stražijo zadevo v tem času. A ma vsak po dva rusa pa amerikanca zmeri ob sebi? >:D

nando ::

Na teletekstu sem prebral da bo Bush prišel okoli 12:30, Putin pa okoli 13:00. Odšla pa bosta okoli 19:00. :P

Tr0n ::

rasta ::

Mogoče bi se pa dal vidt avijončke, ko bo folk odšu na Brdo. Sej jih med obiskom ne bodo kr odpelal?

nando, tron - hvala. vceraj sem gledal na tistem pagu, pa se ni bilo ur napisanih.

rasta: glede na to da je ze danes bila zaprta cesta do brnika, malo dvomim da bodo jutri za tistih par uric vmes odprli vse skupaj :D. pa sej tista dva avijoncka najbrz ne bosta kaksni maketi, tako da se bo tudi od dalec kaj videlo. sploh ce si na crti pristanka/vzleta :D

SkIDiver ::

Mam eno mnenje. Znano mi je, da 30 metrov levo i desno od ceste ne sme stat nobena živa duša to po cesti po kateri se bosta onadva peljala. Zdej pa vi men povejte zakaj bi točn cajt pristanka navedel, če majo pa take varnostne ukrepe. Itak bo pa letališče zaprto za ves promet.

Vuco ::

Kdaj pa grejo sploh te loleki nazaj ? Sm slisu da se bojo sam par urc zadrzal u Sloveniji, mogoce sm narobe slisu !

sasox ::

So ze sli :)

Jolando ::

ja verjetnu se mores neki prjavt, se nism probu
God save the Queen, she ain't no human being...

Binji ::

Hehe, jst sm pa vidu AirForce 1 ku je letel direkt nad naso bajto. Nej pa zgledal nc kej tazga..
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

ahac ::

Moj (mlajši) brat je asistent kamere na TVS in je bil skoz na Brniku.
Dobil je identity card pa to... ;)

JurijTurnsek ::

ja kul to
http://www.slatnaskejta.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pristajanje letal na Brniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
266827 (5461) noraguta
»

Helikopterski preleti v okolici kliničnega centra LJ (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5911179 (8000) bajsibajsi
»

Adria Airways postaja nizkocenovnik z napako (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7924809 (22054) alexa-lol
»

Adria vs. Ryanair - kateri je boljši?

Oddelek: Loža
374993 (4145) BigWhale

Več podobnih tem