» »

Umetno oplojevanje

Umetno oplojevanje

««
6 / 6
»
»»

MadMicka ::

Jeronimo, ravno pri moralnih vprašanjih se "lomijo kopja " med liberalno in konservativno politiko. GET IT?

jetam ::

Kaj pa sedaj ko so še zdravniki ugotovili da se strinjajo z novelo zakona??:D
Error on line: Object of type SIGNATURE expected

Mr.B ::

V glavnem moj kolega proba z ženo zanositi preko epruete , pa je sedaj v tretje uspelo. Pa je vse država plačala.
Tistim gospodičnam , ki nimajo partnerja , zaradi taki ali drugačnih vzrokov , pa nebom plačal da se oplodijo na tak način.
Zaradi tega pač jaz ne podperam tega zakona, pa prosim če so nesposobni naši vrli politiki ter strokovnjaki narediti zakona kot se šika pa ga naj ne dajo na plano.
Ok , sej se bo stem zakonom v določene žepe priteklo kar nekaj denarja , ha ha ha pa ne v vaše . O politiki pa nimate pojma , pa prosim nikar mi nej kakšen konzervativen forumaš govori o morali , ker je v politiki ni , je samo keš , če še tega neveste. Sej diploma še ne pomeni da imaš kaj v glavi , ups razen v Sloveniji.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

R0K ::

Mr. B : kaj misliš s tem "Sej diploma še ne pomeni da imaš kaj v glavi , ups razen v Sloveniji"

MadMicka ::

Jetam, to da se zdravniki s čim strinjajo?
gotov, da tud med zdravniki ni enotnega mnenja, to je ena in drugo, tud keri zdravniki? ginekologi? pomoje so kompetentni pri tem vprašanju kvečjemu psihatri in to tisti k se ukvarjajo pretežno z otroki, pol pa tudi kaki socialni delavci in v tem smislu naprej... gotov pa ne ginekologi, k jih zdej skoz vidmo po televiziji, to je isto kokr da bi zobozdravnik o tem govoru :D
drugač pa se čist strinjam s Krivicem (ma enak stališče k jaz :D) da je to etično vprašanje, in zaenkrat še ne pravno, se prav kokrkol bo odločila ljudska volja, bo prav

sifu ::

jest mam neki cez zdravnike::D
ze to da se zdravniki enkat odlocjo tko in drugic tko kaze na to, da se clovk ne more zanest na njihovo mnenje in mora odloct tko kot se njemu samemu zdi prou...tistga k bo glasvou ZA zarad tega k so se zdej zdravniki premisl, bi blo treba ene parkrat ornk prebicat zarad tega ker ima pravico glasvanja pa u glav nima nc pametnga;(

rooster ::

Itak. Vecina jih bo sla na referendum samo zaradi ker se rad kregajo in navijajo za "svoje". In pri tem nimajo blage za kaj se gre, ker tako in tako ne bo preveč vplivalo na njihovo življenje...
Šele ko opazuješ množice ljudi, spoznaš kok smo primitivni..

Al bomo preživeli al izumrli, to sploh ni problem..>:D
A s ti tut not padu?

berti ::

Ne vem, od kod vam ideja, da so zdravniki za. V vseh casopisih je pisalo, da so tako Komisija za medicinsko etiko kot Razsirjeni strokovni kolegij za ginekologijo in perinatologijo in celo Zdravniski svet kot najvisji predstavnik stroke proti zakonu. Zakaj so proti? Ker pogojujejo umetno oploditev z medicinskim razlogom - zmanjsano plodnostjo, medtem ko v zakonu o zmanjsani plodnosti ni govora!!!

sifu ::

berti a si biu zadne dni na luni al kje drugje..kokr jest vem je zdravniski svet spremenil svoje mnenje in so zdej ZA...>:D

berti ::

Zdravniski svet kot najvisji predstavnik medicinske stroke je ponovno potrdill sklep, da so do umetne oploditve upraviceni samo tisti, ki imajo zmanjsano plodnost. To definitivno pomeni, da so proti zakonu, ki ne govori o medicinskih razlogih, ampak o "zeljah" dolocenih posameznic . Res ne vem, kako si iz tega sklepal, da so spremenili stalisce.

sifu ::

dej berti ti men neki razloz..kaj bo sploh pisal na referendumu??a bo pisal ce sm za to da so VSE zenske upravicene do tega pa bom mogu rect da al ne....al bo pisal ce sm za to da so sam tiste k majo zdravniske razloge pa bom mogu rect da al ne:\

madmitch2 ::

robo pa ti nisi normalen. V tem primeru najbolje, da zahtevamo totalno kontrolo rojstev in ustreznosti staršev.
Teste bi verjetno našli v kakšnih nacističnih ali pa farških arhivih.
Da ne govorimo o abortusu. Po tvojem bi ga bilo verjetno najbolje izenačiti z umorom in recimo posiljeno žensko ki zanosi javno obesiti.

Pa dajte malo razmislit, to je le uvod k omejitvam po merilih Klera. Pa ne, da bi proti veri imel kaj, le Kler se mi upira.

mitch

berti ::

referendumsko vprasanje: Ali se strinjate z novelo Zakona o zdravljenju neplodnosti in postopkih oploditve z biomedicinsko pomočjo?

berti ::

Se to, ce mora kdo kaj razmislit (zelo veliko), je to definitivno madmitch2.

sifu ::

berti:

"referendumsko vprasanje: Ali se strinjate z novelo Zakona o zdravljenju neplodnosti in postopkih oploditve z biomedicinsko pomočjo?"

vids to mene najbolj mot pr referendumih...men tale vprasanje nc ne pove...kaksna je ta novela...kaksni so postopki oploditve....tuki nc ne pise kdo bo presojal o tem katera zenska bo dobila to moznost in ne...mislm..le kaj za vraga nej clovk pol obkroz DA ali NE....in 4/5 ljudi si an ta vprasanja ne bo odgovoril niti se pozanimal da bi vedel na referendumu pravilno se odlocit...ampak bodo sli ke in obkrozl k bodo misles da je da za da in ne za ne....vprasanje si bodo pa po svoje v svoji glavi izoblikoval..vsaj jest tko mislem..

to da majo na tv okroglo mizo pa se kregajo je en k***..., namest da bi lepo strokovno nekdo po tvju razlozu o teh postopkih itd...

whatever..>:D

berti ::

Zakon je bil v casopisih, imas ga na internetu...
Medicinska stroka je proti zakonu, kar so (ponovno) utemeljili danes na valu 202 ob 11h.

Jeronimo ::

referendumsko vprasanje: Ali se strinjate z novelo Zakona o zdravljenju neplodnosti in postopkih oploditve z biomedicinsko pomočjo?

?????

Kako zanimovo zastavljeno vprašanje.

Torej jaz se strinjam z zdravljenjem neplodnosti in tudi se strinjam z oploditvojo z biomedicinsko pomočjo ženskam, ki ne morejo dobiti otroka po normalni poti s svojim partnerjem.

Torej vsekakor obkrožim ZA.

Vendar kakor jaz vem, se cela zadeva glasi nekako drugače.
Referendumsko vprašanje bi se moralo glasiti na zdrave samske ženske, ne na neplodne, ki ne morejo dobiti otroka po naravni poti.

Torej, zopet zvito zastavljeno vprašanje, ki bo zbegalo večino ljudi, ki ga bo prvič prebralo.

Hvala berti, da si nam že v naprej predstavil vprašanje, da ne bom slučajno v zmotnem prepričanju in dobri veri obkrožil ZA amopak PROTI.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Ljubavnik ::

Mislim d abi mogl bit to na zenskah da bi se mogle same odloct ce so za to al niso, konc koncev je to le njihovo zivljenje, ce hocjo na tak nacin met otroka je to cist njihov problem, ne vem pa zakaj se drugi u to usajajo k jih to en kurc briga, ne vem zakaj nasprotujejo, sj ne bojo oni stem zivel, ne razumm ta glup folk ! ;((
Mr. LoverBoi
««
6 / 6
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajci napravili miši s starši istega spola

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
228004 (6055) jype
»

"Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27315400 (6223) riba43
»

Klinično oplojevanje Da ali Ne?!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1016428 (5369) blue96

Več podobnih tem