Forum » Loža » Mp3Pro
Mp3Pro
TechFreak ::
Kaj pravite na to zadevo? Jst sm glih stvar (RCA mp3Pro Player) preizkušu in me je navdušila, čeprav me moti ker program dekodira zapis samo iz WAW file-ov (verjetn ker je demo). Nism pa še probu kak Nero odreagira, če hočeš komad posneti na glasbeni CD...
blank3_ ::
Ja mene tud to ful mot (WAV-MP3 Pro). Najbolj je, če nardijo "standalone" codec, da ga lahko uporabijo tudi drugi programi (CD RIpper).
Nero bo pa verjetno odreagirov tko ko Winamp alpa katerikoli drug program, ki prebira MP3 datoteke. Tisti Pro del ne prebere in mas običajen 64kbit mp3 filet.
Nero bo pa verjetno odreagirov tko ko Winamp alpa katerikoli drug program, ki prebira MP3 datoteke. Tisti Pro del ne prebere in mas običajen 64kbit mp3 filet.
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.
frudi ::
sem ga sprobal in ugotovil naslednje - za 64 kbps je kvaliteta presenetljivo dobra; zvok ne pridobi 'kovinskega' učinka, značilnega za običajne mp3 encoderje pri tako nizkem bit-ratu. ampak so mi skladbe vseeno zvenele nekako, kako bi rekel, pridušeno. in ko sem odprl fajl v CoolEditu, sem opazil, da so vse frekvence nad 9kHz enostavno porezane! morda gre za napako CoolEdita pri pretvorbi, če slučajno formata ne prepozna pravilno, ampak dvomim.
če bo v polni različici pri višjih bit-ratih podobno, potem nikakor ne bo mogel konkurirati navadnim mp3 codecom.
mimogrede, danes sem za pokušino en cd zripal v .ogg in se mi stvar zdi boljša kot mp3 (za mp3 uporabljam lame). samo se prav nemarno dolgo ripa (cca 2x hitrost).
če bo v polni različici pri višjih bit-ratih podobno, potem nikakor ne bo mogel konkurirati navadnim mp3 codecom.
mimogrede, danes sem za pokušino en cd zripal v .ogg in se mi stvar zdi boljša kot mp3 (za mp3 uporabljam lame). samo se prav nemarno dolgo ripa (cca 2x hitrost).
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvarjanje v MP3Oddelek: Programska oprema | 1869 (1812) | cegu |
» | koncnica .wmaOddelek: Programska oprema | 1649 (1498) | andrej |
» | Mp3, mp3pro,...Oddelek: Zvok in slika | 2261 (1781) | Air_Borne |
» | Mp3Pro encode?Oddelek: Zvok in slika | 1023 (932) | frudi |
» | mp3PRO player/encoderOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2024 (2024) | Hellios |