Forum » Hlajenje in modifikacije » Na Epox 8RDA+ sm zadnjic z rami nekaj zasral in mam zdaj samo cca 2.0v Vdimm
Na Epox 8RDA+ sm zadnjic z rami nekaj zasral in mam zdaj samo cca 2.0v Vdimm
Caligula ::
Enkrat zadnjic sm se igral in nekaj premescal rame in enkrat en ni bil dobro vstavljen pa se je malo pokadilo ali zaiskrilo-ne hudo pa takoj sem kabel ven potegnil. IN pol sem mel en cas skos okol 2.9v VDimm neglede na nastavitve pa v BIOSU je bilo to obarvano z rdeco.
Pol sem zadnjic med igranjem painkillerja vrglo ven in se rac resetira in ne gre normalno v winse. Opazim pri zagonu, da je VDimm samo okoli 2v-spet z rdeco barvo.
Odvijem FSB in ce je pod 175 nekako, racunalnik deluje normalno. Enkrat mi je, ko sem veckrat resetiral CMOS celo cisto normalnih 2.5v dajal in se winsi na FSBju 210 lepo skoraj dvgnejo pa jih spet vn vrze in spet nazaj na 2v.
Skratka kaj je slo? Kaka regulacija?
Se to kje rihta, se splaca,..?
Pac downfall je, da plata zdaj ne omogoca FSBjev nad 175 Mhz, drugace pa vse dela odlicno.
???
Pol sem zadnjic med igranjem painkillerja vrglo ven in se rac resetira in ne gre normalno v winse. Opazim pri zagonu, da je VDimm samo okoli 2v-spet z rdeco barvo.
Odvijem FSB in ce je pod 175 nekako, racunalnik deluje normalno. Enkrat mi je, ko sem veckrat resetiral CMOS celo cisto normalnih 2.5v dajal in se winsi na FSBju 210 lepo skoraj dvgnejo pa jih spet vn vrze in spet nazaj na 2v.
Skratka kaj je slo? Kaka regulacija?
Se to kje rihta, se splaca,..?
Pac downfall je, da plata zdaj ne omogoca FSBjev nad 175 Mhz, drugace pa vse dela odlicno.
???
- spremenil: Caligula ()
tiborrr ::
Kaj ti si pri prizgani kisti rame ven pa not dajal? Ti nisi normalen...
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Poglej, ce imajo ramici vse pine se cele ali so kateri pozgani. Ponavadi se skuri zemlja (zlati kontakt odstopi).
Caligula ::
Itak da ne pri prizganem compu.
Pac nisem dobro noter dal i zagnal. No ja. Ni lihj da bi se sekiral, ker nova ista plata pride 18 jurjev. Samo pac-ce je kaj kakor toliko na izi za postimat bi me zanimalo.
Zgleda mi je ratalo neko regulacijo sesut. Sam so pa Infineoni face. Da delajo na 177 Mhz pr 1.95v
Ce gledate kolk folfa na Nforce 2 platah ne pride cez 200 Mhz z ful huidimi rami
Pac nisem dobro noter dal i zagnal. No ja. Ni lihj da bi se sekiral, ker nova ista plata pride 18 jurjev. Samo pac-ce je kaj kakor toliko na izi za postimat bi me zanimalo.
Zgleda mi je ratalo neko regulacijo sesut. Sam so pa Infineoni face. Da delajo na 177 Mhz pr 1.95v
Ce gledate kolk folfa na Nforce 2 platah ne pride cez 200 Mhz z ful huidimi rami
Evo mene, primerka, spustim 3.3Vdimm in 2.2Vdd, pa ne pridem stabilno cez dvesto, pa imam Winbondove CH-5 cipe...
Keyser Soze ::
Burning.
Ja drugič se pa prepričaj, da zaskočijo zatiči od rama, pa ne bo kurjenja. Drugače pa star primer. Sem imel tudi jaz eno plato, na kateri je bil skurjen DDR slot(kombinirana plata z DDR in SDR) in je SDR še vedno deloval. Ampak je plata sama skurila saj je pol podnožja od slota odstopilo s plate.
Je pa dobesedno stopilo en kontakt. Tako da... Dvomim, da jo je vsa regulacija odnesla brez posledic. Pomoje bo še hujše in bo na koncu celotna zadeva odpovedala. Pa še kakšen ram lahko potegne s sabo, tako da jaz ne bi preveč raskiral.
P.S.: Pa da se Caliguli to zgodi... In da bo tako dobre volje dal novih 18 jurjev za plato?
Šment, boš izgubil naslov najbolj varčnega človeka na forumu.
Ja drugič se pa prepričaj, da zaskočijo zatiči od rama, pa ne bo kurjenja. Drugače pa star primer. Sem imel tudi jaz eno plato, na kateri je bil skurjen DDR slot(kombinirana plata z DDR in SDR) in je SDR še vedno deloval. Ampak je plata sama skurila saj je pol podnožja od slota odstopilo s plate.
Je pa dobesedno stopilo en kontakt. Tako da... Dvomim, da jo je vsa regulacija odnesla brez posledic. Pomoje bo še hujše in bo na koncu celotna zadeva odpovedala. Pa še kakšen ram lahko potegne s sabo, tako da jaz ne bi preveč raskiral.
P.S.: Pa da se Caliguli to zgodi... In da bo tako dobre volje dal novih 18 jurjev za plato?
Šment, boš izgubil naslov najbolj varčnega človeka na forumu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asrock 939 dual (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 40330 (20889) | igor0203 |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6719 (4910) | Pyr0Beast |
» | DFI NF4 Ultra-D smoking&burning... (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 12437 (8522) | Primoz78 |
» | timingi 2.2.2.7 na hyperx 3200 ne delajo niti na 190FSB*10 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4202 (3518) | boštjan |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33275 (20102) | OwcA |