» »

Warhammer 40K Dawn of War

Warhammer 40K Dawn of War

Dalmatinc ::

To pa je špil!!!

Super združitev Generalsov in Warcrafta 3.
Uspelo jim je nekaj neverjetnega.

Zelo dobra UI, kar sem pogrešu v vseh strategijah!!
Aja pa sistem oznacevanja enot z heroji mi je usec >:D

Pa tko je bols da so take futristicne super enote, ne pa neke jedrske k pol baze zjebajo, vsaj pride do avanturisričnih bitk :D :D :D

Super enota od orcov: NEK ČUDN DINOZAVRČK !!!! k ma topove laserje bazuke ... ni da ni .....rocksss and kick assssss >:D >:D >:D >:D >:D >:D

BigSexy ::

Zadeva je res fajn. Malenkost me spominja na Z (kar se tiče pridobivanja resursov), grafika je na nivoju, prav tako igralnost. Nisem še sprobal multiplayer načina.. mora bit divje >:D.
To Infinity And Beyond !

Xplicit ::

koncno ena dobra strategija

sm komi pr ene 5. misiji v kampaniji, pa morm rect da mi je zlo vsec, po tem ko sm bil razocaran nad panzers phaze one (sam se en ground control - ceprav mi je bila enka vsec), sm koncno docakal nekaj solidnega za spilat, s tem da se mal razmisljam zravn :D

MasterMind ::

O čem se pa gre? (k ste glih umenl War3 in C&C generals, jo bom pa probu) :D
Gentoo, KDE uporabnik.

Xplicit ::

za WH40k bi lahko reku da je warcraft ki se dogaja v prihodnosti

Kako se pa kej gradi enote itd. (mal se razpišite :D )
Gentoo, KDE uporabnik.

kihc ::

Jaz zdaj probujem demo, sem še v tutorialu in moram rečt da zadeva zgleda zelo zanimiva.

Najbolj zakon je to ker ne gradiš posameznih človečkov, ampak delaš enote, ki jih lahko potem številjčno večaš, dodajaš orožja itd...
x

Sm posnel.. Pršu v 5 misijo. Mislim, da jim je kar se tiče Squadov posrečlo.. (z light weaponi strelajo medtem ko se premikajo). Tankov pa še nism vidu :D. (so mogoče kakšni avioni?). Grafika je pa outstanding. Sam zgodba je tako tako... Orki so še najbolši... (so ateisti ;) )
Gentoo, KDE uporabnik.

Mavrik ::

Sam problemček je da so tvoje lastne enote debilne v božo mater. Jim nekaj ukažeš one pa kar po svoje.
The truth is rarely pure and never simple.

darh ::

umetna intelegenca nasprotnikov je napol sofisticirana.. obvladajo attack&retreat+ambush, znajo pa se tudi zataknit ob kak vogal.... takisto se zatikajo lastne enote...

špil mi pa žal dela svinjsko počasi (p2.6 + mobile radeon 7500)

če pa pustimo vse to ob strani je pa špil kar kul (špilam campaign, sem v oni misiji k je treba čez most pridt - 6 ali 7..)
Excuses are useless! Results are priceless!

kilergas ::

Ti dela pocasi?:\ men na amd 2k+ in ati 9k pro 64, dela ko urca na high.Jst sm tud na oni misiji ko je edino en most za preckat na drugo stran.Svinsko mucen level ko ti z vsek koncev napadajo bazo:)
Drugace kolko pa je vseh levelov?

11?. Jst sm že u 10. To ti je šele muka :D.
Gentoo, KDE uporabnik.

BigWhale ::

Lahko kdo kak screenshot nalima?

kihc ::

x

BigWhale ::

Je igralnost kaj boljsa kot pri Star Craft Brood Wars?

Jst pa nevem kako pr enmu levelu naprej: mislim da 8 al9,ko mores v oni teplel vdret pa po neki kljuc it,..sm vse pobil,mapo tko receno zglihal,jo precesal,preoral in krompir ven pobral:) a nevem kaj nardit na gre naprej.tam ko ono rdece na tleh pred templom tud nevem zakaj nonstop gori,....help me

darh ::

kilergas -- pr men je blo konec ko sem vdru notr. potrem se je prikazala the-evil-emperial-guarde - ko sem še te modele postrelal je blo pa konec.
Excuses are useless! Results are priceless!

Zheegec ::

@BigWhale: Igre z boljšo igralnostjo kot Starcraft pa žal še nisem videl, čeprav je tale Warhammer "kul" za kampanijo odigrat.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

JSt se preden se do templa prebijem mi pol neki error,..pause pise gor z beli,..nimam pojma zakaj,kot da bi prehitro napadel,.boo

joulf ::

Ali je že kdo igral multiplayer?
Online mislim ali 1 vs 1?
Jabolka mi je spremenila življenje!

Poldy ::

joulf:

ja jaz. Sem s kolegom probal 1 vs 1, pa deluje super, samo zonealarm mi nekej zateži, pa ga morm izklopit. Izgleda, da si bom moral priskrbeti boljši firewall.

Rase si pa vseeno niso tako različne, kot na začetku izgleda. Starcraft je bil boljši...

Aja, pa nekaj hroščev je tudi. Kolega recimo v neki stopnji ni mogel graditi hiš, enot...

Jaz sem jo že končal in nisem imel nobenih errorjev ali kaj podobnega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldy ()

Jaz sem poskušal preko neta (gamespy) pa ne gre. Verjetno so vsem znani razlogi, lol.
Če ma kdo kako idejo ali bi to mogoče šlo?

Poldy ali se midva mogoče poznava?

Jaz sm jo že obrnil.. (včeraj okoli 24-e ure :D). Všeč mi je to, da si lahko svoj banner izbereš in barve vojačkov :D.
Gentoo, KDE uporabnik.

Igral sem multiplayer s kolegom. Pa me naseka ko junca.
Ima kdo kakšne Tips & Tricks za multiplayer 1 vs 1?
Kaj je najbolje gradit in na kaj pazit itd...

BigSexy ::

1 vs. 1 je bl tužno za špilat. Načeloma maš 2 možnosti:
- začneš prec napadat, brez da razvijaš tech in ga masovno sesuješ
- začneš prec delat defense (turrete) in razvijaš tech, če ti bl sede počasen način igranja

Je pa seveda odvisno, kakšen način igranja ima on..

V glavnem velik bl fun je zadevo špilat v coop. načinu, npr. vidva proti 2-3 ali več rač. oz. human nasprotniki.

lp,

-big
To Infinity And Beyond !

ginekolog ::

zanimiva igra, kot war3 v prihodnosti, kar mi bolj sede.

Če bi kdo šel muliplayer direct ip, me najde na ircnet, #avto, ginekolog.
Divers do it deeper.

PIK@LO ::

Alo!

Imam eno butasto vprašanje za tale Warhammer. Ker še tega nikoli nisem igral sem povsod iskal povsod navodila a jih ne najdem. Kako se pri tem demotu Dawn of war zgradi tista začetna stavba? gradijo jo že samo ja, samo zakaj se na 1/4 zaustavi? vse sem končal, le to moram še dokončati. Prosim za nasvet.

Sašo

PIK@LO ::

ok, ze mam. Napaka v igri. Nekaj še. Imam barton 2200Mhz Fsb220Mhz in radeon 9600XT in 1GB rama 440Mhz. Zakaj mi špil šteka, neglede če dam na 1280x1024 vse na high, ali če dam na 1024x768 vse na low? driverji so novi Catalyst 5,9. Je kakšna ideja?

frenk ::

Zakaj mi špil šteka, neglede če dam na 1280x1024 vse na high, ali če dam na 1024x768 vse na low? driverji so novi Catalyst 5,9. Je kakšna ideja?

kilergasu baje dela na high BP, pa ma 2000+ in pa r9000:D

jest mam pa x800xt 1GB ram-a in pa amd 2500MHz in mi malo šteka na visokih detajlih...pač zahtevn špil

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Alert 3 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17319508 (4894) Bezukhoff
»

C&C 3 (strani: 1 2 3 4 )

19816355 (8157) mik3y
»

Medal Of Honor Airborne (strani: 1 2 )

9610390 (5689) MKC00
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

64746432 (20355) X-Hair
»

Command & Conquer: Generals (strani: 1 2 3 4 )

18912117 (7509) jRk0

Več podobnih tem