» »

Red Alert 3

Red Alert 3

«
1
2 3 4

Shuli ::

Danes sem opazil na Guru 3D novico, da prihaja nov Red Alert. Že kar 3. del:8), ki naj bi po besedah razvijalcev ponudil novo raso (or smth.), poleg že znanih Soviets & Allies.:D Da je igra že dosti proti koncu, pričata tudi 2 SSja:


Med drugim je zunaj tudi movie, kjer pa na moje razočaranje eden izmed vodilnih v razvoju bluzi nekaj o igri, namesto, da bi pokazal kaj INGAME action.:P Upam, da pride na police čimprej.8-)
  • zavaroval slike: Tilen ()

dustphoenix ::

Pravtako je veni že BETA - na voljo lastnikom Kane's Wrath dodatka za C&C 3:
Once you receive your copy of Command & Conquer 3: Kane’s Wrath, look for the Command & Conquer Red Alert 3 Beta Key Insert and visit the designated website. Še nekaj info: Wiki

offtopic: kje v SLO lahko dobim omenjeni dodatek (Kane's Wrath)? Imam orig. C&C3 KE, pa bi rad še dodatek mel...sem že gledal v igabibi, 3dsvet, mantis, videotop.

on topic: za vse navdušence, obstaja pa tudi Red Alert 3 mod za Generals Zero:hour. Gameplay trailer. Baje je dokaj podoben RA3. Nisem probaval, zato bomo počakali na nekoga ko se je igral s tem, da pove svoje mnenje...

t3hn0 ::

uf fajn..to bom pa tud jst vesel ko pride vn :D
^.^

opeter ::

Kakšen pa je tale C&C 3? Koliko od vas igra? C&C 3 več niti ni tako nov, ne? Red Alert 2? :8)
Jaz sem malo v zaostanku s temi rečmi, igram namreč starejše igre oz. kolikor mi čas dopušča.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Tr0n ::

Prav tecni so ze s temi C&C kloni. Mi ze pri uhah ven lezejo.

No thx.

pivo ::

can't wait :\
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne

IVo ::

Hmm men se pa ne zdi grafika nič posebnega...Raje bi videl nekaj v stilu World in conflict, ta se mi zdi malo preveč risankasta za to tematiko...

;-) ::

Enko sn špilal ko sn biu mali, dvojko še zdaj...komaj čakam 3.

Soldier ::

Zakon, js sm tud vesel da je tole napovedano, ce pa sem prav vidu pa beta še ni na voljo in se mi zdi da do septembra ne bo. Upam da se motim in da bo prej:D

reptilia ::

sweet
Forgive your enemies, but never forget their names.

Mavrik ::

Prav tecni so ze s temi C&C kloni. Mi ze pri uhah ven lezejo.


Kaj pa tebi ni jasno? Kako je lahko nadaljevanje "klon"?
The truth is rarely pure and never simple.

strictom ::

Tretja rasa/nacija bo ziher china.

Sicer pa: "Lock'n'load baby!"
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

KandazaR ::

Ja ni nujno. Jaz bolj ciljam na kake teroriste.

strictom ::

Wanna bet?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Volta ::

Tud jaz mislim, da bodo kitajci zravn. Škoda da ne bodo dodali vseh ras oz. narodov iz C&C Generals. Pol bi stvar znala bit še kako zanimiva...

Drugače pa na pogled zelo všečna igra, vsaj na podlagi teh slikic. Pa tisti rdeči na slikah mi delujejo kot China, če se prav spomnin. Ali pa so tisto sovjeti ;)

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Volta ()

strictom ::

Dodajanje amerike, kitajske in teroristov kot ti volta praviš bi bla bedarija. Tisti rdeči na slikah so rusi.

Zanimive so predvsem tesla ladje :D

Mammotha so pa spussyjali.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Soldier ::

Glede na to da je red alert zgodba alternativne zgodovine, teroristi niso potencialni po moje

Volta ::

Dodajanje amerike, kitajske in teroristov kot ti volta praviš bi bla bedarija.

Lahko vprašam zakaj? Preigral sem precej iger iz serije C&C in najboljša se mi je zdela ravno Generals, ki je imela kar pestro izbiro držav/narodov in s tem različnih orožij. Lepo si lahko presodil, katera ti najbolj paše, tukaj pa je bolj malo izbire, če bodo le 3 države.

LP

Mavrik ::

Zato ker: a) Amerika je že vključena k zaveznikom b) Se te strani ne vključujejo v zgodbo. Navsezadnje gre za alternativno vesolje.

Tisto Generals sranje od C&Cja pa resno ne vleč zraven.
The truth is rarely pure and never simple.

Tr0n ::

Mavrik: Zato ker so vsi kloni maybe?

miteq ::

Ubijal bi za Red Alert 1, vendar z boljšo grafiko (ne-3D). Ta šajs od C&C 3 grafike in igralnosti naj raje izstrelijo proti Soncu, da ga definitivno skuri.

Zakaj the fuck ne morejo naredit igre, ki obdrži kvaliteto izvirnika, vendar z rahlimi novostmi in boljšo grafiko? Zakaj hudiča morajo spreminjat celotni koncept? To so naredili že z RA 2. O Generals (naj slučajno sploh kdo ne omeni, da si Generals zasluži C&C oznako) in C&C 3 pa je škoda zgubljat besed... Jebenti, še Tiberian Sun je caroval napram novejšim C&C klonom (ja, tak kot je Tr0n rekel).

Suck my weenie, EA.



Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Zheegec ::

Nove strategije (sploh pa C&C serija) se ne približajo prvemu C&C, Red Alertu ali pa (najboljša RTS do sedaj) Starcraftu.

Ah, kje so dobri stari časi :D :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

SmeskoSnezak ::

Kloni? Wtf?!?! 8-O

E, eni pa nimate pojma kaj govorite. Zdaj je bilo zatišje dobrih 5 let. Rajš začnite brat. al pa pobrskajte po joker arhivu, imajo super članek na temo zgodovine c&c.

Ra2 generals? Eh, ja... Tebi tudi priporočam gornji link. Čist tak na kratko, generals so zase serija.

C&c3? Jao... To zame sploh ne obstaja... Kar naenkrat so si zmisli to trojko (3). Mal si poglej zgornji link (sekcije "games in the series" ali pa "development team history") pa me boš razumel.. Če misliš s tem tiberium wars, kvaliteta je super. Igralnost je definitivno zelo dobra. Izbolšave, orožja, etc. Nove misije z alieni so hude. Sound in grafika pa je ubijalska.

Če bodo vse to še bolj izpilili, bo ra 3 sekal gate. Več rajš sploh ne omenjam. V glavnem, keep up the good work, ea los angeles! Zgodba teh serij pa je itak že od nekdaj vrhunska.

Pa preden bilokaj odpišete na ta odgovor, vas naprošam, preberite si wiki link.

Alien3001, of course not. Nikoli ne boš mogel nekaj približati nečemu, kar je v bistvu naredilo boom na igralski sceni. Samo to je že debata za novo temo. Mislim, kere objave... Kloni, približevanje, itd. :d
@ Pusti soncu v srce... @

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

dustphoenix ::

Zaj pa tak dečki in deklice. Preigral sem vse serije C&C. edina kaj mi ni legla k srcu je bla ravno serija Generals. Res da je bla zanimiva igralnost, ampak to je tudi vse. Zgodba, balansirane enote, nikak ne gre vkup v tej igri. Sploh v Z:H, ko so te postavli na različne vojaške ˝generale˝. Kaj je tu zanimivega? Npr.: Air general. Isti super weapon kot ostali USA generali, Laser defence in polno air možnosti... primerjajte to z China tank general. Kaj bodo letala (tolko o uravnoteženosti), 5 overlord tankov, 4x machine gun upg. + 1x propaganda tower upg., in ti nihče ni nič mogel. Preigral sem dosti online, kot skirmish... skirmish sem vse mape naredil na hard, vendar samo iz nostalgije. Online tudi ne živi glih kaj dosti. Kolko vas je C&C 3 špilalo online in kolko vas je Generalse (in Z:H) špilalo online? (tisti veste o čem govorim).

C&C 3 je superiorna v vseh pogledih nad Generalsih... Res da so ime C&C 3 mogoče zgrešili, saj je C&C Tiberium Sun potemtakem C&C 2... Ampak, C&C 1, 2 & 3 so čisto druga zgodba kot Generalsi... Ne tega primerjat. Saj potem se bo nekdo našel ko bo rekel TOCA je isti kot NFS. :\ Kak te to gre? TOCA in NFS serije tudi ne moreš nikakor primerjat... Ja, oboje ima avte, to pa je tudi vse kar imata skupnega...

Zavedajte se, da je to tema o Red Alert 3, nasledniku ene vrhunskih strategij vseh časov. In ja, priznam StarCraft je rulal v svojem času in komaj čakam na StarCraft 2, vendar ne govorite o C&C klonih, saj je le prvi Command & Conquer, postavil temelje vsem sodobnim in prihajajočim strategijam. Nekaj kar je blo bum na sceni, je težko seči do kolen. In tu se konča. EA se lepo trudi ohranit igralnost v vseh C&C serijah in jim to dokaj uspeva. Prav tako skrbijo za samo igro, kar se vidi množičnih Patchih (pri čem zelo, res zelo upoštevajo mnenja igralcev).Preigral sem The First Decade (za tiste ko ne vete, je to skupek vseh C&C od C&C1 do Generals Z:H). Sem ponosen lastnik C&C 3 - Kane Edition. Edino kar še resnično nisem igral, je C&C 3 dodatek - Kane's Wrath (btw, še vedno ne vem kje v SLO ga lahko dobim...). Preden bo nekdo spet blatil ime C&C, naj se vpraša kako bi se strategije razvijale, če C&C sploh ne bi obstajal? Bi imeli potem StarCraft, Supreme Commander (ali Total Annihilation), AOE... ne bi rekel. Z nečim se je moglo začet... EA se trudi, kar jim lahko priznamo.

Tr0n: kaj te muči pri C&C (po tvoje t.i. klonih)? Noben te ne prosi da jih igraš, prav tako si noben ne želi pripomb (v temi o novi prihajajoči igri), kako so vsi C&C sami kloni in zanič in so en velik drek. Če ti niso všeč, ne igraj in ne pljuvaj po njih. Če pa že hočeš, pa odpri temo z naslovom: najslabše igre vseh časov in se tam razpiši ter deli mnenja z drugimi. Dokler pa tega ne narediš, ne kritiziraj nečesa, kar še od blizu nisi videl (po vsej verjetnosti pa niti poskusil igrat več kot 3 misije)...
Če ti campaign mode ni všeč, preizkusi svojo superiornost online. Če ti ne gre, jeba. To še ne pomeni da je špil zanič, ampak da ti preprosto ne gre. Šele online igranje ti pokaže, iz kakega testa si.

Dokler pa ne izide Red Alert 3, vam želim veselo igranje kateregakoli C&C naslova.

Kane lives! // Lock'N'Load, baby! // For mother Russia!
Se opravičujem za vse tiskarske napake, vendar so posledica pozni uri in alkoholnim substancam. :P

strictom ::

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Mavrik ::

Res da so ime C&C 3 mogoče zgrešili, saj je C&C Tiberium Sun potemtakem C&C 2...


Tiberian sun JE C&C2, saj je po zgodbi nadaljevanje C&Cja. C&C, C&C: Tiberian Sun + Firestorm, C&C Tiberium Wars tvorijo eno zaokroženo celoto kar se tiče zgodbe ter sveta. Red Alert je čist ločena serija (ki ima nekaj malo povezav, samo tisto je malenkostno), Generals pa itak ne spada v serijo, ker so z nje naredili še eno generično strategijo.
The truth is rarely pure and never simple.

stalker ::

Tretja frakcija naj bi menda bili Japonci (tako piše na Jokerju). To bi bilo super, če bojo tehnološko zelo zelo napredni in "slabi" v surovi moči. Čeprav se ne bi branil še Yuri-ja ali pa kakih novozelandcev;)

dustphoenix ::

Mavrik: Vem. :) Ampak v naslovu ni 2 tako kot je C&C 3 TW

opeter ::

Torej imamo tri ločene C&C svetove...
1.) svet, kjer vlada tiberij
2.) rdeči alarm, alternativna prihodnost, kjer se vzhodni blok ni porušil
3.) svet generalov

tri čisto ločene zadeve... edino skupno kar imajo je ime (komandiraj in zavzemaj)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

ahac ::

Tretja frakcija naj bi menda bili Japonci (tako piše na Jokerju). To bi bilo super, če bojo tehnološko zelo zelo napredni in "slabi" v surovi moči.


Če bodo fakcije tako zelo inovativne in med seboj različne kot so v C&C3 potem je vseeno, če so 3 ali pa 300.

|O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Ziga Dolhar ::

Že od začetka spremljam tele špekulaciji o tretji frakciji. Zlo zanimivo, glede na to, da je že precej časa "omenjena" na uradni spletni strani ...

EA - Red Alert 3
https://dolhar.si/

Tilk ::

V bistvu naj bi bila Red Alert in original c&c povezana...
Tilk

Alpheus ::

Tiberijskim serijam in Red Alertoma je osnova C&C, torej se obe zacneta v istih rovtah, vendar nadaljuje Red Alert nekje v casu pred TD zadevo v paralelnem svetu zaradi igrackanja s potovanjem skozi cas. Tako sta v bistvu obe legitimni naslednici C&C serije, vendar je zaradi podobnosti Tiberijskih z originalom slednjega vecino folka privzelo Tiberium Dawn pa Sun kar za C&C X
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.

SmeskoSnezak ::

Za vse ki bi radi izvedeli kako se rodijo in nastajajo svetovi v C&C, naj klikne semkaj. To je obsežen in hkrati poučen članek. ;)
@ Pusti soncu v srce... @

NorK ::

Članek je super in upam, da bo RA3 tudi. Sicer pa menim, da pretiravajo s skakanjem v preteklost. Upam pa, da so zgodbo dobro premislili, ampak to niti ne bo tako zelo pomembno, če bodo Japonci imeli dobre/zanimive/uporabne enote.

TESKAn ::

Glede na to, da se Kane pojavi v prvem red alertu...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

dustphoenix ::

V prvem Red Alertu al v C&C? Naj te tak vprašam: kje v prvem Red Alertu se pojavi? Preigral sem navadno, dodatek Counterstrike in Aftermath. Ne spomnim se da bi ga tam kje pokazalo.

strictom ::

"He who conquer the past, controls the future." - Kane, med inštalacija RA1.

Med sami igri ga pa ne pokaže.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

LuGi ::

dustphoenix ::

Vzamem nazaj, ko sem sliko videl, sem se filmčka spomnil... Ampak se ne spomnim, da bi ga kdo poklical Kane tam. Če se ne motim, je samo nekaj na kratko povedal Stalin pa mu ga je imenoval Advisor...

Je že nekaj časa nazaj odkar sem igral...

miteq ::

Kane ubije Nadio na koncu Soviet kampanje. Kakšni privrženci pa ste nekateri, če niti tega ne veste?:D

Anyways, Nadia omeni tudi, da bo Nod kmalu prevzel oblast, ti pa moraš v tem času držat mir.

Aja, kar se EA tiče... V C&C 3 so tudi praktično spregledali zgodbo v Tiberian Sunu in Firestormu. Prasetine. Dvomim, da bo RA3 dobra igra. Kvečjemu še eno boring Battle for Middle Earth-like šajs.

Tilk ::

ubistvu zgodba TS-ja je Tacitus, ki ga pa dostkrat omenjo tud v C&C3 in je nakak postavu temelje za nadaljevanje serije.
Tilk

Goldee ::

Še moje mnenje: najboljši je bil RedAlert 1, ki smo ga igrali pred davnimi leti (no, še vedno je CD doma), RedAlert 2 pa mi je bil totaln crap. Najbolj smešen mi je bil un tank, ki se spreminja v drevo. LOL.
V enki so mi bile všeč predvsem ruske enote, tesla coil, Tanya, pa kaki attack dog-i. Vendar je bila igra, kot nekdo tukaj omenja Generalse, pravtako neuravnotežena, kar se tiče enot. Pri zaveznikih si zgradil dva cruiserja pa si zrušil nasprotnikovo bazo v momentu. Pri Generalsih to ne gre tako lahko. Govorim kot izkušeni igralec, saj smo ZeroHour preigrali še pa še (in še vedno igramo v prostem času ko norci). Super igra, čeprav ima le malo veze z original C&C.
Po slikah sodeč bo RA3 grafično dokaj lepo dodelan, vprašanje pa je kakšna bo igralnost. Pri strategijah vemo, da grafika ne igra pomembne vloge.

p.s. a je kdo za en match v ZeroHour, preko Hamachija? Mapa Tournament Desert?
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

pivo ::

Goldee: vidim da nisem edini ki se vedno rad poseze po ZH MP in mu ni zal da sem ga kupil ;)
raje mi poslji nick na ZS pa se zmeniva zvecer za kaksen match.
OT...
RA3 bo prinesel iz graficnega stalisca par novosti (kar pa ni nic cudnega), vprasanje pa je kako bo z igralnostjo ter uravnotezenostjo, ki sta bistveno bolj pomembni. Tudi meni 2ka ni "potegnila", serija C&C mi je bila vedno bolj ljuba kot RA, a upajmo da bo 3ka revolucija, vsaj na doloceni stopnji. Potencial ima, kaj pa bojo fantje iz tega naredili pa bomo kmalu videli.

lp
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne

molotov ::

Ah kej bi komplicirali , Red alert 3 bo dobra igra, enako kot predhodniki. Jst jo bom ziher preigral po dolg in počez :))

Drugače pa najbolša igra od C&C serije je pomoje Rea alert 2 in najbolša rts sploh Warcraft3.

Generalsi pa suxajo, se strinjam...


edit: @strictom, ja pa ga pokaže čist na koncu ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: molotov ()

miteq ::

Trailer za RA3.

Klik

Sux. Vsako nadaljevanje je bolj risankasto. Kje so tisti časi, ko je Red Alert 1 bila temačna igra, z rushom 100ih tankov in nekaj ducat kanonfuter pehote?

Good Guy ::

omfg zgleda super..:D

tole bomo zih igral :)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

miteq ::

Prosim, obrazloži mi, kako lahko to izgleda super?:|

Srachko ::

To sem že komaj čakal....

Že odkar sem obrno ta prva dva z dodatki, mi je kar hitro postal dolgčas. Sicer nimam kaj dosti cajta za igre, ampak bo šef mogo razumet, da rabim vsaj dva tedna dopusta za C&C 3 :D
I can see clearly now, the brain has gone...

Samsung06 ::

Slabo zgleda!
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Command &amp; Conquer se vrača na začetek (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
6414071 (6647) -valvoline-
»

C&C 3 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19815827 (7629) mik3y

C&C Red Alert 3

Oddelek: Igre
203142 (1963) Tr0n
»

Red Alert 3 je tu! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5710310 (7319) Matev
»

Command & Conquer 3: Tiberian Twilight ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
687853 (6456) Tilen

Več podobnih tem