Forum » Igre » FAR CRY - POMOČ
FAR CRY - POMOČ
gperdih ::
Prosim pomagajte mi kako naj končan level, kjer odpreš vrta sobe in se ponovno srečaš z tisto gospodično. Napadejo te tisti mutanti, katere pa mi na noben način ne uspe pobiti. To je v levelu kjer moraš poplaviti dvorano, da te voda dvigne v prezračevalni jašek.
Hvala
Hvala
boych ::
Greš v sobo in ti ''gospodična'' pomaga postrelit tista dva tečnobneža!
Tako je vsaj meni uspelo!
Lp!
Tako je vsaj meni uspelo!
Lp!
karafeka ::
Heh, men se tisti zadnji dve pošasti sploh nista pokazali, tako da se sma s tisto babo gledla pol ure, pa ni blo nič . No, pol ko ni hotla dat, sm pa šov na uradni farcry forum, pa ugotovil da je to hrošč, pa po navodilih spremenil eno konfiguracijsko datoteko za ta level, tako da ko sem babo ubil (prav ji je, ka pa ni hotla dat ), sem lahko nadaljeval z naslednjo stopnjo.
Zdaj upam, da sma na pravem levelu, ker farcry sem igral pred 100 leti...
Zdaj upam, da sma na pravem levelu, ker farcry sem igral pred 100 leti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Far cry 2 (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 127614 (81426) | Assass1n |
» | Matična plošča ima probleme iz nič.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1184) | WinX64 |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46425 (20348) | X-Hair |
» | Zasvojenost z igro World of WarcraftOddelek: Loža | 4344 (2555) | billgates |
» | mama plata in mrežna kartica se sovražitaOddelek: Pomoč in nasveti | 1410 (1230) | Jaz |