Forum » Loža » Mulc, Thomas in Italija
Mulc, Thomas in Italija
MadMicka ::
Če sm prov vidu in razumu vso zadevo, je mulc odpru topic Italija, tm postavu vprašanje, kaj lahko dobi v Italiji za 5 jurjov
pol pa je Thomas zaklenu topis??? ker da je bedna tema???
nč ne rečem, da je intelektualna tema , ampak da gre in ti zaklene topic? Mislm, Thomas, kva pa misleš, da boš ti odločal, kaj je za folk zanimiv in kaj ne? Če folku ni zanimiv, pač ne bo odgovarjal, tko je to preprost, ne se vtikat v take stvari!
Jaz osebno mislm, da je mulc en otrok in takšno vprašanje je vsaj z njegovega zornega kota, postavil z vso resnostjo ... če pa je že starejši in se zajebava pol pa tud ok, če se mu da ...
pol pa je Thomas zaklenu topis??? ker da je bedna tema???
nč ne rečem, da je intelektualna tema , ampak da gre in ti zaklene topic? Mislm, Thomas, kva pa misleš, da boš ti odločal, kaj je za folk zanimiv in kaj ne? Če folku ni zanimiv, pač ne bo odgovarjal, tko je to preprost, ne se vtikat v take stvari!
Jaz osebno mislm, da je mulc en otrok in takšno vprašanje je vsaj z njegovega zornega kota, postavil z vso resnostjo ... če pa je že starejši in se zajebava pol pa tud ok, če se mu da ...
R0K ::
mulc je najverjetneje špraševel ker je v enem threadu neki govoru da bo šou v italio, mogoča pa tut samo nabija pike...
mmisv ::
ta tomas!
pa kaj pol če si nabija pike sej itak ne more jit z jimi u štacuno pa kupt kruh pa sok z njimi. tuki jih ma kolkr jih ma pa je.
pa kaj pol če si nabija pike sej itak ne more jit z jimi u štacuno pa kupt kruh pa sok z njimi. tuki jih ma kolkr jih ma pa je.
Čist trivialna stvar...
abcde7 ::
ma vam zaupam nekj-> mulc hod u 7. razred! Sam tko, sej ni tko beden topic dal, mrbit je mislu kakšne mobiče za kupt, al pa cunje. AL pa pocen rame itd.
Drgač pa, sej se strinjam z zaklepanjem, k sm tud jest ene tri butaste topice dal, pa so mi jih zaklenil, to je čist prov!
Drgač pa, sej se strinjam z zaklepanjem, k sm tud jest ene tri butaste topice dal, pa so mi jih zaklenil, to je čist prov!
Tomi ::
Hm, spet se spravljate na Thomasa, ki ima pač svojo politiko zaklepanja, in to, da temo zaklene, je njegova odločitev. Moderetatorji po lastni presoji in glede na pravila zaklepajo teme, kar je njihova pravica in dolžnost.
To, da je zaklenil Mulcovo temo, je pa spet dvorezno, ker je Mulc ( sorry, ampak tako je ), en čuden user, ki gre vnos mnogih, vedno pa je na meji pravil. Sicer pa, če se prebrali temo, je bila malo freaking, ampak saj je dobil nekaj odgovorov, ki niso bili neumni. Samo, res pa je, da za ta denar ( 5000 sit ) ne dobiš nič pametnega. Poleg tega je bila tema zaklenjena tisti dan, ko je dotični že bil v Italiji, zato mu ni več pomagala.
Tako da vam dam en nasvet, da pač sprejmete predvsem Thomasove odločitve, ker zaklepa tisti, kar je treba, ne glede na avtorja ( poglejte Teskanovo temo ).Ok?
To, da je zaklenil Mulcovo temo, je pa spet dvorezno, ker je Mulc ( sorry, ampak tako je ), en čuden user, ki gre vnos mnogih, vedno pa je na meji pravil. Sicer pa, če se prebrali temo, je bila malo freaking, ampak saj je dobil nekaj odgovorov, ki niso bili neumni. Samo, res pa je, da za ta denar ( 5000 sit ) ne dobiš nič pametnega. Poleg tega je bila tema zaklenjena tisti dan, ko je dotični že bil v Italiji, zato mu ni več pomagala.
Tako da vam dam en nasvet, da pač sprejmete predvsem Thomasove odločitve, ker zaklepa tisti, kar je treba, ne glede na avtorja ( poglejte Teskanovo temo ).Ok?
metrodusa.blogspot.com
OZZY ::
Veš kaj micka, da te tam en sprašuje v bedni tem kaj lahko dobi v italiji za pet jurjev. Pa bi folk potem začel filozofirat: Ja kup čokolade , flašo pira pa še mal, ene večje spodne gate,..... Pa dej mal pomisli no. Tuki sprašuje na forumu to. Po moje je samo zarad pik to temo ruknu.
Micka pa ne filozofirat, da je mulc en otrok, in da je tako vprašanje resno. Ne vem zakaj bi jaz nekoga spraševal, kaj lahko dobim v italiji za tri jurje ali pa pet, ker nimam pojma, kaj bi lahko dubu za ta denar. Grem dol pa vidim in kupim, če mi je kaj všeč.
Po moje je bila tema upravičeno zaklenjena.
Micka pa ne filozofirat, da je mulc en otrok, in da je tako vprašanje resno. Ne vem zakaj bi jaz nekoga spraševal, kaj lahko dobim v italiji za tri jurje ali pa pet, ker nimam pojma, kaj bi lahko dubu za ta denar. Grem dol pa vidim in kupim, če mi je kaj všeč.
Po moje je bila tema upravičeno zaklenjena.
Go with the flow.
R0K ::
no zdey bom pa jst res neki uprašu z italio.za približno kulk % je tam hardver cenejši?pa še neki, a ve gdo za kakšno računalniško trgovino v trstu?
TESKAn ::
Ok Thomas, razumem zdej...sm pač zgrešu tist thread...no ja, prejšnji post ignoriraj - vsakdo se kdaj zmoti...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Thomas ::
Sej v tem je point, da bomo kmalu vsi zgrešili vse threade, če jih bo 1000+.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Il cuore nel pozzo - srce v breznu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 12044 (8818) | Thomas |
» | Berlusconi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3602 (2951) | jamiroq |
⊘ | Konkurenca slo-techa? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 13387 (10057) | Elemen_T |
» | Thomas, vaša modrost, (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5122 (4074) | Thomas |
⊘ | luni-zvezdice? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 8073 (6061) | Sergio |