» »

Film na TV, na moniorju namizje

Film na TV, na moniorju namizje

Skiper ::

Torej, zdeva je sledeca.

Pred casom sem usposobil racunalnik, da je na TV out bil signal filma iz BSPlayera, med tem pa sem lahko na monitorju normalno delal z racunalnikom (na monitorju je bil BSplayer pomanjsan). Delovalo je na naslednji graficnih: Radeon 7500, Radeon 9600, nVIDIA FX 5200.

Kak sem to naredil? ;)
To se je zgodilo cisto nakljucno. Je pa zadeva zelo prakticna, saj recimo punca gleda na TVju film...kako limonado, jaz pa lahko normalno uporabljam compa.

HELP ;)

Caniggia ::

To bi mene tudi full zanimalo kako to deluje. Če ima kdo kakšno rešitev glede tega, bi ga prosil, če jo deli z nama!8-O. Aja, imam GeForce 5200 FX.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Caniggia ()

SnakeBite ::

Jest mam redeona 9800. Jest lahka sam prtisnem Alt+F5 pa mo zamena monitorja. Če pa hočš met namizje na obeh ekranih, pa pejt pod Zaslon - lasnosti pa klikn nastavitve. Tm pa izberi privzeti monitor in se ti prkaže možnost Razširi namizje... pol sam to klikneš in potrdiš. To pr men zihr dela sam bi mogl tut pr vama!:\

boych ::

v nastavitvah si nastimaj podaljšano namizje,primarni monitor PC monitor in sekundarni monitor TV, boš dobu na TV namizje brez ikon, startaj BS playerja v malem oknu in primi odprto okno v katerem laufa film z miško in ga potegni na TV, pol pa F za fullscreen pa je to to! mam sicer radeona, sam bi z geforce moralo delati isto.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962583532 (22861) Dominator
»

Katera grafična za TV?

Oddelek: Kaj kupiti
201777 (1509) mamut
»

[DivXviD] Predvajanje filmov iz PC na TV

Oddelek: Zvok in slika
265393 (4113) H_man
»

Nvidia-tv out problem