Forum » Navijanje » Kako doseči MAX frekvenco pri navijanju z MIN dodatnim segrevanjem.
Kako doseči MAX frekvenco pri navijanju z MIN dodatnim segrevanjem.
kajzer ::
Voltažo pust privzeto pa samo FSB povečuj. In ko boš prišel do max stabilne frekvence je to to.
DarwiN ::
Malecky če se boš tako razburjal na vsak vprašljiv post ti bo kar hitro črnila zmanjkalo..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
kajzer ::
Malecky js sem mu samo odgovoril tako kot je res. Samo voltaže ne smeš večat in temp ostane praktično enaka, ne glede na frekvenco.
Malecky:
Kako doseči MAX frekvenco pri navijanju z MIN dodatnim segrevanjem? -> Piše DODATNIM, če nisi opazil! Pa raje odgovarjej na temo, pa naj bo še tako brezvezna, ne pa take brezvezne poste pisat pa smetit!!!
Malecky:
Kako doseči MAX frekvenco pri navijanju z MIN dodatnim segrevanjem? -> Piše DODATNIM, če nisi opazil! Pa raje odgovarjej na temo, pa naj bo še tako brezvezna, ne pa take brezvezne poste pisat pa smetit!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kajzer ()
Malecky ::
Take kekcaste teme so sam za zaklep...ne vem kaj sploh odpiras ta nesmisel oz. vem...zato ker nimas BLAGE! Pa tudi tvoj OC je trivialen...
Da se mi pisat...Me fino moti da je ta forum ze 3 leta na enem in istem kekcastem nivoju in noben ne dela na tem da bi se kaj izboljsalo.
SloTech team je zaspal...oz. ce dobro pomislim se ne spomnem kdaj je bil sploh pokonci...mogoce v casu ko je morphling imel se kako sekundo za ta forum, drugace se pa od teme do teme samo nabija in vali buce.
Da se mi pisat...Me fino moti da je ta forum ze 3 leta na enem in istem kekcastem nivoju in noben ne dela na tem da bi se kaj izboljsalo.
SloTech team je zaspal...oz. ce dobro pomislim se ne spomnem kdaj je bil sploh pokonci...mogoce v casu ko je morphling imel se kako sekundo za ta forum, drugace se pa od teme do teme samo nabija in vali buce.
Fizikalko ::
Dejmo ohranit en nivo. Malecky, res ne vem, s čim te neka tema moti - je pač ne beri. Obnašaš se pa še vedno lahko normalno. Al pač ne?!
frenk ::
malecky vidm da si se ogrel
...še ena varianta je imet čimbolj stabilno voltažo...to pomeni nič nihanja in še manj AC šuma...to sicer ne izboljša OC-ja zelo ampak nekaj ga pa vsen
...mogoče bi OC izboljšalo še boljša zaščita pred EM motnjami ki jih proizvaja napajalnik ampak tukej spet govorimo o malenkostih
...poleg tega max frekvenco lahko povečaš tudi z boljšim hlajenjem(hint:LN2)
...to je pa že skoraj vse
...še ena varianta je imet čimbolj stabilno voltažo...to pomeni nič nihanja in še manj AC šuma...to sicer ne izboljša OC-ja zelo ampak nekaj ga pa vsen
...mogoče bi OC izboljšalo še boljša zaščita pred EM motnjami ki jih proizvaja napajalnik ampak tukej spet govorimo o malenkostih
...poleg tega max frekvenco lahko povečaš tudi z boljšim hlajenjem(hint:LN2)
...to je pa že skoraj vse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64848 (27271) | GaS |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26103 (17901) | bodom |
» | Samsung PC333 TCB0 RAM modul ?!!Oddelek: Navijanje | 1840 (1359) | l-note |
» | Malecky!! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4460 (3375) | Golden eye |
» | Množilnik ali FSB ???Oddelek: Navijanje | 1154 (776) | Malecky |