Forum » Kaj kupiti » Novi GeForci
Novi GeForci
Jeronimo ::
Čist tko me zanima .... kdaj mislite da bo zadeva naprodaj pri nas?
Ker cene ne izgledajo astronomsko visoke ...
Ker cene ne izgledajo astronomsko visoke ...
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
- spremenil: boštjan ()
Caligula ::
Al pa 10k. Sm vcer nabavu LC power silent 550w napajalc v Mlacomu in dela k sus. Lahk zdej voltaze fajn prek 2v normalnmo uporablam. Skratka ni vse kar je spodobno tudi svinjsko drago.
Jeronimo ::
ATI jeve mojstrovine verjetno lahko pričakujemo nekje v istem obdobju?
Spet bo dilema.
Spet bo dilema.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
kuglvinkl ::
Glede na to, da moj Enermax 365W izpljune okol 420W, bi moral tale čez 500W ziher.
Your focus determines your reallity
BoLhCa ::
na papirju ze res, sam tuki govorimo o NAPAJALNIKU in ne o napajalniku
This is real power! bo zadost, verjemi=))
Sicer bomo pa hmal vidli=) ...dva mesca=)
lp
This is real power! bo zadost, verjemi=))
Sicer bomo pa hmal vidli=) ...dva mesca=)
lp
Moonman ::
Bolhca, kak si kaj zadovoljen s svojim?
Jaz ga imam skoraj 3 mesece, pa ga (zaenkrat) še nisem spravil na kolena. A že imaš kaj moddane linije in kako, če jih imaš?
lp
Jaz ga imam skoraj 3 mesece, pa ga (zaenkrat) še nisem spravil na kolena. A že imaš kaj moddane linije in kako, če jih imaš?
lp
BoLhCa ::
Zadovoln sm se pa se! Eden boljsih mojih nakupow, linije so default, ker modanja niti ne rabijo, ker so skozi nad default!!
kleknil mi ni se niti enkret, pa morm rect, da imam zelo pozresen sistem
P4c (OC), 2 x 256Mb, 2 x 80Gb RAID 0, CD-RW, DVD-RW, floppy , 5900XT (OC), 120mm vent, pa se par neonk in takih malih oslarij, da se kista vsa sveti=)
lp
kleknil mi ni se niti enkret, pa morm rect, da imam zelo pozresen sistem
P4c (OC), 2 x 256Mb, 2 x 80Gb RAID 0, CD-RW, DVD-RW, floppy , 5900XT (OC), 120mm vent, pa se par neonk in takih malih oslarij, da se kista vsa sveti=)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri stabilen in tih napajalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10842 (7395) | kuglvinkl |
» | Kateri napajalnik? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8048 (5655) | sid911 |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29206 (17752) | LittleDevil |
» | Powerstream 600WOddelek: Kaj kupiti | 1535 (1126) | Caligula |
» | Čimboljši napajalnik do 15.000 sit. Svetujte prosim! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3904 (3119) | Karaya 52 |