» »

Spletni pedofili izkoriščajo nemoderirane forume

1 2 3
4
»

BigWhale ::


Manu> Mnogi otroci tudi delajo v tovarnah in si služijo kruh, kar pa še ne pomeni, da so delavci. Ena meja mora bit. En zdravorazumski pristop mora prevladat.

Ja, ampak ti praviš, da bi bilo treba otrokom prepovedat stik z vsakim delom, ker je grdo, da otroci delajo v tovarnah? Skratka, tut metle ne smeš pamžu v roke porint, ko strese benko?


Zdej mam pa slabo vest, k sem cez vikend tamaladva ganjal, da sta predsobo pospravljala ... :(

carot ::

Kaksne travme ima pa otrok, ki je izpostavljenj cigaretam, alkoholu in drogi, saj brez pomoci odrasle osebe, hote ali iz malomarnosti ne mora priti v stik z temi substancami in kolikor vemo imajo te substance zares hude dolgorocne psihicne in fizicne posledice, dosti jih v koncni fazi tudi umre zaradi raka na plucah, nekateri postanejo alkoholiki, odvisniki, dilerji, itd..., toda ocitno tega nobenega ne briga.

imagodei ::

Manu> "Otroci imajo spolno slo? Si prepričan? S katerim letom starosti se pojavi spolno slo? Kakšno je to spolno slo?"

BTW, iz SSKJ:
slà slè ž (ȁ ȅ) velika želja po zadovoljevanju naravnih, telesnih potreb: sla se prebuja, raste; utešiti slo; vdati se sli po pijači; sla po uživanju; sla po življenju / spolna sla / pogled nanjo mu je vzbujal slo spolno slo // navadno s prilastkom velika želja po čem sploh: vdati se sli po bogastvu, zemlji; sla po uveljavljanju ● knjiž. nikoli ni jedel z večjo slo kakor v otroških letih s slastjo; knjiž. radovednost je sla življenja gibalo


Torej, ne tisto slo, ampak tista sla. Je pa res, da slovenščina pozna sklone.

In ja, sem prepričan, da imajo otroci spolno slo. Kdaj se začne pojavljat - ne vem. Vem pa, da pojav samozadovoljevanja ne sovpada z začetkom pubertete, temveč da se znaten delež dečkov samozadovoljuje že pred napolnjenim 10 letom starosti (predvsem dečki, ki jim starši ne grozijo s peklom, če ga v ranem otroštvu zalotijo z roko v svojih hlačah). Deklice manj, pa vseeno. Zakaj bi se otrok samozadovoljeval, če ne z namenom potešiti spolno slo? Veliko ljudi ima tudi spomine na razne igre iz vrtca ali osnovne šole, ko so se z istim ali nasprotnim spolom igrali zdravnike, atije in mamice ali podobne igre.

Kakšna je ta spolna sla? Tudi tega ne vem točno povedat. Redko kdo ve, ker se tega ne sme preučevat, saj bi ljudi, ki bi to počeli, takoj označili za pedofile (Kinsey). Očitno je pa dovolj velika, da pride do samozadovoljevanja.


Manu> "Torej hočeš reči, da si otroci sami iščejo spolne izkušnje, glede na to, da "imajo" spolno slo? Torej je v tem primeru 10-letna deklica sama iskala spolne izkušnje s starejšim moškim?"

Ne, nič nočem tega rečt. Je pa res, da ni izključeno. Jasno pa je, da ni vedela, v kaj se spušča, ker ne more informirano privolit v kaj takega. Zato je pa tovrstna spolna praksa prepovedana!


Manu> "Otroci bodo naravno raziskovali spolnost, sočasno z razvojem primarnih in sekundarnih spolnih znakov ali dokler jih ne bo družba napeljala na to (pedofili, revije itd...). Zato je nesmiselno, da prehitevamo telesno dozorevanje ampak otroku omogočimo sočasen razvoj spolnosti z njihovim telesnim razvojem."

No, to seveda niti od daleč ni res. Verjetno se komu tako zdi, če je bil npr. vzgojen v strogem verskem okolju, ki je prepovedoval vsakršno spolno obnašanje otrokom. Zase in za še kakšno svojo sestrično ali "sošolko" iz vrtca lahko rečem, da je zgoraj omenjeno bedarija. Raziskovanje spolnosti se začne mnogo mnogo pred razvojem primarnih ali sekundarnih spolnih znakov. Naj bo zato kriva televizija ali pa revije, ali pa kar ati in mami, ki jih otrok zaloti pri žgečkljivih opravilih - nima veze. Otroci/mladiči so bili celo zgodovino razvoja človeka in naših prednikov izpostavljeni seksualnim inputom, pa smo vseeno prispeli do te točke. Očitno naši predniki niso bili kolektivno pohabljeni, ko so lahko v jamah opazovali ata in mamo, kako sta seksala v poltemi. Nepokvarjeni kmečki otroci pa še danes lahko vse o seksu izvejo, če imajo doma par domačih živali.


Manu> "Vsakršno spolno nadlegovanje otrok s strani odraslih in prepričevanje, da otroci pri tem uživajo je skregano z zdravim razumom."

To je že malo strawman. Tega itak nisem trdil. Jasno, da pri nadlegovanju otrok ne uživa. Pa ni važno, kakšna je narava nadlegovanja. Prav je, da se odrasle kaznuje (v skladu s težo dejanja!) če so z otrokom spolno intimni. Vendar pa dejansko otrok lahko tovrstno dejanje razume kot popolnoma nedolžno igro in v njej uživa - daj to razumet. Še vedno pravim, da je tudi to treba ustrezno sankcionirat, vendar pa, če otroku ni bila povzročena niti fizična niti psihična škoda, ne moremo izrekat 15, 20 in več letnih kazni. To je histerija in panika odraslih, ki (tako kot ti) živijo v prepričanju, da se otrokova spolnost začne razvijati z začetkom pubertete.


Manu> "Saj prehitevamo njihov naraven fizični razvoj. To je tako, kot bi poskušal windows visto nalagat na mobilni telefon. Zakaj prehitevat?"

Sploh ne gre za to, da bi tolerirali ali legalizirali spolnost z otroki! Gre za to, da pedofilovo dejanje kaznuješ z neke realne perspektive! Če hočeš, da sem izredno nazoren:
Če pedofil zlorabi 7-letno deklico tako, da jo vaginalno posili in ima deklica zato raztrganine, utrpi hude poškodbe genitalij in trpi hude bolečine, ob enem pa doživi hudo travmo, je to nekaj povsem drugega, kot pa npr. v opisanem primeru, ko je enega izmed soforumašev pedofil pri 13. letih poprosil, če bi se lahko pred njim samozadovoljeval!

V prvem primeru je pedofil povzročil deklici hudo in trajno travmo, zaradi katere bo brez dvoma imela posledice tudi v odrasli dobi. V drugem primeru pa naš soforumaš danes na svoj pripetljaj gleda kot na eno manj posrečeno dogodivščino.

Prepričan sem, da bi sodišče oba primera obravnavalo različno že v obstoječi družbeni klimi. Problem je, ker družba tega ni sposobna tako obravnavat. In tega pedofila iz slednjega primera bi podivjano krdelo ravno tako želelo vtakniti na Sex-offenders list, kot brutalno žival iz prvega primera!


Manu> "Družba mora jasno pokazat, da je nekaj narobe s tistimi odraslimi, ki usmerjajo svoje spolno slo k otrokom, namesto sebi enakim - spolno dozorelim. Ne pa, da se označuje družbo kot problematično, če obsojajo pedofile."

Brez dvoma. Ne vem, kje si videl, da se komu zdi problematično obsojat pedofile? Kar nas trdi ene par je to, da je problematično obsojat pedofile neproporcialno s težo njihovih dejanj. IOW - jasno, da ni v redu, da se odrasli zapleta v spolnost z otrokom, ampak kljub temu otrok to dejanje lahko preživi brez posledic ali celo s pozitivnimi izkušnjami. Za katero zlo in podlo kriminalno dejanje boš torej obsodil pedofila v tem primeru? Za to, da so starši ogorčeni, razočarani, sesuti in depresivni, ker je njihovega 13-letnika šlatal odrasel moški, mulcu je pa to še pasalo?


Manu> "Treba je obsojat nespoštovanje človekovih pravic proti pedofilom - to je verjetno tisto, na kar želite opozoriti, ne pa se spuščat na tak nivo, da imajo otroci razvito spolno slo kot odrasli in ga je treba tretirat kot odraslega."

Točno tako, saj bomo počasi prišli skupaj. Še to si daš dopovedat, da lahko včasih tisto, kar zakon razume kot spolno zlorabo doživi kot nevtralno ali celo pozitivno izkušnjo, pa boš razumel celoten problem družbene histerije proti pedofilom.


Manu> "Vse v svojem času, vendar pedofilije, če jo definiramo kot spolno nadlegovanje spolno nedozorelih otrok s strani spolno dozorelega odraslega za njegov sebičen motiv in njegov lastni užitek ne odobravamo. In ne sprejmem argument, da otroci v taki spolnosti uživajo in da gre za otrokov spolni nagon, ker je to zgolj izgovor tistih, ki imajo sebične motive."

Vztrajno se izogibaš temu, da bi sploh pomislil, da bi spolni stik odraslega z otrokom lahko bil kakorkoli prijeten za odraslega. Kaj pa, če odrasli ne nadleguje otroka, ampak ga "prevara" in vse skupaj predstavi kot igro, v kateri otrok na koncu uživa? To pa potem nenadoma odobravamo, ker ni nadlegovanje? Ali po tvoje kaj takega ni mogoče? V vsakem primeru je tvoja definicija nepopolna.
- Hoc est qui sumus -

Okapi ::

In tega pedofila iz slednjega primera bi podivjano krdelo ravno tako želelo vtakniti na Sex-offenders list, kot brutalno žival iz prvega primera!
Stvar je še bolj absurdna. Nekdo, ki je pubertetnico zagrabil za rit, z nekaj smole pride na seznam in ne sme nikoli več učiti v šoli oziroma delati z otroki, nekdo, ki je otroka ustrelil v glavo, pa na seznam ne pride in načeloma, ko pride po recimo 15 letih iz zapora, lahko živi normalno življenje, brez omejitev.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

jype ::

imagodei> Vem pa, da pojav samozadovoljevanja ne sovpada z začetkom pubertete

Po moje je pa to definicija začetka pubertete. Ne samozadovoljevanje, pojav s spolnostjo povezanih nagonov.

imagodei ::

jype,

no, ja, ne vem koliko bo to držalo. Spolna sla je definitivno prisotna že pri predpubertetnih otocih, pri čemer mislim na otroke, ki so na stopnji Tanner 1. Najpomembnejši dejavnik, ki vpliva na moč spolne sle je gotovo hormonski, ampak daleč od tega, da bi bil izključno s tem pogojen.

Ve se, da so evnuhi, ki so jih zgolj kastrirali (ne pa napravili penektomijo) lahko imeli spolne odnose. Prav tako obstajajo poročila, da so vsaj nekateri kastrati (pevci) lahko opravljali "zakonske obveze", čeprav nikoli niso šli skozi puberteto.
- Hoc est qui sumus -

jype ::

No, a ni puberteta ravno "spolno odraščanje" ?

imagodei ::

Jah, če se začne pri štirih letih, potem prav gotovo.

Puberteta je spolno dozorevanje - ampak predvsem fiziološko spolno dozorevanje, ko samci in samice (pri katerikoli višje razviti živalski vrsti) postajajo sposobni zapoloditi nov zarod. Fiziološke funkcije za sam spolni odnos so pa prisotne že pri prepubescentnih mladičih.

EDIT: jasnost
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

carot ::

A sploh kdo ve pomen besede pedofil?
V SSKJ http://bos.zrc-sazu.si/sskj.html ta beseda ne obstaja, tako kot beseda ROM ni to, kar si ljudje predstavljajo. Bodi priden, da te romi ne bodo vzeli, itd...

teroríst -a m (ȋ) kdor uporablja veliko nasilje, zlasti proti političnim nasprotnikom, s katerim hoče doseči, da se kdo boji.

Mislim, te besede so si ljudje res izmislili samo, da si izmislijo nekega namisljenega sovraznika in , da vzbujajo strah, ter kontrolirajo maso ljudi, ter delajo svoje zakone, ter kratijo ljudem pravice.

Pa ljudje se zmeraj ne locijo razlike med pedofilijo in otrosko pornografijo, otrokom, pa je prepovedano razkazovanje ali prodaje pornografije namenjene za odrasle, otroska pornografija pa je itak prepovedana in celo sami so lahko kaznovani, ce izdelujejo to kaznivo gradivo. Aja, pa kdo sploh ve kaksna je razlika med pornografijo, erotiko in goloto, ali je res vse kaznivo? Malo bolano je vse skupaj kaj je kaznivo in kaj ne, saj glede na to, da telo je tvoje imas pravico z njim poceti, kar zelis. V Ukrajini so prepovedali pornografijo in mogoce bi jo morali tudi tle, saj v bistvu, kadar otrok vidi odraslo pornografijo je prav tako zlorabljen ali hocete reci, da je normalno, ce otrok gleda pornografijo za odrasle?

jype ::

carot> V Ukrajini so prepovedali pornografijo in mogoce bi jo morali tudi tle, saj v bistvu, kadar otrok vidi odraslo pornografijo je prav tako zlorabljen ali hocete reci, da je normalno, ce otrok gleda pornografijo za odrasle?

Če otrok vozi trajekt je to nevarno. A čmo prepovedat trajekte?

Saladin ::

Meni pa ni jasno, kakšen hype se dviga, ko nekdo na javni plaži slika male otroke.

Ja, morda je pedofil, ampak slikanje maloletnih otrok je kvečjemu prekršek v stilu slikanje brez dovoljenja osebe.
Saj razumem starše, če jim prekuri ko se slike njihovih otrok najdejo na spletu ali zasebni zbirki, ampak ne moreš za to pravno uporabit isto besedo kot za kriminalca, ki nekaj fizično stori proti otroku.
To je podobno kot da nekoga označiš za morilca, ker je pohodil močerada.

Ta manija za takimi "pedofili" presega meje dobrega okusa.
Možnost napačne obdolžitve in posledične stigme je enostavno prevelika.

Bohnedaj večkrat kako plažo poslikat, da te ne bodo še premlatli.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Okapi ::

slikanje maloletnih otrok je kvečjemu prekršek v stilu slikanje brez dovoljenja osebe.
Saj če bi lahko, bi prepovedali tudi gledanje. Ker kaj veš, mogoče bo potem v hotelski sobi zaprl oči in si ga vrgel na roko, ob mislih na golo deklico, ki jo je prej opazoval na plaži, prasec bolan.

O.

jype ::

Okapi> Ker kaj veš, mogoče bo potem v hotelski sobi zaprl oči in si ga vrgel na roko, ob mislih na golo deklico, ki jo je prej opazoval na plaži, prasec bolan.

Mhm, in deklica bo čutila sramoto in bo do smrti zaznamovana! Sej sem proti smrtni kazni, ampak za take primere nej pa kr ostane!

Bistri007 ::

Ah, največji prerok se je poročil s svojo izbranko, ko je imela ta šest (6) let.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

Bistri007 ::

Seveda je bila potem to njegova najljubša žena, izmed mnogih.
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

jype ::

Bistri007> Seveda je bila potem to njegova najljubša žena, izmed mnogih.

Skratka, Mohamed je kot Jack Nicholson. Ni čudno, da ma tolk followerjev.

imagodei ::

Jah, saj ko berem S-T, se mi še malo vrne upanje, ampak žal v realnosti vsak dan vidim, da je situacija obrnjena - 95% ljudi je histeričnih manijakov, 5% pa na zadevo gleda z neke normalne perspektive. K sreči S-T pretežno obiskuje slednja skupina, ampak žal se potem nepravilno vidi, kot da je histeričnih manijakov bistveno manj, kot v resnici.

Imate povsem prav glede slikanja otrok. Evo, v roku enega tedna so ujeli dva "pedofila", ki sta na slovenski oz. hrvaški plaži slikala male gole deklice. Mislim, kakšna zloraba!

Kot majhen otrok (tja do 5-6 leta) sem bil na hrvaškem morju, pa tudi na slovenskih bazenih vedno gol, tako kot večina otrok takrat. Koristi (prihranek pri kopalkah :), ni bilo potrebe po menjavi mokrih kopalk in posledično ni bilo tveganja, da si otrok prehladi mehur) so pretehtale grozečo nevarnost, da bi kak stric naredil posnetek golih otroških riti. Danes se poganja takšna histerija, da si trgovci manejo roke, ker prodajajo male krpice že za 2 leti stare otroke. Goli otroci so na mnogih bazenih in organiziranih plažah že prepovedani, ker se lastniki bojijo tožb.

Najbolj smešno pri vsem tem pa je, da otroci uživajo biti goli, da se niti najmanj ne sekirajo, če jih na plaži gleda en stric, ali pa, če se na internetu pojavi njihova gola slika. Glede na to, da sem bil kot otrok kar nekaj let gol na plažah, je verjetno tudi kakšna moja slika v kakšni zasebni zbirki kakšnega sedaj že ostarelega nemškega pedofila. I couldn't care less - me čisto nič ne prizadene.

Če je pa starše strah, da bi ti pedofili prestopili mejo in namesto slikanja ugrabili njihovega 4 leta starega otroka, pa sledeč nasvet: otroka v bližini vode itak nimate kaj puščati brez nadzora. Če se mu ima priložnost približat en pedofil in ga odpeljat iz plaže, brez da bi vzbujal pozornost ter da otrok ne bi kričal, potem očitno tako slabo pazijo na svoje otroke, da se le-ti kamot tudi utopijo.
- Hoc est qui sumus -

Bistri007 ::

Mislim, glede ugrabitev je stvar čisto drugačna in bolj resna, kot goli otroci na plaži. Če pedofil ugrabi oblečenega otroka, bosta že šla skupaj "lulat".
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...

imagodei ::

Še en IMO zelo dober članek iz EDU strani, ki jasno pokaže tudi tisto plat zgodbe, ki politikom ne prinaša političnih pik, ter psihologom, sociologom in ostalim CSA strokovnjakom ne bi dajala kruha - predstavi rezultate znanstvenih raziskav, ki ugotavljajo, da vsak spolno obarvan kontakt odraslega z otrokom ni nujno peklensko zlo, ki uniči in zaznamuje otroka za vedno. IOW, pove da moramo narobe nehati enačiti s škodljivo.

Priporočeno branje za vse starše

EDIT: rephrase
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

gruntfürmich ::

Jah, saj ko berem S-T, se mi še malo vrne upanje, ampak žal v realnosti vsak dan vidim, da je situacija obrnjena - 95% ljudi je histeričnih manijakov, 5% pa na zadevo gleda z neke normalne perspektive...


to tudi jst ponavljam, pa se folk samo čudi...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

carot ::

Ja pedofili ne smejo slikati in bozati otrok, to pocnejo lahko samo starsi. No mislim, da ljudem primanjkuje malo inteligence. To je podobno kot da bi rekli, da teroristi ne smejo metati bomb ali iti na solo postreljati otroke, medtem ko pa nasim drzavljanom je to dovoljeno. No tle je malo tezko morda nekomu za slediti, toda bom napisal se enkrat malo drugace. Ce bi jaz recimo sel na solo in postrelil otroke ali ce bi naredil atentat z bombo na PAHORJA, kot se je baje kao zgodilo, ali podo po porocilih rekli, terorist je storil to in to? Ce bodo starsi slikali svoje gole otroke ali bodo rekli, pedofili so slikali svoje otroke?

Okapi ::

Ce bodo starsi slikali svoje gole otroke ali bodo rekli, pedofili so slikali svoje otroke?
Tudi to se je že zgodilo.

O.
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

O popolni zgrešenosti slovenskega boja zoper spolne zlorabe otrok (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
7721229 (16028) ...:TOMI:...
»

Anonymous se je lotil strani z otroško pornografijo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Varnost
13142973 (37052) Gregor P
»

Spletno oko za cenzuro interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / NWO
33874331 (65450) Mr.B
»

Francija sprejela LOPPSI

Oddelek: Novice / Zasebnost
268014 (7258) Key Quest
»

Spletno oko ne zagotavlja anonimnosti?

Oddelek: Novice / Zasebnost
376398 (4323) winifred

Več podobnih tem