» »

Nakup TV Tuner - ja

Nakup TV Tuner - ja

apachee ::

Nameravam kupit Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert pri JAE za 14.400 SIT. Zanima me če ma kdo že izkušnje s to kartico oz. jo pozna in kako mnenje ima o njej. Se jo splača kupit ali priporočate kako drugo; za ta denar seveda :\

In še to: Ima najnovejše Connexant čipe. A so boljši ali slabši od Philipsovih?
You can't win without The Finn!

Silvo ::

Imam omenjeno kartico in lahko rečem,da sem zelo zadovoljen z njo.Pograjal bi, le radijski sprejem.Z njo zajemam video,DVD....
Jo priporočam,vendar za vsak slučaj poglej še okoli.L.P.

randius ::

pozdrav!

so kaksni problemi pri downloadu glasbe z radia v mp3je?

zanima me tvoje mnenje: je potem tale kartica dobra za zajemanje videa na disk al' je bolje pogledati k drazjim terratec cinery 600 in pinnaclu pctv pro?

hvala za pomoc!

p.s. mislim, da je na:

http://www.nakupi.net

samo 13.000 sit.

lp

randy

Silvo ::

Zmeraj je dobro pogledat tudi drugam.Meni osebno zadostuje za vsa moja opravila.Vse analogne posnetke sem preprosto iz kamere in videorekorderja(kasete)posnel na disk v željenem formatu, ter jih posnel na CD,DVD, kjer( upam) bodo zdržali dlje kot na kasetah.Kvaliteta posnetkov je odlična (za moje potrebe).
Problemi radia pa so samo v kvaliteti in sprejemu signala.Težko je nastaviti anteno, da ne bi bilo šuma.Priporočam seveda čim novejšo konfiguracijo za čim lažje delo.
Še enkrat pravim ,da je dobro pogledati okrog,ter vedeti kaj sploh potrebuješ.L.P.

ginekolog ::

imam pinnacle PCTV rave, dela super
Divers do it deeper.

apachee ::

No včeri sem jo kupil pri JAE za 13.960 SIT in zaenkrat sem z njo zadovoljen. Kanale mi je vse najdlo, vsi so čisti, tudi radio se mi zdi da je OK, zvok je tudi OK, edino kar mi zaenkrat ne dela je regulator zvoka v PVR predvajalniku. Zvok je in tudi je ok, edino ko ga reguliram v predvajalniku oz. z daljincem ni nobenega učinka. Ugotovil sem da z njim reguliram raven "LIne In" zvoka, ki pa nima nobenega efekta. Mogoče sem kaj narobe povezal ali nastavil? Bom javil oz. če ma kdo kak predlog, prosim naj izvoli... :))
You can't win without The Finn!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13420146 (7692) dire
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61176891 (32589) M.B.
»

TV tunerji (strani: 1 2 )

507388 (5455) Tiash
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

918551 (5523) Pyr0Beast
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17919435 (12475) Izi

Več podobnih tem