» »

Ventilator

Ventilator

Elemen_T ::

Zadnjič (tri tedne nazaj) sem kupil ventilator CPU cooler in opazil da mi niti ne sede na proc...ali mio ga bodo v trgovini vzeli nazaj in vrnili denar, čeprav ga imam doma skoraj mesec (popolnoma neuporabljen). Res je da bi lahko šel v trgovini in vprašal direktno - pa se mi ne da ker sem stvar kupil v LJ, jaz pa sem iz KR.

Hvala za odg.

lp

alien-w ::

tezko verjetno. to je bolj potrošni material, tko da poklici firmo in vprasaj. Sam ne vem, kako si lahko napacnega kupil? sej valda pogledas gor, kaj pise!
Pa prosim ne odpiraj dveh popolnoma enakih tem!

Elemen_T ::

Oprosti če sem odprl podobno temo, vendar ponavadi sploh ne pogledam podobnih tem.

Saj ne govorim(o) o tem kako sem se lahko zmotil - sem se pač zmotil, nobody's perfect.

alien-w ::

to NI podobna tema! ti si dobesedno odprl dve ENAKI temi, samo da ima ena naslov fentilatorji ena pa ventilatorji. No ja, sej je OK, bomo eno pac zbrisal.

OZZY ::

Jesr mislim da ne, saj na ventilator ne dobiš garancije. Vem iz izkušenj.
Tudi če ga ne rabiš. pač si kupu nekaj kar ne rabiš. Samo probaj sej te nič ne stane. Dnarja ti ne bojo vrnili, lahkoti ga pa zamenajo.
Go with the flow.

iBojan ::

Ventilatorja ti sigurno ne bodo vzeli in vrnili denarja, ker si predolgo čakal. Po zakonu imaš 8 oziroma 15 dni po nakupu časa za reklamacije in za povračilo denarja ;) Poskusiš pa lahko, če je še vse originalno zapakirano pa bo mogoče trgovec dobre volje pa ti bo vzel v račun če kupiš kaj drugega, sam dvomim v to ;(

lp, _GeS_

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vračilo miške g502 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7111676 (6963) svecka
»

Nateg preko bolhe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
38383874 (27321) budnost
»

Spletna trgovina vzela denar in izdelek (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
528927 (5566) Magic1
»

BigBang vračilo blaga 1.1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
38081260 (71910) St235
»

Stvarna napaka - garancija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9110534 (9184) bobby

Več podobnih tem