» »

UO

UO

undertaker ::

Zanima me, kolk vas je tuki, ki ali pa ste igral Ultimo Online ?
Jst sm jo nehal približno eno leto nazaj, če se me kdo spomni sem mel karakterje DemiGod, Alphonse ... igrali smo pa na Lake Superior in kasneje na Europa serverju.
Skratka zanima me koliko in kaj se je v igri spremenilo in če se splača kupit kakšen account, da bi spet kaksno urco na dan pošpilal, baje igra ni več tolk zasvojilna, ker včasih smo igral 20 ur na dan :D
--- ARE YOU WITH US = ---

Tomi ::

Ti svetujem, da ne, ker če ne zaradi denarja, pa vsekakor zaradi časa, ker mislim, da ni vredno, da "padeš v igro" in potem se težko odvadiš. Na srečo to niso moje izkušnje.
metrodusa.blogspot.com

Loki ::

20hr/ dan = yeah right...
I left my wallet in El Segundo

Roberto > yup, včasih še več !
brez šale

krneki ::

Z FRP (RPG) online špili se ni za hecat. The Realm je bila moja odvisnost skoraj tri leta, ampak mislm da sm se zdaj že odvadil....čeprav še zmeri neki tli :D

20+ur je čist za verjet.

luni ::

undertaker hehe ja jaz sem spilal UO od samega zacetka, nehal pa sem spilat kaksen mesec nazaj. Seveda sem imel vmes pavze, zadnje case pa sem itak spilal na Novus Opiate, ki je player run shard, dokaj kul zadevica. Ce hoces malo sprobat zadeve spet potem ti priporocam kr Novusa, ker rabis samo Renaissance CD pa en klient si DLjas pa je, pa nic ne rabis placevat, folka je pa ful gor. Ce hoces malo PvPjat ti dam moj account kjer je moj napol zbildan ljudek (GM mage, GM resist, ene 90 healing pa neki 90 fencing/tacs)...

Drugace pa se te spomnim kot Demigoda z drachenfelsa kjer ste en cas spilali ljubljancani. Ko sem mel se cist svezega ljudeka si mi ga enkrat ubil na brit. graveyardu. Smrduh ;)
Artificial Intelligentia

Luni

Ja hehe Drachenfels je bla samo vmesna faza, ker je europa shard prsu ene 14 dni gor za drachnom. Tud jst sm spilal od samga zacetka in moram rect da so bli to zlati cajti !
Moj ljudek DemiGod na Lake S. je bil pa itak klasa, stat cap na 235 8-O pa gm mage, resist, mace, tactics ...
Ja zadnc sm bil pr enmu v Mojstrani k je tus spilal in se vedno, pa sva mal pogledala zadevo, ta nov 3D client se mi jako dopade, pa lepo skille lahk urejas ... tok me matra da bi spet mal probal ... :D se bova zmenla za account sam da dobim cd ...

Uuuu pa se nekj
se spomns ljudeka Magical Bubba ?
Se ? hehe ...

undertaker hja tisto itak ni pravi uo... ni lore bonusov, ni skill capa, stat cap je 300, ni spell kombotov.. samo je pa dober nadomestek

Magical Bubba mi je znan.. hm ni to bil neki crni mage PK?

drugace pa 3d client... nisem ga se videl, toda tiste slike me niso prevec pritegnile... mislim da grejo zarad takih stvari ukinit UO2.. jebatcujih!
Artificial Intelligentia

hehe kam si se zdaj pogreznil :)
Artificial Intelligentia

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Igre
887112440 (6405) Jerry000
»

Final Fantasy XIV - A Realm Reborn (strani: 1 2 3 )

10310390 (1586) oo7
»

EVE Online (strani: 1 2 3 438 39 40 41 )

2012180577 (17565) Jazboc
»

Aion (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

81463314 (25609) Meizu
»

Warcraft 3 modifikacije

10762 (651) Nejc1994

Več podobnih tem