» »

KaZaA download

KaZaA download

Simko ::

Menim, da to spada sem no....
Jemljem dol en film preko KaZaA -e in ga vzamem dol okrog 75%. Pol mi pa rač. naenkrat štekne, ne pomaga nič drugega kot, da ga resetiram in to na 'trdo'. In kaj se zgodi?!? Vse kar mi je dol vzelo do sedaj je zgubljeno?!?!? Pa sem dva dni cakal, da mi je vzelo tolko kot mi je.....vem,da se fajli shranijo v my shared folder, kot *.dat datoteke, če jih pavziram. Tudi ta film se mi vedno je, ko sem pavzo dal.....zdaj pa je tudi ta dat datoteka izginila, kot da nikoli ne bi nič dol jemal :|
A se da to kako nazaj dobit?

asPeteR ::

Ej kazaA je eno leglo virusovm dej mal prever abak glede teh nadlog!
Mogoče maš pa preveč navit abak pol pa kr frezne??;)

BlackHole ::

Ne, Kazaa je polna hroščev in to je znan problem, tako da mislim da si izgubil kar si snemal, žal. Poglej malo v Kazaa discussion.

cyber ::

simko........!
kazzo uporabljam.......že nekaj časa...........in sem že precej filmov dol potegnu in teh težav še nisem imel.......opiš mal kdaj ti zmrzne računalnik......al se da še z njim kaj potem delat.......al ti zašteka.....da ga moraš resetirat......pa kako to da ti zginejo datoteke ki jih dol vlačiš.....saj one ostanejo na disku dokler jih sam ne zbrišeš...saj res da je polna hroščov recimo men blokne sam za par sekund sam filmi se vlačijo naprej dol pa tud velik userjev je že gor,,,.......probaj še mal z drugimi programi......kot so lime wire pa i-mesh al pa aimster....gnetwork.al pa bear share..

cyber ::

simko
probaj brez pavze vlačit dol film pust prižgan računalnik......dokler se ne potegne dol
vsaj jaz ga imam tako...........pa tud druge stvari zraven počnem....pač na netu nisem tolk.......saj tistih deset ur al pa petnajst odvisen od prenosa boš pa že potrpel...al pa še manj......odvisen od datoteke..res pa je da vedno ni na voljo zato pa vlači take dol pri katerih imaš hiter prenos......saj imaš zraven vsake bandwith po katerih prepoznaš.......kakšen prenos boš imel saj to verjeten itak veš....recimo jaz vlaččim film dol od 6 ur pa tam nekje maximalno 15 ur imam pa cable modem 256 kbs realni prenos tam nekje med 25 in 30kbs

Simko ::

cyber...računalnik štekne čisto! samo trdi reset pomaga, ko se to zgodi, ko pridem naslednjič v winse, tiste datoteke več ni.
Glede prenosa....hja mam bolj počasno povezavo(64k), tako da film vleče dol kar nekaj časa :) Zato me toliko bolj 'prizadene' izguba podatkov .


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896470184 (20320) Rias Gremory
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558422607 (5891) Freakylion
»

Predogled filma

Oddelek: Pomoč in nasveti
5769 (713) Trinitron
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342515 (1789) cybermedo
»

Napster

Oddelek: Omrežja in internet
171519 (1312) zlickon

Več podobnih tem