Forum » Pomoč in nasveti » Predogled filma
Predogled filma
strle12 ::
Imam eno vprašanje glede download-nja filma iz kazaa lite.
Če dol vlečeš kak film a ga lahko gledaš že malo prej ker če ni pravi ˝sucks˝ vlačt tolk časa en movi pol se pa zajebeš po domače rečeno.
Če dol vlečeš kak film a ga lahko gledaš že malo prej ker če ni pravi ˝sucks˝ vlačt tolk časa en movi pol se pa zajebeš po domače rečeno.
Postati velik je veliko dejanje!!
Da si velik pa so le sanje!
V-i-p ::
V download zavihku, desni klik na film, preview with?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
strle12 ::
Ja to že vem, ampak mi tudi čas stoji kakor da moram počakat da se dost naloži ampak če ni pravi sem v p.m.
Sem mislil da se dobi kak program s katerim bi lahko že prej mal pokukau!
Sem mislil da se dobi kak program s katerim bi lahko že prej mal pokukau!
Postati velik je veliko dejanje!!
R0K ::
Avi Preview.
Dela večina fajlov - da lohk prej pogledaš.
Sicer pa imaš AP že v kazaa lite modu oz možno da je tudi v 'navadni' kazi, sam je že celo večnost nism naložu ...
Dela večina fajlov - da lohk prej pogledaš.
Sicer pa imaš AP že v kazaa lite modu oz možno da je tudi v 'navadni' kazi, sam je že celo večnost nism naložu ...
Trinitron ::
Prekoperi .dat datoteko downloada iz mape My Shared Folders na namizje. Če je film v mpg formatu jo samo preimenuj v neki.mpg in si oglej film. Če je v DivX-u pa jo najprej poprav z recimo programom DivFix in že lahko dledaš. To lahko narediš takoj, ko je dol vsaj pol megabajta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec KaZaA LiteOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2968 (2968) | blank3 |
» | Počasna kazaaOddelek: Omrežja in internet | 1103 (964) | neki123 |
» | Ali obstaja kakšen mod(dodatek) za kazaa-proti laganjuOddelek: Omrežja in internet | 959 (853) | Alec999 |
» | program za preverbo delnih divx-ov?Oddelek: Zvok in slika | 1008 (913) | AngelOfDeath |
» | pomoč,prosim!!!Oddelek: Omrežja in internet | 751 (736) | (sic) |