Forum » Pomoč in nasveti » radeon mobility 7500 tv-out tezave
radeon mobility 7500 tv-out tezave
gazda ::
Hello,
imam laptop evo N800v z radeonom mobility 7500. Problem je pa sledec: s-video kabel priklopim na s-video izhod na laptom. Racunalnik rebotam ali ne, ni vazno, v display properties prikaze izhod za tv kot izklopljen. Ce priklopim gor se en monitor, se prikaze ok in deluje ok, medtem ko tv nikoli ni vklopljen. Sem ze nalozil nove driverje za kartico, se vedno ne dela. Idej za to kaj bi lahko bilo se narobe mi je zmanjkalo... ima kdo kaksno idejo? OS je windows XP professional.
imam laptop evo N800v z radeonom mobility 7500. Problem je pa sledec: s-video kabel priklopim na s-video izhod na laptom. Racunalnik rebotam ali ne, ni vazno, v display properties prikaze izhod za tv kot izklopljen. Ce priklopim gor se en monitor, se prikaze ok in deluje ok, medtem ko tv nikoli ni vklopljen. Sem ze nalozil nove driverje za kartico, se vedno ne dela. Idej za to kaj bi lahko bilo se narobe mi je zmanjkalo... ima kdo kaksno idejo? OS je windows XP professional.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585956 (25285) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8537 (7932) | opeter |
» | Kako priklopiti računalnik na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 7199 (7073) | energetik |
» | Črnobelo kdaj pač ni lepoOddelek: Zvok in slika | 1662 (1434) | Zeratrem |
» | Video-Out/Video-In (VIVO)Oddelek: Strojna oprema | 1730 (1493) | Janes |