» »

pekač asus drw 0402P7P problem pečenje

pekač asus drw 0402P7P problem pečenje

polde66 ::

LP
tkole se mi dogaja
prenesem z programom dvd decrypter dvd na disk al z dvd shrinkom, po, ga pa hočm zapečt z instant cd+dvd, ali nerotom ali ma kakršen kol program za obdelavo in peko dvd fajlov. Pa mi vedno
javi na sredini ali na koncu pečenja da mam napako. Naredu defrag, obkljuku vse kar je za obkljukat, dma vklopljen , ma vse tko k je treba. Skuru že 6 dvd-jev različnih znamk, sony+, MMore-, melody +in-, bajsi-, verbatim+,
edin kar i je ratal je bil dvdRW verbatim, pa skoraj ratal na priloženem tdk+, sem ga pa peku oz kopiral z nerotom in mi ga na konc ni zapekl-zaključl. Znoru čist!!!!
Skratka na mojmu kompjutru ni čist nič takzga k nebi blo vključen al izključen tko k treba.
Pa mi ni ravn jasn, ker naj bi asus bil med "boljšimi" po kvaliteti sicer ne po brzini pa naj bi bral skoraj vse, vse ali večino. Skoraj vse ali večino sem sprobal pa nč!!!!
Naložen mam najnovejši firmware.
Še podatko prek nerota mi ni uspel spravt na kej druzga kot na DVD RW

Ma kdo kak nasvet ( razen zbijanja z določenimi ročnimi pomagali)
Ali je zadeva v medijih ali v pekaču
Mam pa stvar staro 2 tedna,

prosim mnenja, nasvete ..
LP Andrej

napad je najboljša obramba

neki123 ::

Men ta isti pekač peče brez problemov na vse vrste in znamke medijev. Probej vtaknt pekač v kakšen drug računalnik in tam probaj. Če bodo spet napake, nesi zamenjat.

oj!

ga mam že zunej pa prštimanga za odnes v jae
Mam pa naštimanga na master
spodaj pa liteon pekač na slave, kle nebi smel bit noben problem,
na katere dvd-je pa pečeš?
pa isto ripaš dvd-je? pa nobenih problemov?

LP Andrej

Ne ripam DVD-jev. Na DVD-ploščke pečem DivX filme, ker mi je škoda časa, da bi jih pekel na CD-je. Jih je enostavno preveč ( 5 - 8 na dan ). Spekel sem tud nekej DVD-jev, vendar jih nisem sam zripal, ampak potegnil z neta. Trenutno uporabljam Verbatim DVD-R 4x medije, ampak tud ostali so bili dobri ( TDK, Smart Buy, Medeianca, Sky, Creation ).

HroSCeK ::

Dej prosm.. Nebi zdj o SmartBuy-ih.. Poglej par postou nizje pa bos vidu zakaj.. ..:: Klik ::..

Tukej se pogovarjamo o DVD-jih, ne o CD-jih

nesu tja nazaj, zamenjal za pioneerja (k je čist isti) ugradu nazaj , in DELA!!!!!!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Kaj kupiti
169299237 (28339) pingo76
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496102873 (27382) nuclear
»

Plextor 716-a ne peče CD-jev!

Oddelek: Strojna oprema
81019 (936) ivo-
»

Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
35221199 (12715) svejk
»

DVD SmartBuy problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
171298 (1113) Lime

Več podobnih tem