» »

Radeon 9600 TV-OUT težave!

Radeon 9600 TV-OUT težave!

c00L3r ::

Lepo pozdravljeni!

Imam torej Readeona 9600 in bi rad gledal filme na TV-ju, ampak imam črno belo sliko. Probal sem nastavit tudi vse formate (PAL-B....), ampak zadeva ne deluje. Prej sem imel GeFerce 4 Ti 4200, in je bila čisto vredu slika. Tak da z TV-jem ni nič narobe. Če kdo pozna rešitev težave mi naj prosim odgovori!
Hvala že vnaprej!

Uporablajm Windows XP in imam nameščene Radeon Omega Drivers v2.5.04 za grafično!

Labsy ::

Ja, pr men se isto dogaja z RADEONOM 8500, sam s to razliko, da imam na mojem GORENJE 15 let starem televizorju BARVNO sliko, na novem SHARP 100 Hz pa črno-belo!? 8-O
Men tut nč jasn, pa mojim kolegom tut ne, mi je pa eden prjavu isti problem, pa spet brez rešitve.

Bom probu še direkt gor na ATI-ja uprašat, bi moral tut oni kej vedet :D

VASkO ::

na TVju (vsaj na nasem Philipsu) ne prebavljajo vsi vhodi vseh signalov. pri meni npr. moram kartico priklopit na SCART2 prikljucek, ki podpira S-VHS signal, ki pa ga SCART1 ne podpira in imam na njem samo crno belo sliko.

tak da ni kartica cisto nic kriva, ce nimate kompatibilnega TVja/kabla/pretvornika

s kaksnim kablom in kam imas priklopljen TV izhod? S-VHS ali koaksialni kabel? koliko vhodov je na TVju?

Labsy ::

Jest mam S-VHS iz računalnika na adapter, vn pa pride SCART. Audio vodim posebej, ravno tko na SCART adapter.

Jep, na TV-ju mam dva SCART priključka, vendar dela sam na enem, če probam na druzga, sploh ni slike nit zvoka. Men se itak zdi, da sta dva SCART priključka eden za INPUT, drugi pa za OUTPUT. Na stari GORENJE TV mam pa sam en SCART in na tistem dela full-color :)

c00L3r ::

Zdaj mam na TV-Out pretvornik iz S-VIDEO na koaksialen kabl, na TV-ju pa mam potem priklopljen koaksialen kabl v SCART priklop. Pa ne mi rečt da ni kriva kartica, ker mi je prej z GeForce 4 Ti4200 delovalo brez problema.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962588545 (27874) Dominator
»

PC NA TV

Oddelek: Strojna oprema
458565 (7960) opeter
»

zakaj ne kaze slike s PCja na TV?

Oddelek: Zvok in slika
245860 (4939) jamabama007
»

tv out= čb slika