Forum » Loža » Kazakstan = ena velika svinjarija ?!
Kazakstan = ena velika svinjarija ?!
|klemen|(c) ::
Kar se je pa danes zgodilo na tekmi med VB in Kazakstanom je pa kriminal. A ne obstaja nikakršna moržnost, da preprečijo takšnim "kvazi_športnikom" takšne svinjarije?
- zaklenil: Thomas ()
JLP ::
Ja se strinjam totalna svinarija.
Da se ti tkole lohka dve ekipe zmenta da je pol eneh 10 točk razlike. Sam zato da lohka VB pride u A skupino.
Gnusno!!!!!!!!!!!!!!1
Da se ti tkole lohka dve ekipe zmenta da je pol eneh 10 točk razlike. Sam zato da lohka VB pride u A skupino.
Gnusno!!!!!!!!!!!!!!1
Live long and prosper!
DrSergioDJ ::
ma to je blo vse pomenjen. dans sm ze to dozivu, k sm igral trim ligo, pa k so tam sami stari, pa seveda poznajo sodnike, kako nej pol eni mladci tm okol 18 let zmagajo, sej po njihovo za burek nimamo. cist brezveze vse skupej. Sam, to bi res mogl prepovedat nekak, da se kr tko pustijo.
...
Boogy ::
Fantje--slovenija kicks ass!! Estonce ze skor mamo!! A kdo ve kaj se zgodi ce smo izenaceni po golih z vb?
OZZY ::
Svinarija in še kej. Sem gledu prvi in drugi polčas in mi je šlo kar na jok ko sem videl kaj delajo igralci kazakstana predvsem pa vratarja in pa sodniki. To kar se je dogajalo je kriminal in nič drugega. Sigurno so ble kje podkupnine, ker tako očitno zgubiti na tak način nisem vidu še nikjer.
Go with the flow.
Thomas ::
OK, povedal ste - zdej pa pejte na tastari temi naprej!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Loža | 221385 (182194) | DarwiN |
» | SP v nogometu - Nemčija 2006 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Loža | 59719 (36881) | DominusSLO |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14451 (10557) | Dr_M |
» | Italjani,španci....Oddelek: Loža | 2106 (1569) | _Mortal_ |
» | hockey SLo-Kaz (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4303 (3644) | BigFoot |