Forum » Kaj kupiti » pioneer 106 vs liteon 411
pioneer 106 vs liteon 411
Jux ::
Če izbiram med tema dvema pekačema DVD... katerega naj vzamem?
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Han ::
Jaz sem s Pioneerjem zelo zadovoljen. Vse kar speče, je berljivo, firmwara pa ni treba zamenjat vsak teden.
morphling1 ::
Jaz lahko rečem enako za Pioneerja, firmwarea niti ne iščem, zdaj ko sem našel dobre medije se pa sploh več ne sekiram :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Lucio ::
kako pa kaj overburna CD-je ta pioneer, ki sem bral na netu da zelo slabo, samo 4 MB????
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lucio ()
T(he) Boss ::
Jaz mam liteona 401@411, pa ga priporocam, za pioneerja pa samo toliko, kupis traxdata dvd-r, pa gor pise:
Te use ob 4x media in the drives listed below will cause damage if new firmware is not installed. Spodaj pa pisejo modeli: DVR: A03,103,A04,104 in 7000
Te use ob 4x media in the drives listed below will cause damage if new firmware is not installed. Spodaj pa pisejo modeli: DVR: A03,103,A04,104 in 7000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T(he) Boss ()
Cveto ::
Morphling:katere medije misliš?
A boste še kej dobil tiste verbatime DVD+R v barvastih škatlicah, pakirane po 5 kosov. Ker jest sem bil s tistimi najbloj zadovoljen.
A boste še kej dobil tiste verbatime DVD+R v barvastih škatlicah, pakirane po 5 kosov. Ker jest sem bil s tistimi najbloj zadovoljen.
boha ::
da, v tistih verbatim-ih se je skrival taiyo yuden...
sicer sem videl tudi 25-pack tortico z verbatim dvd+r. lahko mogoče kdo potrdi, da gre tudi v tem primeru za dotičnega japonskega proizvajalca?
sicer sem videl tudi 25-pack tortico z verbatim dvd+r. lahko mogoče kdo potrdi, da gre tudi v tem primeru za dotičnega japonskega proizvajalca?
Dr_M ::
pa ni razlike men liteonom pa pioneerjem ene 15-20k sit??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Ne cena je praktično enaka, vsaj če govorimo o OEM enoti Pioneer DVR 106D.
Cveto, Melody, Verbatim pa mogoče spet dobim drug teden.
Cveto, Melody, Verbatim pa mogoče spet dobim drug teden.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
33.9k če smo natančni
argghhhh....jest sm pa liteona kupu...no ja...sicer pa tut z pioneerji nimam prevec dobrih izkusenj.
boštjan ::
verbatim medije sem vido tudi v comtronu,samo nisem pažnje polago če majo tudi dvd+r medije.Aja pa merkur jih tudi ma
boha ::
ne. zaenkrat sem imel doma dvd+r (5-pack), ti so bili taiyo yuden. dvd-r v škatlicah pa je MCC. oboji so kul. zanima pa me, če kdo ve, kaj se skriva v 25-pack tortici dvd+r? morphling?
tuki sm naredu en seznam, dvdjov ki sm jih za1x sprobu z liteonom.
Matty ::
T(he) Boss - pa si ti razumel kaj pise na TRAXDATA DVDju?
(To use ob 4x media in the drives listed below will cause damage if new firmware is not installed)
Tam pise, da je na nekaterih starejsih modelih potrebno upedjtat firmware! Na 106 delajo brez problema...
(To use ob 4x media in the drives listed below will cause damage if new firmware is not installed)
Tam pise, da je na nekaterih starejsih modelih potrebno upedjtat firmware! Na 106 delajo brez problema...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matty ()
Fury ::
Matty: Mislim, da je on to mislil negativno? ...
Sepravi po unem sajtu sodec so samo 5 packi - slimline verbatimi Taiyo Juden. Kje se jih dobi?
Sepravi po unem sajtu sodec so samo 5 packi - slimline verbatimi Taiyo Juden. Kje se jih dobi?
Matty ::
Sej, tudi jest mislim, da je mislil negativno, vsaj jest mislim, da je to posplosil na vse pioneerje... ceprav nima tisti napis nobene zveze s pioneerjem 106...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matty ()
T(he) Boss ::
Sem vse opazil, tudi to, da je govora o novejsem pioneerju, samo za samo dejstvo da lahko 4x pisanje in star software povzrocita poskodbe ne mece ravno najboljse luci na firmo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99378 (28480) | pingo76 |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10416 (7569) | reber |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6467 (5083) | pingo76 |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9606 (7230) | AtaStrumf |
» | DVD medijiOddelek: Kaj kupiti | 2130 (1506) | TheHijacker |