Forum » Programska oprema » DVD paying...
DVD paying...
defort ::
Zdravo... Jaz sem se spet srečal z eno težavo katera me precej bega. Saj včeraj sem še lahko gledal DVD filme katere sem potegnil dol, danes mi pa ja javilo napako katera se glasi takole: "DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders." In kaj bi blo to narobe?
Glede snemanja DVDja pa ne vem kak naj če noben DVD ne pride gor na DVD-rom. Prosim mi pomagajte rešiti to težavo.
Zahvaljujem se že naprej!!!
Glede snemanja DVDja pa ne vem kak naj če noben DVD ne pride gor na DVD-rom. Prosim mi pomagajte rešiti to težavo.
Zahvaljujem se že naprej!!!
_vrag_ ::
Veš.. ti novejši DVD-ji imajo zaščito.. veš isto kot kondom(*enkrat uporabiš pa nikoli več..jebi ga tko pač je:) "kao" Po moje ne bo nihče znal povedat kakšnega pametnega odgovora.. meni je malo kdo.. uživaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj povzroči vidne črte na DVD ploščku med zapisovanjem - ta DVD ne deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1385 (877) | boogie_xlr |
» | DVD+R DL ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2760 (2569) | solatko |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63265 (15755) | Buffy |
» | [Nero] Video DVD, "burn on the fly" ?Oddelek: Programska oprema | 1342 (1282) | kuglvinkl |
» | CD snemalec ali DVD snemalec?Oddelek: Kaj kupiti | 1261 (1053) | Guardian |