Forum » Kaj kupiti » CD snemalec ali DVD snemalec?
CD snemalec ali DVD snemalec?
Zeratrem ::
Ali dvd snemalci snemajo tudi cdje? Kateri dvd snemalec? Kaj se bolj izplaca, navadni cd snemalec ali dvd in katere firme? (porabil bi nekje med 10 in 20k)
Hvala.
Hvala.
Moonman ::
Vsak dvd snemalec snema tudi cdje.
Priporočil bi Nec 2510 ali pa 3500.
Sam imam liteona 451 modanega na 832, pa sem prav tako zelo zadovoljen z njim.
P.S. danes sem nabavil 50 praznih verbatimov po 108 sit za komad. Je še lahko kaj lepšega?
Priporočil bi Nec 2510 ali pa 3500.
Sam imam liteona 451 modanega na 832, pa sem prav tako zelo zadovoljen z njim.
P.S. danes sem nabavil 50 praznih verbatimov po 108 sit za komad. Je še lahko kaj lepšega?
Quikee ::
Ja Maxell 4x (TY) 25 pack za 130 sit/komad =) Aja pa NEC 3500AG =)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Quikee ()
boštjan ::
Ali dvd snemalci snemajo tudi cdje?
najpogosteje vprašanje,ki ga tudi sam dobim v trgovini.in da dvd snemalci tudi cd snemajo,ne vidim razloga zakaj ne bi.
Big Poppa ::
Moonman:ja,ti verbatimovi mediji so res zakon.Cena pa itak sitnica.
Sem danes v mediamarktu za foro pogledal,koliko stane popolnoma ista škatla enakih medijev,reci in piši 6000 sit.
Sem danes v mediamarktu za foro pogledal,koliko stane popolnoma ista škatla enakih medijev,reci in piši 6000 sit.
Zeratrem ::
Torej odlocil sem se za NECa, jutri grem kupiti ali 2510 za 20k ali pa 3500 za 25k v eno trgovino v Novi Gorici...
5k ni tako melo, tako da sem glede tega malce v dvomih, kaj pravite, kaj naj kupim (ce se dvdrw ne bo kvaril je to misljeno kot dolgorocna investicija, tako da, ce 3500 model predstavlja veliko boljso opcijo, mi ni problem odsteti)?
5k ni tako melo, tako da sem glede tega malce v dvomih, kaj pravite, kaj naj kupim (ce se dvdrw ne bo kvaril je to misljeno kot dolgorocna investicija, tako da, ce 3500 model predstavlja veliko boljso opcijo, mi ni problem odsteti)?
iskra ::
Poglej še če so na netu kaj nižje cene za te zadeve, ker v Gorici ni kej dosti poceni trgovin
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Oblivion ::
Ne v Gorici iskat. Kot je predlagal Iskra, poglej na netu. Recimo na mimovrste dobis nec-a 3500 za 23k.
pcnow ::
definitivno si kupi dvd pekač, in pomožnosti to neca 3500, še posebaj če ga dobiš za 23k, ta peče na cdje z 48x hitostjo (nec 2510 samo z 32x).
Dvd mediji so pa itak poceni, malo čez 100 sit in nanje v 12 minutah zapečeš 4,3 gb (lahko tudi na malo dražje medije isto količino v 6 min.z nec 3500)
Dvd mediji so pa itak poceni, malo čez 100 sit in nanje v 12 minutah zapečeš 4,3 gb (lahko tudi na malo dražje medije isto količino v 6 min.z nec 3500)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pcnow ()
Guardian ::
Mislim, da trenutno več ni vprašanje ali kupiti CD ali DVD pekača...
Ravno danes sem kupil NECa 3500 in ga res toplo priporočam vsem!! Tale zadevica je tako tiha, da sploh ne veš ali peče ali ne... seveda prav lepo, zanesljivo zapeče še najbolj poceni DVDje!! In tudi očitki, da ima težave z branjem medijev niso ravno na mestu... sicer je pa tudi podpora kar se firmwara tiče res velika!
Ocena: 10
Ravno danes sem kupil NECa 3500 in ga res toplo priporočam vsem!! Tale zadevica je tako tiha, da sploh ne veš ali peče ali ne... seveda prav lepo, zanesljivo zapeče še najbolj poceni DVDje!! In tudi očitki, da ima težave z branjem medijev niso ravno na mestu... sicer je pa tudi podpora kar se firmwara tiče res velika!
Ocena: 10
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD pekačOddelek: Kaj kupiti | 1848 (1318) | prehlajeni |
⊘ | NEC 3500 ali PIONEER 108 ?Oddelek: Kaj kupiti | 2224 (1455) | boštjan |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3143 (1695) | kurjač |
» | Za vse, ki kupujete DVD zapisovalecOddelek: Kaj kupiti | 4056 (2334) | BaRtMaN |
» | dvd snemalnikOddelek: Kaj kupiti | 2373 (1871) | Dr_M |