Forum » Omrežja in internet » A1 Router Bridge mode
A1 Router Bridge mode
klein ::
Pozdravljeni,
Zyxel VMG8623-T50B
zanima me ali je možno, da sam nastavim na bridge mode A1 modem ali mora nujno to naredit tehnična služba na daljavo?
Namreč našel sem v nastavitvah modema kjer se to nastavi. Ne vem pa če bo delovalo. Nisem še probal.
Zyxel VMG8623-T50B
zanima me ali je možno, da sam nastavim na bridge mode A1 modem ali mora nujno to naredit tehnična služba na daljavo?
Namreč našel sem v nastavitvah modema kjer se to nastavi. Ne vem pa če bo delovalo. Nisem še probal.
take care..
MadMax ::
Če bi probal namesto tu spraševal bi že zdavnaj poznal odgovor...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
d4vid ::
Ne samo to, modem lahko vržeš stran. Meni že dolgo sejo vzpostavlja ruter, modem pa počiva v škatli.
Imam par portov odprtih, pa se je modem 3x letno ponastavil. Sedaj vse naredi asus rt-ax55, ki je sicer za vse skup malo podhranjen. Edino stacionarni telefon mi ne dela več, čeprav ga plačujem (držim številko živo).
Imam par portov odprtih, pa se je modem 3x letno ponastavil. Sedaj vse naredi asus rt-ax55, ki je sicer za vse skup malo podhranjen. Edino stacionarni telefon mi ne dela več, čeprav ga plačujem (držim številko živo).
jukoz ::
Pred par leti so bile težave, da je padla hitrost na 100/100 iz 500/100 če nisi imel Zyxla.
Kako je pa sedaj s tem?
Kako je pa sedaj s tem?
Bizkit45 ::
Na 100\100 je padla samo ce si imel predpotopni router\modem, ki ni imel 1gb porta. Ne vem ce bi lahko bil kaksen drug razlog..
Padla je iz 500/100 na 100/100 po n urah/dneh/mesecih delovanja. Več tule:
A1 optika v bridge mode nehala delovati
A1 optika v bridge mode nehala delovati
Aja, ok, zanic kabel..na to niti pomisli nebi
Ker pac predvidevam, da zna vsak tu na forumu vsaj splice-ati optiko
Ker pac predvidevam, da zna vsak tu na forumu vsaj splice-ati optiko
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bizkit45 ()
@Bizkit45 - OK boomer
Kakorkoli, zyxle pustiš in nastaviš DMZ, čudežno dela. Ja, še ena škatla, ampak novi (imam ga od junija 2026 naprej) imajo stikalo za izklop WiFija, da ti dodatno ne moti tvojega AP.
Kakorkoli, zyxle pustiš in nastaviš DMZ, čudežno dela. Ja, še ena škatla, ampak novi (imam ga od junija 2026 naprej) imajo stikalo za izklop WiFija, da ti dodatno ne moti tvojega AP.
Ampak te boli da imas se eno skatlo, ker ne znas nekaj nastaviti :)
Se enkrat odgovor na tvoje vprasanje "Kako je pa sedaj s tem?". Vedno je bil problem samo v uporabniku, da ni priklopil ustreznega routerja (1gbps) ali pa slab kabel. Kot smo tudi ugotovili v sosedni temi. Ni pa na podlagi odgovora potrebno takoj kar na pamet tagirati folka, se posebej ce ti odgovor ni vsec :)
Se enkrat odgovor na tvoje vprasanje "Kako je pa sedaj s tem?". Vedno je bil problem samo v uporabniku, da ni priklopil ustreznega routerja (1gbps) ali pa slab kabel. Kot smo tudi ugotovili v sosedni temi. Ni pa na podlagi odgovora potrebno takoj kar na pamet tagirati folka, se posebej ce ti odgovor ni vsec :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bizkit45 ()
I've 99 problems ampak A1 škatla to ni.
In kabel je OK, drugače tudi A1 modem ne bi delal.
V primeru v prejšnji temi je govora o tem, da smo se priklapljali na ZTE od A1, Zyxla pa odstranil. Ne pa priklop direktno na optiko. In eth kabel je ok.
In kabel je OK, drugače tudi A1 modem ne bi delal.
V primeru v prejšnji temi je govora o tem, da smo se priklapljali na ZTE od A1, Zyxla pa odstranil. Ne pa priklop direktno na optiko. In eth kabel je ok.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Omrežja in internet | 731058 (421) | starfotr |
| » | A1 optika v bridge mode nehala delovati (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 29170 (3189) | sbawe64 |
| » | A1 RouterOddelek: Omrežja in internet | 9068 (4411) | ideep |
| » | A1 Optika TV & Internet (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21688 (8923) | WaterBoy |