Forum » Omrežja in internet » Sportklub Slovenija
Sportklub Slovenija
roko11111 ::
a bi mel ali pa najdu kir IP naslov za kanal Sportklub 4 HD?
kokr vem, so mal nazaj neki šli spreminjat SK4 v SK7 in zdej nikakor ne najdem IP naslova za SK4, da lahk gledam v MulticastTV.
SK 1,2,3,5,6,7 mam, SK4 IP pa ne najdem nikakor...
kokr vem, so mal nazaj neki šli spreminjat SK4 v SK7 in zdej nikakor ne najdem IP naslova za SK4, da lahk gledam v MulticastTV.
SK 1,2,3,5,6,7 mam, SK4 IP pa ne najdem nikakor...
ales74 ::
Zato ker ga ni? Ostali ponudniki nikoli niso imeli SK HD (današnji SK 4) v ponudbi iz nekega razloga.
Poleg tega Telekom odkar je ukinil te kanale jih nima več uradno v ponudbi.
Uporabniki ostalih ponudnikov bi se morali zbunit in pritožit da že končno dajo Sportklube v ponudbo. Na Hrvaškem imata sedaj tudi HT in A1 Sportklube. Pri nas pa ostali ponudniki še vedno trmarijo in jih nočejo dodat.
Čim več se vas bo zbunilo boljše bo.
Uporabniki ostalih ponudnikov bi se morali zbunit in pritožit da že končno dajo Sportklube v ponudbo. Na Hrvaškem imata sedaj tudi HT in A1 Sportklube. Pri nas pa ostali ponudniki še vedno trmarijo in jih nočejo dodat.
roko11111 ::
Zato ker ga ni? Ostali ponudniki nikoli niso imeli SK HD (današnji SK 4) v ponudbi iz nekega razloga.
kakor vem je sportklub mal nazaj nekaj kao spreminjal SK4 v SK7
se pravi kanal k je bil SK4 je enostavno zdej SK7
zdej SK1, SK2, SK3, SK5, SK6, SK7 mi dela v multicastTV
IP za kanal SK4 nikakor ne najdem
Seveda obstaja SK4 HD...
če vas lahk vprašam...ste verjetn na Telemachu ane?
je kaka šansa da grete nekak v nastavitve kanalov in nekje se najde ta IP naslov za kanal SK4?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roko11111 ()
V-i-p ::
@roko11111: na Telemachu sem ja. Samo jaz imam tole na GoogleTV preko nameščene aplikacije? Spomnim se pred leti, ko sem fural T2 shemo preko VLC-ja, tam sem lahko IP dobil, kako bi pa tukaj prišel do njega pa pojma nimam, res ne.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | DohodninaOddelek: Loža | 854 (439) | nejc_nejc |
| » | Ponudba Lidl (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Kaj kupiti | 126119 (2380) | bozicek |
| » | Siol TV na računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18903 (2041) | roko11111 |
| » | Se da kje gledati Sport klub kanale? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 64358 (6598) | sbawe64 |
| » | TelemachOddelek: Omrežja in internet | 2917 (578) | CyberPunk |