Forum » Na cesti » Dve opažanji iz lokalnih cest zadnjih nekaj mesecev
Dve opažanji iz lokalnih cest zadnjih nekaj mesecev
delavec44 ::
Prav. Torej tvoja poanta ni bila, da ima nekdo denar ampak kako ga troši in v tem najdeš nesorazmerje. Ok.
Še vedno so mi pa vse trgovine v slo približno iste. Najbolj na jetra mi gre pa Mercator.
Še vedno so mi pa vse trgovine v slo približno iste. Najbolj na jetra mi gre pa Mercator.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Bellator ::
Tako, ja. Drug ekstrem je naprimer nekdo na socialni, ki si kupi flagship telefon, ali pa plačuje 80eur za telekomunikacijske storitve. Tudi takšni mi zrišejo nasmeh do ušes.
Mercator je v manjših naseljih pogosto edina trgovina, to jim štejem v dobro.
Mercator je v manjših naseljih pogosto edina trgovina, to jim štejem v dobro.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()
delavec44 ::
Preden so jih ca. 100 zaprli lani, ene je pa celo Spar ali Tuš franšiza prevzela.
Ampak smo po moje že precej off topic.
Ampak smo po moje že precej off topic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Pithlit ::
Glede na narejene km ni skrbi da bi ga moral vrnit. Mogoce ga moras ti?
Jaz se ne vozim po levi na avtocesti kot največji klošar.
Life is as complicated as we make it...
dukedl ::
Najbolj fascinantno mi je to, da se po Obvozni (Nemški) vozim za vozniki, ki vozijo 60km/h (tudi manj)...vmes pa prevozijo 4 znake za omejitev 80km/h, na dolgi lepo pregledni cesti v lepem vremenu...katastrofa
Ali pa cvetke..v megli in dežju, brez prižganih zadnji luči...kar zanašajte se na avtomatiko, bravo majstri.
my 2c :)
Ali pa cvetke..v megli in dežju, brez prižganih zadnji luči...kar zanašajte se na avtomatiko, bravo majstri.
lp dukedl
borut_p ::

Glede na narejene km ni skrbi da bi ga moral vrnit. Mogoce ga moras ti?
Jaz se ne vozim po levi na avtocesti kot največji klošar.
Super, potem vozis po desni. Jaz ne oviram tebe, ti ne oviras mene. Idealno za avtocesto z dvema pasovoma. Kje je problem?
Predvsem v tvojem razumevanju napisanega.
Tipična ženska. Nekaj ji ne paše, sama ne zna povedat, dec naj pa dešifrira. Povej direkt, kaj te je strah?

Sam zate: kako se imenuje levi vozni pas na (slovenski - ker v tujini jih je včasih več, pa se vsi enako imenujejo, razen tam kjer se že itak po napačni strani ceste vozijo) avtocesti?
kow ::
Imenuje se prehitevalni. Kar je seveda irrelevatno, ce je zelo gosti promet, ker se v praksi - tako ne uporablja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

Imenuje se prehitevalni. Kar je seveda irrelevatno, ce je zelo gosti promet, ker se v praksi - tako ne uporablja.
Nice deflection Scottie. Le kako ga lahko jaz, recimo, tako uporabljam?
In, samo mimogrede, če se bizgec lahko umika na desni pas, lahko po njem tudi vozi (namesto da na levem gužvo zganja). Sam tolk o bralnem razumevanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
GupeM ::
Jaz po AC vozim stalno po levi, umaknem se ce kdo hoce prehitet. In je lepo mirno
To ti misliš. Če jaz držim ustrezno varnostno razdaljo, še posebej na mokri cesti, se ti nikoli ne umakneš. Preverjeno že mnogokrat. Šele če zmanjšam varnostno razdaljo na manj kot sekundo, takšni dojamete, da bi vas nekdo rad prehitel in se potem mogoče umaknete.
Če nikogar ne prehitevaš, pojdi na vozni pas. Pika. Tako je tudi zakonsko določeno. Pa si lahko edini na avtocesti.

Če nikogar ne prehitevaš, pojdi na vozni pas. Pika. Tako je tudi zakonsko določeno. Pa si lahko edini na avtocesti.
Italijanski policisti kr fajn trola jo vsakogar ki se pritožuje da je fasal kazen zaradi vožnje po sredinskem (kaj šele skrajno levem) pasu. Klošarji pač.

Blinder ::
Torej vsak dan zaradi "zapufanosti" za pleh, ješ otrobe.
torej vsak dan, zaradi piva in cigaret, voziš Clio Storia
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
nejc_nejc ::
To ni isto.
Problem je v "mindsetu"
Aja, gume imas oa za vsev 4 , 200€.
To ni isto.
Problem je v "mindsetu"
Aja, gume imas za za vsev 4 , 200€.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
sbawe64 ::
Kar se kaže v odgovorih, kjer nekateri upravičujete svoje neumikanje z "upravičenim razlogom".En primer, kako se to zares pošteno dela: https://www.tirol.gv.at/buergerservice/... ... lokalci zaprejo celo dolino (autoban in lokalno cesto) na najbolj prometno obremenjen dan v letu. Pravilno :)
Zaprli so jo, ker nemci na svoji strani ne delajo nič.
Nekaj podobnega se dogaja pri gradnji tunela proti Danski, nemci spet štrajkajo.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
feryz ::
Ko grem jaz na 1000 km dolgo pot, se ne premaknem z levega pasu.
Je pa res, da če pred mano ni nikogar, ga tudi za mano ni. Milijon procentno. Če pa je, je provida.
Je pa res, da če pred mano ni nikogar, ga tudi za mano ni. Milijon procentno. Če pa je, je provida.
sbawe64 ::
Kar se kaže v odgovorih, kjer nekateri upravičujete svoje neumikanje z "upravičenim razlogom".En primer, kako se to zares pošteno dela: https://www.tirol.gv.at/buergerservice/... ... lokalci zaprejo celo dolino (autoban in lokalno cesto) na najbolj prometno obremenjen dan v letu. Pravilno :)
Zaprli so jo, ker nemci na svoji strani ne delajo nič.
Nekaj podobnega se dogaja pri gradnji tunela proti Danski, nemci spet štrajkajo.
Brenner tunel
Oni severno proti Danski
Fehmarnbelt Tunnel
Podobno je z priključkon za Gotthard:
Seid 2016 muss die Anbindung zum Gotthard fertig sein. Aktuelles Datum 2041. Dänemark wird es nicht besser gehen.
Mittlerweile ist die Schweiz genötigt, Deutsche Bahnausbauten zu finanzieren, damit da mal ein Sesselkleber was zu Gange bringen MUSS.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Jaz po AC vozim stalno po levi, umaknem se ce kdo hoce prehitet. In je lepo mirno
To ti misliš. Če jaz držim ustrezno varnostno razdaljo, še posebej na mokri cesti, se ti nikoli ne umakneš. Preverjeno že mnogokrat. Šele če zmanjšam varnostno razdaljo na manj kot sekundo, takšni dojamete, da bi vas nekdo rad prehitel in se potem mogoče umaknete.
Lahko pa enostavno nakazes ... torej levi zmigavc in je. Zakaj si se pa ti znasel na levem pasu? Ker vozis preko omejitev, da me 'ujames' na levem pasu. Tako da ne pametuj prevec.
karafeka ::
Poznam enega takega lokalca. Ko pa pike dobi zarad radarja, se pa pritoži, da je njegova mama vozila avto. Drugače bi že zdavnaj brez vozniške ostal. Pa tudi drugače samo gleda kako bo koga okrog prinesel in ga izkoristil. Pač običajen privatnik, ki gleda samo na svojo korist, pa nikoli nič kriv.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Edino pravilno. Desni pas je tolk zjahan, da ni za vozit. Ce se prestavia na desnega pa je tskoj kamion spredaj in se spet umikas. Lepo po levem in je -cca 150km/h in imas 99% poti mir.
bm1973 ::
Najbolj fascinantno mi je to, da se po Obvozni (Nemški) vozim za vozniki, ki vozijo 60km/h (tudi manj)...vmes pa prevozijo 4 znake za omejitev 80km/h, na dolgi lepo pregledni cesti v lepem vremenu...katastrofa
Glupa EU direktiva, ki med dnevne luči ne šteje zadnjih...
In ni prva taka...
Blendanje vedno pomaga...
Drugače se pa desnemu pasu z razlogom reče vozni...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
ššš ::
Vožnja po levem (prehitevalnem) pasu na avtocesti je dovoljena izključno za prehitevanje. Ko prehitite vozilo ali kolono vozil, se morate nemudoma vrniti na desni (vozni) pas. Nepotrebna vožnja ali vztrajanje na levem pasu sta prometni prekršek.
Za vožnjo po levem (prehitevalnem) pasu, ko ne prehitevate drugega vozila, je predpisana globa v višini 150 evrov.
PromeuZ ::
Glede na stanje asfalta na Nemški je bolj čudno to, da ljudje sploh še vozijo tam z avtomobili.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Obstaja popolnoma logičen razlog za vožnjo po levem pasu.
Če voziš 130 km/h, se lahko vsaj par sekund pelješ po desnem.
Če voziš 180 do 200 km/h, moraš pas menjavati kot slalomist. Non stop skačeš sem ter tja.
Ok, ponoči ni treba, vse ostalo je obup.
Če voziš 130 km/h, se lahko vsaj par sekund pelješ po desnem.
Če voziš 180 do 200 km/h, moraš pas menjavati kot slalomist. Non stop skačeš sem ter tja.
Ok, ponoči ni treba, vse ostalo je obup.

Miki N ::
Tisto grmenje na AC ob jasnem nebu ... to Fery prebija zvočni zid. Saj potem ko razvije končno hitrost je mir.

Vožnja po levem (prehitevalnem) pasu na avtocesti je dovoljena izključno za prehitevanje. Ko prehitite vozilo ali kolono vozil, se morate nemudoma vrniti na desni (vozni) pas. Nepotrebna vožnja ali vztrajanje na levem pasu sta prometni prekršek.
Za vožnjo po levem (prehitevalnem) pasu, ko ne prehitevate drugega vozila, je predpisana globa v višini 150 evrov.
Brez skrbi, feryza lahko na tej njegovi 1000km poti 10x ustavijo pa se mu ne bo poznalo (razen mogoče na pikah)... Še najmanj na egu.
c23po ::
Mir je, dokler ne naleti na provido. Takrat pa stisne pizdo:
Je pa res, da do Benetk ni 1.000 km.
... sem pri Vipavi prehitel črnega audija. Itak da mi je bilo takoj jasno, kdo bi to bil. Zmanjšam na 148 km/h (realno 146 km/h) in vklopim tempomat. Un se mi zalima za rit in tako počasi kruzamo proti meji. Prehitevamo, nazaj na vozni pas, spet prehitevanje. Tako kakih 10 km vožnje, ...
Računalniki nimajo spominov.

Obstaja popolnoma logičen razlog za vožnjo po levem pasu.
Ne, ne obstaja. Razen za mentalne klošarje.
Mir je, dokler ne naleti na provido. Takrat pa stisne pizdo:
... sem pri Vipavi prehitel črnega audija. Itak da mi je bilo takoj jasno, kdo bi to bil. Zmanjšam na 148 km/h (realno 146 km/h) in vklopim tempomat. Un se mi zalima za rit in tako počasi kruzamo proti meji. Prehitevamo, nazaj na vozni pas, spet prehitevanje. Tako kakih 10 km vožnje, ...
Odvisno od kje štarta in/ali kakšen obvoz naredi.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()

Aja, mimogrede, če bi ta zgodbica o črnem audiju na primorski _hitri_ cesti bila resnična... Bi naš heroj gladko kazen plačeval.
Ni pomembno, ali je resnična. Pomembno je, da je Feryz v svoji miselnosti še vedno mala cmizla, ki uboga avtoriteto. Brihten je toliko, da ve koliko denarja bo za to plačal.
Zgodbica je resnična.
In ja, za 60 evrov se policajem ne da zajebavati z goro birokracije.
Avstrijci imajo bolj simpl. Zapelje pred tabo, te ustavi, napiše na sekret papir velikosti a10 registracijo in 100 evrov, mu daš keš in greš dalje.
Tega keša avstrijski proračun seveda ne vidi, ampak to ni moj problem. Jaz sem svoje pokril.
Avstrijci imajo bolj simpl. Zapelje pred tabo, te ustavi, napiše na sekret papir velikosti a10 registracijo in 100 evrov, mu daš keš in greš dalje.
Tega keša avstrijski proračun seveda ne vidi, ampak to ni moj problem. Jaz sem svoje pokril.

gruntfürmich ::
sj ferzy skos prehiteva. zakaj bi se potem moral vrniti na desni pas?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Po mojem Fery sploh ne verjame čisto v Desni Pas - slišal je že o njem v legendah in ljudskih vražah, bajke o neznanih deželah kjer bivajo Mečkači.

Zgodbica je resnična.
Se vidi kolk obvladaš, ja. Hint - v tvojem domišljijskem scenariju ni 60€. In ni gore birokracije.
Ampak surrrrrre.
Koliko pa je v tvojem domišljijskem svetu?
In koliko časa traja, da provida sprovede postopek, ko te ustavijo?
Ajde, povej mi. Mene je provida ustavila v Sloveniji v zadnjih petih letih vsaj 10x. Eno povprečje že lahko potegnem. Mogoče imaš pa ti drugačne izkušnje.
Lahko jih deliš z nami.
Ajde, povej mi. Mene je provida ustavila v Sloveniji v zadnjih petih letih vsaj 10x. Eno povprečje že lahko potegnem. Mogoče imaš pa ti drugačne izkušnje.
Lahko jih deliš z nami.
Tako gre: gora birokracije pri nas, koruptivnost policije pri njih, oboje je zadostno opravičilo za moje početje.
Feryz, hvala da naših policajev nisi okrivil za koruptivnost.
Feryz, hvala da naših policajev nisi okrivil za koruptivnost.
Jih ne morem, ker vedno s kartico plačam.
To pa morajo nekam poknjižiti.
Btw, v nobeni državi policaji ne jemljejo denarja od svojih.
Od tujcev pa če se le da ga vzamejo.
Velja pa pravilo, da imajo provide vedno pos s sabo, navadna policija pa tega nima.
To pa morajo nekam poknjižiti.
Btw, v nobeni državi policaji ne jemljejo denarja od svojih.
Od tujcev pa če se le da ga vzamejo.
Velja pa pravilo, da imajo provide vedno pos s sabo, navadna policija pa tega nima.

Koliko pa je v tvojem domišljijskem svetu?
Lahko jih deliš z nami.
Šel si, po tvojih besedah, 36-38km/h nad omejitvijo. Naprej si pa cpp preberi (saj vem, mission impossible).

Miki N:
Jean-Claude Haiku (zastonj in mogoče rahlo pijan?):
Napiši kratko zgodbico o plemenitem vitezu Feryzu, ljubitelju hitrosti in akcije in njegovem bliskovitem žrebcu Zafirju, ko sta šla v deželo prometnih zastojev Desni Pas reševat princeso, ki so jo ugrabili leni in počasni Mečkači - na poti se izogneta ukanam zlobne čarodejke Provide in njenemu uroku izginjanja cekinov.
Jean-Claude Haiku (zastonj in mogoče rahlo pijan?):
Sir Feryz je bil plemenit vitez, znan po svoji neumorni želji po hitrosti in akciji. Njegov zaupnik pa je bil žrebec Zafir, bliskoviti konj s srebrnim menom [wtf? verjetno je mislil grivo? op. prev], ki je lahko tekel hitreje od vetra. Skupaj sta bila nepremostljiv par.
Nenega dne je pri Feryzu prišla nujno sporočilo: princesa Lucija je bila ugrabljena v ujetništvo Mečkaške dežele, zemlje lenih in počasnih bitij, ki prebivajo v deželi Desni Pas – najgroznejšo deželo prometnih zastojev v vsem kraljestvu.
Feryz in Zafir sta se brez odlašanja podala na pot. Hitro sta prečkala večino poti, a čim sta se približala Desnemu Pasu, sta zaslišala grozljiv smeh.
"Nihče ne bo šel mimo mene!" je povila zlobna čarodejka Provida in se pojavila pred njima v oblaku temnega dima. "Moj urok izginjanja cekinov te bo zaustavil, Sir Feryz!"
Toda Feryz je bil pameten. Vedel je, da ne sme vztrajati v direktnem boju. "Zafir, **polna hitrost!**" je zareval.
Kot strela je Zafir šinčal naprej, Feryz pa je hitro odvrgel vse cekinove iz svojih okljepa na tla. Čarodejka Provida je bila tako zmedena s cekinih, ki so se izginjali v hitrosti, da je pozabila na svoj urok. Vitez in žrebec sta se zabliskala in v mahu prešla skozi njeno močno polje.
Ko sta prispela do Mečkaške palače v Desnem Pasu, so Mečkači hitro—kaj drugega so pričakovali od komaj 50-kilovatne aktivnosti— [Dafuq? Od kje to??? op.prev] se žegnali [???]in izpustili Lucijo. Princesa je bila rešena.
Feryz, Zafir in princesa so se v divjem galopa vrgli nazaj domov, srčni ritmi na stotih. Hitrost je premagala leni, akcija pa počasnost.
Konec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Polovička do 120 eur je koliko?Koliko pa je v tvojem domišljijskem svetu?
Lahko jih deliš z nami.
Šel si, po tvojih besedah, 36-38km/h nad omejitvijo. Naprej si pa cpp preberi (saj vem, mission impossible).
"Kazni za prekoračitev hitrosti na avtocesti ali hitri cesti, ki ima fizično ločeni smerni vozišči z najmanj po dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom ali odstavnimi nišami:
PREKORAČITEV HITROSTI* = GLOBA
vključno do 20 km/h = 40 EUR
nad 20 km/h do vključno 30 km/h = 60 EUR
nad 30 km/h do vključno 40 km/h = 120 EUR
nad 40 km/h do vključno 50 km/h = 250 EUR + 3 kazenske točke
nad 50 km/h do vključno 60 km/h = 400 EUR + 5 kazenskih točk
več kot 60 km/h = 1.200 EUR + 9 kazenskih točk"

60 je točno pol od predpisanih 120. Torej _pol_. Po domače polovična. Policisti se s polovičkami ne ukvarjajo... ukvarjajo se s predpisanimi kaznimi.
Sej če je prepoved vožnje po prehitevalnem pasu zate zgolj priporočilo (ali pa še to ne)... Se ne čudim nad tvojo funkcionalno nepismenostjo.
Zdaj pa hitro ponovi vajo. Tokrat se malo bolj potrudi in ne sam na hitro AI prosjačit za halucinacije. Nehaj dokazovat lastno nadčloveško nesposobnost.
Sej če je prepoved vožnje po prehitevalnem pasu zate zgolj priporočilo (ali pa še to ne)... Se ne čudim nad tvojo funkcionalno nepismenostjo.
Zdaj pa hitro ponovi vajo. Tokrat se malo bolj potrudi in ne sam na hitro AI prosjačit za halucinacije. Nehaj dokazovat lastno nadčloveško nesposobnost.

gruntfürmich ::
Miki N:Napiši kratko zgodbico o plemenitem vitezu Feryzu, ljubitelju hitrosti in akcije in njegovem bliskovitem žrebcu Zafirju, ko sta šla v deželo prometnih zastojev Desni Pas reševat princeso, ki so jo ugrabili leni in počasni Mečkači - na poti se izogneta ukanam zlobne čarodejke Provide in njenemu uroku izginjanja cekinov.
Jean-Claude Haiku (zastonj in mogoče rahlo pijan?):Sir Feryz je bil plemenit vitez, znan po svoji neumorni želji po hitrosti in akciji. Njegov zaupnik pa je bil žrebec Zafir, bliskoviti konj s srebrnim menom [wtf? verjetno je mislil grivo? op. prev], ki je lahko tekel hitreje od vetra. Skupaj sta bila nepremostljiv par.
Nenega dne je pri Feryzu prišla nujno sporočilo: princesa Lucija je bila ugrabljena v ujetništvo Mečkaške dežele, zemlje lenih in počasnih bitij, ki prebivajo v deželi Desni Pas – najgroznejšo deželo prometnih zastojev v vsem kraljestvu.
Feryz in Zafir sta se brez odlašanja podala na pot. Hitro sta prečkala večino poti, a čim sta se približala Desnemu Pasu, sta zaslišala grozljiv smeh.
"Nihče ne bo šel mimo mene!" je povila zlobna čarodejka Provida in se pojavila pred njima v oblaku temnega dima. "Moj urok izginjanja cekinov te bo zaustavil, Sir Feryz!"
Toda Feryz je bil pameten. Vedel je, da ne sme vztrajati v direktnem boju. "Zafir, **polna hitrost!**" je zareval.
Kot strela je Zafir šinčal naprej, Feryz pa je hitro odvrgel vse cekinove iz svojih okljepa na tla. Čarodejka Provida je bila tako zmedena s cekinih, ki so se izginjali v hitrosti, da je pozabila na svoj urok. Vitez in žrebec sta se zabliskala in v mahu prešla skozi njeno močno polje.
Ko sta prispela do Mečkaške palače v Desnem Pasu, so Mečkači hitro—kaj drugega so pričakovali od komaj 50-kilovatne aktivnosti— [Dafuq? Od kje to??? op.prev] se žegnali [???]in izpustili Lucijo. Princesa je bila rešena.
Feryz, Zafir in princesa so se v divjem galopa vrgli nazaj domov, srčni ritmi na stotih. Hitrost je premagala leni, akcija pa počasnost.
Konec.
avtor miki n ali AI?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,

Halo, saj ne da sem nek "grammar nazi" samo ti pravopisni kiksi so celo pod mojim nivojem.
Je pa res da je to neka anonima džabe verzija. Drugače imel sem v mislih še "ZF" verzijo, kjer nagazi na neko prostorno-časovno anomalijo Desnega Pasu in komaj pride ven in še to kot ostarel mofo, izgubi leta v tisti jebeni dimenziji.
No mi je pa všeč kako sta Sir Feryz in Zafir pretentala Proivido da sta ji vrgla keš na tla in pregazila barikado! Dobra.
Ne štekam pa kaj je z unimi 50kW? Kak "presluh" iz Sloteh "Elektičarji" teme?
Je pa res da je to neka anonima džabe verzija. Drugače imel sem v mislih še "ZF" verzijo, kjer nagazi na neko prostorno-časovno anomalijo Desnega Pasu in komaj pride ven in še to kot ostarel mofo, izgubi leta v tisti jebeni dimenziji.
No mi je pa všeč kako sta Sir Feryz in Zafir pretentala Proivido da sta ji vrgla keš na tla in pregazila barikado! Dobra.
Ne štekam pa kaj je z unimi 50kW? Kak "presluh" iz Sloteh "Elektičarji" teme?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

stara mama ::
Lahko jih deliš z nami.
Če te je Provida ustavila 10x in si še vedno prepričan, da je problem v ostalih voznikih,
potem si morda našu skupni imenovalec vseh dogodkov.
Ekologija™ in Trajnost™
donvito ::
stara mama je izjavil:
Lahko jih deliš z nami.
Če te je Provida ustavila 10x in si še vedno prepričan, da je problem v ostalih voznikih,
potem si morda našu skupni imenovalec vseh dogodkov.
Ne, ne, problem je v Providi.
kow ::
Nice deflection Scottie. Le kako ga lahko jaz, recimo, tako uporabljam?
In, samo mimogrede, če se bizgec lahko umika na desni pas, lahko po njem tudi vozi (namesto da na levem gužvo zganja). Sam tolk o bralnem razumevanju.
Narobe vozis. Ce je zelo gost promet, je edina pomembna stvar da ne menjas pasov. Ko pa pride do zozitve (na to te opozorijo prometni znaki), da cimprej zamenjas pas, na nacin da nihce ne pobremza. Najslabse je, da gres do konca svojega pasu, nato pa se ustavis.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Omejitev 40 km/h v naseljih? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 28561 (5898) | Trias |
| » | vožnja po AC (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 54626 (22487) | GupeM |
| » | Razvoj hitrosti na cestah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 36270 (32967) | Utk |