» »

Cona 30

Cona 30

««
7 / 7
»
»»

WizzardOfOZ ::

krepelce je izjavil:

Ne ampak zato, ker se je celotna infrastrukturo od tvojega woopa do kina preselila v trgovske centre.

Spet se motiš. Kot vedno fašisti pojma nimate. Mularija je raje na parkplacih v BTC, kot pa v centru ljubljane. Tudi če bi v centru bilo kaj zanimivega, nebi hodili tja. Ne moreš z avtom.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

blay44 ::

V glavnem, modre glave naj zrihtajo podzemno/nadzemno železnico kot v drugih
modernih zahodnih mestih. A moremo res vedno biti najbolj zahojen južni del Evrope.
Majkemi, zdaj že vlaki vozijo 30. Skisal se je tem strokovnjakom.

WizzardOfOZ ::

blay44 je izjavil:

A moremo res vedno biti najbolj zahojen južni del Evrope.

A kdaj to ni držalo?
Zaradi takih, kot je krepelce, ne moremo niti ven iz tega. Nočejo nobene spremembe na boljše, samo za lastno rit skrbijo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Pithlit ::

krepelce je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Zate k imaš avtomobil za luksuz je pač svet tko lepo črnobel.

Za vse ostali ki jim je avtomobil eksistencialnega pomena, pa stvari niso tako lepo enostavne.

In ne, ne govorim o temu da je treba mulce po šolah razvozit pa štruco kruha kupit - čeprav po nekaterih občinah drugače ne gre ker se enostavno vse ukinja (banke, lekarne, šole...).

In ja, jaz se Ljubljane izogibam kot hudič križa. Ravno zaradi teh črnobelih pogledov na svet.

Pa lep dan želim.

Enako bi lahko napisal tebi.

Ampak zdravje 350.000 prebivalcev je vseeno bolj pomembno od prevoza 150.000 prebivalcev z avtomobilom po Ljubljani.

Ker imaš druge možnosti na voljo, pa se vam jebe za naše zdravje in vam je več do osebnega komforta.

In ne vidim popolnoma nobenega razloga, da ne bi bili še v Ljubljani egoistični, če ste egoistični sami, zato vam z veseljem ukinem komfort v imenu
lastnega zdravja, hkrati pa vem pomagam do službe priti hitreje in manj moteče za okolico.

Lep dan tudi tebi.

Ajde da te vidimo.... Pridi v Staro Selo (Hiša Franko) izključno z uporabo javnega prevoza (in seveda tudi nazaj domov). Pa potem poročaj o izkušnji. Pa nam butlom razloži kako imamo druge možnosti.

In jaz tvojemu zdravju škodim precej, precej manj kot ti sam. Tako da si ta argument lahko nekam vtakneš.
Life is as complicated as we make it...

p1nky ::

bm1973 je izjavil:

GenZNPC je izjavil:

Cone 30 pri solah in vrtcih, okej.
Drugje totalno brezveze.

V naseljih, kjer je cel kup otrok, je cona 30 čisto O.K.

Bo pač nekdo 10 sekund kasneje prišel iz naselja ven...

Ej, meni se zdi malo hitro. Mislim, da avto tam ne bi smel voziti hitreje, kot ce gre clovek pes, to je 5km/h.
Kaksen divjak si!!!!!

Pithlit je izjavil:

krepelce je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Zate k imaš avtomobil za luksuz je pač svet tko lepo črnobel.

Za vse ostali ki jim je avtomobil eksistencialnega pomena, pa stvari niso tako lepo enostavne.

In ne, ne govorim o temu da je treba mulce po šolah razvozit pa štruco kruha kupit - čeprav po nekaterih občinah drugače ne gre ker se enostavno vse ukinja (banke, lekarne, šole...).

In ja, jaz se Ljubljane izogibam kot hudič križa. Ravno zaradi teh črnobelih pogledov na svet.

Pa lep dan želim.

Enako bi lahko napisal tebi.

Ampak zdravje 350.000 prebivalcev je vseeno bolj pomembno od prevoza 150.000 prebivalcev z avtomobilom po Ljubljani.

Ker imaš druge možnosti na voljo, pa se vam jebe za naše zdravje in vam je več do osebnega komforta.

In ne vidim popolnoma nobenega razloga, da ne bi bili še v Ljubljani egoistični, če ste egoistični sami, zato vam z veseljem ukinem komfort v imenu
lastnega zdravja, hkrati pa vem pomagam do službe priti hitreje in manj moteče za okolico.

Lep dan tudi tebi.

Ajde da te vidimo.... Pridi v Staro Selo (Hiša Franko) izključno z uporabo javnega prevoza (in seveda tudi nazaj domov). Pa potem poročaj o izkušnji. Pa nam butlom razloži kako imamo druge možnosti.

In jaz tvojemu zdravju škodim precej, precej manj kot ti sam. Tako da si ta argument lahko nekam vtakneš.

Kreprlce se bo po potrebi peljal 6 ur v eno in 6 v drugo smer, delal 8 ur, aja spal bo pa ups potem 4, ce gre samo spat, brez hrane umivanja itd. Pac lj, to ne more biti izgovor za to, da se zastruplja otroke. Za otroke gre!
<strong>Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.</strong>
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

Me ne briga a se vozi 1 uro ali pa 1 dan. Sam naj to stori pa naj nam pove kako je šlo. In potem pametuje o alternativah. Pričakujem step by step poročilo. Vključno s cenami.

Aja, zarad mene gre lahko s tistim k hoče, sam da ni osebno vozilo. Tudi peš. Al pa s helikopterjem.

p1nky ::

Lj taki ti lepo povejo: pa se preseli
Sva ze imela boj, ker sem jaz pol kot odmev govorila: pa se ti preseli.....
Ampak nisva nikamor prisla. Brezveze. Folk itak gleda sam se nase vecinoma, povsod

Tamle v temi o nasi vladi pa se posebej
<strong>Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.</strong>
Jozef horvat, nsi, 2020

GenZNPC ::

bm1973 je izjavil:

GenZNPC je izjavil:

Cone 30 pri solah in vrtcih, okej.
Drugje totalno brezveze.

V naseljih, kjer je cel kup otrok, je cona 30 čisto O.K.

Bo pač nekdo 10 sekund kasneje prišel iz naselja ven...

Kje ti vidis naselja z celimi kupi otrok na cesti?
Bodi realen, ni vec 1990, da otroci na cesti zogo brcajo, ko niso v soli ali vrtcu. Ceste so dobesedno prazne, prave ghost ulice so dandanes.
skibidi

urke710 ::

Dejstvo je, da bo v LJ vedno gužva. Ker predimenzioniranje cest za pokrivanje konic ni ekonomsko vzdržno. Zato se že in se bodo še izvajali ukrepi, kot jih je naštel Krepelce. Več P+R, več javnega prevoza, oteževanje vožnje osebnim vozilom na mestih zgostitve (center in podobno). Tak način bo za VEČINO prinesel boljše pogoje. Nikoli ne bo dobro za vse.
d.i.g.

Gregor P ::

Če bi se vsaj to z več in boljšim javnim prevozom uresničilo, bi bila že zmaga ... po več desetletjih čakanja na to:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

GenZNPC ::

Ni vsepovprek guzva po LJ, so deli kjer je ob 11:00 mrtvo naprimer.
skibidi

krepelce ::

Pithlit je izjavil:

[

A to je spet stara dobra fora fašistov, ko postavite slamnato strašilo in ga začnete pretepati?

Pa dajva:
- pripeljal se bom do roba Starega Sela s svojim avtomobioom, po državni cesti. Druge možnosti verjetno nimam, ker ste kmetje 40 let uničevali javni prevoz z neuporabo.
- tam bom upošteval željo občine in se usedel na javni vaški prevoz (verjetno vol in vprega) ali pa se tistih 500m sprehodil do destinacije. Mogoče pridem s kolesom.
- če to ne bo mogoče, sploh prišel ne bom, tako ali tako je hipotetično, ne vidim nobenega razloga, zakaj bi hodil v "Staro Selo".

Kje vidiš ta strašen problem?

Naredi enako, parkiraj na P+R, usedi se lepo na subvencioniran avtobus in se odpelji na destinacijo. Tisih 2x na nekaj let, ko rabiš pa zdravstveno oskrbo, se pa le odpelji z avtom. Saj nočem nič več od tega.

Mimogrede, koliko subvencije dobim na vozovnico za volovsko vprego, bi probal enkrat še slovensko, azijsko že poznam. Pravzaprav pridem samo zaradi nje.

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Pithlit je izjavil:

[

A to je spet stara dobra fora fašistov, ko postavite slamnato strašilo in ga začnete pretepati?

Pa dajva:
- pripeljal se bom do roba Starega Sela s svojim avtomobioom, po državni cesti. Druge možnosti verjetno nimam, ker ste kmetje 40 let uničevali javni prevoz z neuporabo.
- tam bom upošteval željo občine in se usedel na javni vaški prevoz (verjetno vol in vprega) ali pa se tistih 500m sprehodil do destinacije. Mogoče pridem s kolesom.
- če to ne bo mogoče, sploh prišel ne bom, tako ali tako je hipotetično, ne vidim nobenega razloga, zakaj bi hodil v "Staro Selo".

Naredi enako, parkiraj na P+R, usedi se lepo na subvencioniran avtobus in se odpelji na destinacijo. Saj nočem nič več od tega.

Mimogrede, koliko subvencije dobim na vozovnico za volovsko vprego, bi probal enkrat še slovensko, azijsko že poznam. Pravzaprav pridem samo zaradi nje.

Ne, ne boš se. Rekel si, oziroma napisal si, da imamo izbiro. Da ne rabimo avtomobilov. Zdaj pa izvoli izvest to.

Ker jaz sem že večkrat zapisala da v Ljubljani, kadar pač grem tja, avto parkiram in grem potem okoli peš ali s trolov ali whatever. Pa si me kljub temu napadel kot stekel pes.

Torej, iz Ljubljane do hiše Franko izključno z uporabo javnega prevoza. Ali pa shut the fuck up. Pa nehaj vsakega sogovornika s fašisti obkladat ker izpadeš navadna pičkica breze enega argumenta (in kupom žaljivk). Challenge je tak kot je. Nimaš kaj premikat golov. Če ti uspe, pridigaj. Se ti bomo vsi klanjali.

Pithlit je izjavil:

krepelce je izjavil:

Pithlit je izjavil:

[

Pa dajva:

Naredi enako, parkiraj na P+R, usedi se lepo na subvencioniran avtobus in se odpelji na destinacijo. Saj nočem nič več od tega.

Ne, ne boš se. Rekel si, oziroma napisal si, da imamo izbiro. Da ne rabimo avtomobilov. Zdaj pa izvoli izvest to.

Ker jaz sem že večkrat zapisala da v Ljubljani, kadar pač grem tja, avto parkiram in grem potem okoli peš ali s trolov ali whatever. Pa si me kljub temu napadel kot stekel pes.

Torej, iz Ljubljane do hiše Franko izključno z uporabo javnega prevoza. Ali pa shut the fuck up. Pa nehaj vsakega sogovornika s fašisti obkladat ker izpadeš navadna pičkica breze enega argumenta (in kupom žaljivk). Challenge je tak kot je. Nimaš kaj premikat golov. Če ti uspe, pridigaj. Se ti bomo vsi klanjali.

Se praviš, oglašaš se off topic, povedal sem ti, da pridem mogoče s kolesom. Kobarid je en tak lep izlet iz Ljubljane, pravzaprav si mi dala lepo idejo, že kar nekaj ćasa nisem kolesaril v tiste konce, kaj pa praviš, glede sceničnosti, naj grem čez Vršič?

Ne vem kje imaš težavo, razen z bralnim razumevanjem in pretepanjem strašil.

Sicer ste si pa za medmestne povezave sami krivi, ste bili preveč komfortni z avtomobilom, pa so izginile, ker niso bile ekonomične, ali pa so postale obupno počasne, ker avtobus obrede še vse stranske vasi, da ja nabere nekaj potnikov.

Zdaj je pa problem medmestni promet, ne vaša lenoba.

Zgodovina sprememb…

Torej raje kot da narediš nekaj... boš s prsti po tipkovnici opletal in pametoval. Klasičen veleumni slabič torej. Glumi naprej.

... skratka najprej desetletja ščijete v veter, ker je momentalno topel občutek, potem pa jamrate, da vas ljudje menjajo za kitajxe in pravijo,
da smrdite.

Ampak kljub sprenevedanju, je jasno, kaj sem povedal in to, da si me spomnila na lepo traso za izlet, nima nobene veze s temo.

Pithlit je izjavil:

Torej raje kot da narediš nekaj... boš s prsti po tipkovnici opletal in pametoval. Klasičen veleumni slabič torej. Glumi naprej.

Ja, ja, saj vemo, da imaš težavice z razumevanjem. Pridem. Pa ne zaradi tebe in niti centa vam ne bom pustil. Sicer lepi kraji ampak očitno
metalno moteni ljudje. No... vsaj en tranvestit, ne bom vseh sodil po enem desničarskem izmečku.

Zgodovina sprememb…

Pričakujem poročilo o tej famozni izbiri.
««
7 / 7
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

vprašanje glede parkiranja v ljubljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8516576 (13713) Pithlit
»

Zanimiv video: kako nam je avtomobilska industrija, za svoj zaslužek, ukradla ulice (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
22140874 (35695) WizzardOfOZ
»

Gonja proti mobilnosti (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Problemi človeštva
50184358 (70598) Lowink
»

radarji v Ljubljani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29756460 (41062) Badwolff
»

Pariz znižal cestne omejitve (strani: 1 2 3 4 )

15928115 (23752) Invictus

Več podobnih tem