Forum » Problemi človeštva » Ubili moškega na fužinah
Ubili moškega na fužinah
FireSnake ::
trololololo je izjavil:
Ljudje pogosto ne razumejo resničnosti napadov z nožem, ker živijo v svetu filmov in jih v resnici večina niti okoli ušes ni dobila. V resnici je napadalec z nožem na majhni razdalji izjemno nevaren (pogosto veliko bolj kot z drugimi orožji), ker lahko v nekaj sekundah poškoduje ali ubije, premiki so hitri in nepredvidljivi. Opozorilni streli ali streli v roko v takih situacijah skoraj nikoli ne delujejo - napadalca ne ustavijo in lahko še dodatno ogrozijo ljudi okoli. Zato policija strelja v telo (tako jih tudi usposabljajo), ker je to edini zanesljiv način, da se zaščiti življenje policistov in vseh ostalih (kar je tudi namen). Pika. Kdor pametuje drugače naj bo raje tiho, ker nima pojma o čem govori.
Tega ljudje, ki gledajo ameriške filme ne razumejo.
In potem besedičijo v tri dni.
Sam borilno veščino treniram že 32 let in res učinkovite samoobrambe proti noži ni (ki bi bila univerzalna).
Ljudje, ki v prazno besedičijo ne razumejo, da je vsaka situacija posebna.
In ni treninga, ki te bo pripravil na vse.
Nož je hudičevo nevaren. In ljudje smo zgrajeni tako, da se ena žila prereže in so reševalci lahko na mestu pa te ne bodo rešili.
Vsem, ki te psihopate zagovarjajo, pa želim, da se malo pobližje spoznajo z enim takim. Ne preblizu, 10m bo dovolj, da bodo polne hlače.
In potem se naj oglasijo ponovno.
Ker me res zanima, kaj bodo imeli za povedati.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
enavlaka ::
Je za videt, da je še več pacientov tu kakor na cesti.
Evtanazija ni dovoljena ampak kapsl pa lahk šusne kogar če.
Pa razumi
Zakaj pa misliš, da imajo pištole? Zaradi lepšega?
Za obrambo pred takimi kakršen si ti?
Ne more biti prvi ukrep šolanega in treniranega policaja, da človeka kokne kakor prašiča na kolinah.
Norveška nima oboroženih plavcev. Menda ker nimajo pojma?
Ne "kogar če" ampak "kdor hoče biti šusnjen".
Z nožem proti policaju ne gre "kdorkoli". Ampak posebni kalibri.
In ja, ni jih škoda. Prihranjenih dosti stroškov, v primerjavi z zdravljenjem, sodišči, zapori, ...
Tebi podobni ste največji kalibri, ki se skrivate za pištolami in nasiljem.
Zavozila je država:
Človek ni dobil ustrezne psihiatrične obravnave
Policaj ni ustrezno ukrepal in onesposobil človeka
Streljanje je ukrep, ko vse drugo odpove. Polne hlače imajo solzilca, pendrekov, tazerjev in ostale opreme.
Vsem, ki te psihopate zagovarjajo, pa želim, da se malo pobližje spoznajo z enim takim.
Lejga, celo v živo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enavlaka ()
Če je bila patrulja klicana na prizorišče je bila zagotovo tudi obveščena da nek norec maha z nožem in jih dogodek ni ravno presenetil. Torej bi vseeno pričakoval da bo policist poskusil ustreliti modela v moge, ne pa 4x v prsa.
Pa zgrešil, se krogla odbije in ubije nič hudo slutečega mimoidočega.
Kaj pa potem?
Meri se v prsa: najmanjša možnost za poškodovanje drugih.
Če ne veš: obstaja zakon, ki predpisuje kdaj se sploh lahko strelja. In ta zakon je zelo podroben. In govori tudi o poškodvanju drugih.
Lahko je iz kawča pametovati.
Koliko ljudi z nožem si že onesposobil?
Je za videt, da je še več pacientov tu kakor na cesti.
Evtanazija ni dovoljena ampak kapsl pa lahk šusne kogar če.
Pa razumi
seveda je tole pisanje blodnja, ki z resničnim svetom nima kaj veliko za opraviti.
"Kogar če" ... ja, pa ja.
Vprašanje še za tebe: koliko ljudi, ki so grozili z nožem, si že onesposobil?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
delavec44 ::
bm1973 ::
Tip je bil "malo" moten...
Imel je problem, iskal rešitev in jo dobil. Cerar stil...
Cela družba je zdaj bolj mirna, ker tega motenega ni.
V ponedeljek nihče več tega ne bo opazil...
Imel je problem, iskal rešitev in jo dobil. Cerar stil...
Cela družba je zdaj bolj mirna, ker tega motenega ni.
V ponedeljek nihče več tega ne bo opazil...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
enavlaka ::
Kolk si ti, da si tak pameten in se delaš plavega ?
Tukaj delaš neke teoretične scenarije, medtem ko "kol po betici" bi prizemljil tistega mulca, dokler ga ne pridejo iskat možje v belem.
Po moje prej, da ščitijo take paciente kot si ti. Daj si ga drugič domov pelji.
Pravi se oglaša
feryz ::
A vi resno mislite, da je bil umrli pripadnik neke specialne divizije, ki je bliskovito štartal na policaje z namenom, da jih ubije?
Verjetno je bilo bolj podobno posnetku, na katerem policajka mirno odkoraka mimo.
Sicer pa je že izginilo iz spletne strani naše depolitizirane tv.
Kar pomeni, da je že mimo. Lahko se kaj drugega pogovarjamo.
Verjetno je bilo bolj podobno posnetku, na katerem policajka mirno odkoraka mimo.
Sicer pa je že izginilo iz spletne strani naše depolitizirane tv.
Kar pomeni, da je že mimo. Lahko se kaj drugega pogovarjamo.
A vi resno mislite, da je bil umrli pripadnik neke specialne divizije, ki je bliskovito štartal na policaje z namenom, da jih ubije?
A ti resno misliš, da če je hotel, da ga policaji ubijejo, da tega ni mogel sproducirati? Je res tako težko?
Sicer pa je imel že več poskusov, menda se je kaj naučil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Kolk si ti, da si tak pameten in se delaš plavega ?
Tukaj delaš neke teoretične scenarije, medtem ko "kol po betici" bi prizemljil tistega mulca, dokler ga ne pridejo iskat možje v belem.
Po moje prej, da ščitijo take paciente kot si ti. Daj si ga drugič domov pelji.
Pravi se oglaša![]()
Iz pisanja sklepam, da nobenega.
Hvala, da si potrdil.
Če kdo skuša biti pameten, si to ti. Osnove nimaš pa nobene.
Plus: zblojeno sliko o realnosti.
Imam črni pas 5. dan v borilni veščini. Po 32 letih treninga.
Verjetno o tematiki vem veliko veliko več, kot ti
Nisem policaj, sem pa tudi varoval že (ampak mi to ni kruh).
Ne rabim pa nobenih potrdil, da uvidim, da ti na veliko blodiš. In, da tvoje pisanje z realnostjo nima kaj dosti veze.
Komot v živo narediva demo z gumijatim nožem.
Verjetno o tematiki vem veliko veliko več, kot ti
Nisem policaj, sem pa tudi varoval že (ampak mi to ni kruh).
Ne rabim pa nobenih potrdil, da uvidim, da ti na veliko blodiš. In, da tvoje pisanje z realnostjo nima kaj dosti veze.
Komot v živo narediva demo z gumijatim nožem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()

cvalsr ::
Moje pobožne želje:
- da se tule ne bi oglašali pametnjakoviči, ki sploh ne vedo, za kaj je šlo
- ki so informirani iz neke tretje roke in to po možnosti napačno
- ki preberejo samo zadnji 2 objavi v niti in razglasijo svojo velemodrost glede nanju
- ki so postali "strokovnjaki" za zadevo z igranjem videoigric in gledanjem youtuba
- ki so tako široooko razgledani, da vidijo celo do svojih prstov na hamburgerju
- ki se razkokodakajo samo zato, da bi bili videti najpametnejši ter bi imeli prav oni in ne kdo drug
- itd
- ki preberejo samo zadnji 2 objavi v niti in razglasijo svojo velemodrost glede nanju
- ki so postali "strokovnjaki" za zadevo z igranjem videoigric in gledanjem youtuba
- ki so tako široooko razgledani, da vidijo celo do svojih prstov na hamburgerju
- ki se razkokodakajo samo zato, da bi bili videti najpametnejši ter bi imeli prav oni in ne kdo drug
- itd
Črni pas![]()
![]()
Naj me en pobere s tal, k se ne morem nehat krohotat
Če je kaj material za krohotanje: so to tvoje blodnje o "reševanju" situacije.
No, bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno.

CharlieKK ::
Moje pobožne želje:
- itd
Eh.. pozabi.. Se opazi, da imajo določeni samo agendo kateri je treba na slepo sledit. V vlogo napadalca se kamot postavijo policiste pa kurac gleda. Travme iz časov korone in ameriškega cirkusa s Floydom naredijo kratek stik v možganih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
PovemVfaco ::
Črni pas![]()
![]()
Naj me en pobere s tal, k se ne morem nehat krohotat
Ti se kr zajebavi, to je firesnejka nauču sensei miyagi 28 let nazaj, najprej nasprotnika sprav v smeh, pol ga pa rukni 2x v jajca, ko se valja po tleh, p je onesposoblen. Ker je tk dobro osvoju to tehniko, je tud dobu vzdevk, ti naredi gorečo kačo v hlačah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()
feryz ::
Pravilna reakcija policije. Gre za lep primer FAFO.FAFO!?
WTF!? LOL! LMAO!
A vi znate samo še kratice pisati?
Sicer pa gre za zelo, ampak res zelo ponesrečen primer tvoje primerjave.
Če bi znal brati, bi že sam ugotovil, s kakšnim namenom naj bi se spravil na policaje.
Definitivno ne zato, kar si ti napisal.
KAVINSKY ::
Če je bila patrulja klicana na prizorišče je bila zagotovo tudi obveščena da nek norec maha z nožem in jih dogodek ni ravno presenetil. Torej bi vseeno pričakoval da bo policist poskusil ustreliti modela v moge, ne pa 4x v prsa.
Saj vem da je to forum in ste eni snedli vso gostilniško inteligenco sveta, ampak:
- v nogah so arterije, streljanje vanje lahko povzroči, da človek izkrvavi v manj kot minuti
- noge med tekom so manjhna premikajoča tarča
- paralizator ni 100% efektivna zadeva, če se en izmed kontaktov ne zapiči v kožo ne bo deloval
- en sam strel redko kdaj zaustavi napadalca, na youtubu je bodycam, ko je bil kriminalec 17x ustreljen preden je nehal streljati nazaj na policista. In je preživel.
- imaš par sekund časa preden se ti nekdo približa na razdaljo, da te lahko zabode
PS: ali je bil to isti kot iz Bavarca?

dronyx ::
JanBrezov ::
Z gledanjem YouTube se da marsikaj naučiti, verjetno se iz tega uči tudi policija, ker so to posnetkih dejanskih situacij. Eno je, da policaj inštruktor govori o situacijah, drugo je, da imaš dejanski posnetek. Prilagam en primer napada z nožen na policijo, kjer je verjetno šlo za zasedo (storilec je sam klical in med mirnim pogovorom nenadom izvedel napad). Preskoči na 6:00.
Suspect STABS Cops In The FACE!
Z noži na takih razdaljah se ni z zajebavat. Razne ideje o streljanju v noge v takih situacijah so bedarija.

Že to da ma roke v žepih bi me zbrilo do konca na njegovem mestu, fuck...
Zgodovina sprememb…
BCSman ::
Sem bil takrat na Bavarcu ko se je to dogajalo, ena najbolj bizarnih zadev kar sem videl, nešteto policijskih patrulj, skupine specialcev s kombiji prišli, če se na koncu sam ne bi sam "predal" bi ziher prišla še vojska s tanki in patriami. Pa ves čas je nepremično tam stal.
Da so pa zdaj na tak način ubili duševnega bolnika, ki bi ga že na videz morali prepoznat za koga gre, pa...bodo verjetno kar težave.
Da so pa zdaj na tak način ubili duševnega bolnika, ki bi ga že na videz morali prepoznat za koga gre, pa...bodo verjetno kar težave.

Sem bil takrat na Bavarcu ko se je to dogajalo, ena najbolj bizarnih zadev kar sem videl, nešteto policijskih patrulj, skupine specialcev s kombiji prišli, če se na koncu sam ne bi sam "predal" bi ziher prišla še vojska s tanki in patriami. Pa ves čas je nepremično tam stal.
Tudi psihiater bi moral prepoznat, da je tip neprišteven pa ni. Kaj misliš da policaji nosijo slikico vsakega norčka v denarnici?!? Kako naj sploh ve kdo to je preden se pripelje tja in ga človek napade z nožem?!? Kr neki. Težav bo manj, ker je en norec manj.
Zgodovina sprememb…

D3m ::
Najbolj žalostno-ironično, da je drug policaj civilista, ki je napadalca že držal, vrgel dol iz napadalca, kar mu je dalo dovolj časa, da je nato drugega štihnil v vrat.Ja, policija je odreagirala kot v kaki slabi komediji.
Niso slabo odreagirali, ker je bil storilec njihove gore list.
|HP EliteBook|R7 8840U|
BCSman ::
Tudi psihiater bi moral prepoznat, da je tip neprišteven pa ni. Kaj misliš da majo policaji slikico vsakega norčka v denarnici?!?
Psihiater je na zaslišanju na sodišču ocenil da dejanje lahko ponovi, poišči stare novice. Ja za tako medijsko izpostavljen primer z nešteto slikami in pa da je šlo za en največjih policijskih fiaskov v zadnji dekadi, pa da je zdaj na isti način izvajal dejanja, bi se že praktično spodobilo da bi ga policisti prepoznali.

Tudi psihiater bi moral prepoznat, da je tip neprišteven pa ni. Kaj misliš da majo policaji slikico vsakega norčka v denarnici?!?
Psihiater je na zaslišanju na sodišču ocenil da dejanje lahko ponovi, poišči stare novice. Ja za tako medijsko izpostavljen primer z nešteto slikami in pa da je šlo za en največjih policijskih fiaskov v zadnji dekadi, pa da je zdaj na isti način izvajal dejanja, bi se že praktično spodobilo da bi ga policisti prepoznali.
Torej se ve kdo je krivec? Faking sodstvo, ki ima dosmrten mandat in jim nihče nič ne more!!! So pa dobri v lovljenju "nepridipravov", če zaidejo iz njihovega političnega spektra. Je tako? Spodobilo bi se, da sodstvo ne spušča bolnikov na prostost. Pika. Stresati drek na policista, ki je "pleb" v sistemu ni prav. Sam sebe si demantiral.
Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::
trololololo je izjavil:
Ljudje pogosto ne razumejo resničnosti napadov z nožem, ker živijo v svetu filmov in jih v resnici večina niti okoli ušes ni dobila. V resnici je napadalec z nožem na majhni razdalji izjemno nevaren (pogosto veliko bolj kot z drugimi orožji), ker lahko v nekaj sekundah poškoduje ali ubije, premiki so hitri in nepredvidljivi. Opozorilni streli ali streli v roko v takih situacijah skoraj nikoli ne delujejo - napadalca ne ustavijo in lahko še dodatno ogrozijo ljudi okoli. Zato policija strelja v telo (tako jih tudi usposabljajo), ker je to edini zanesljiv način, da se zaščiti življenje policistov in vseh ostalih (kar je tudi namen). Pika. Kdor pametuje drugače naj bo raje tiho, ker nima pojma o čem govori.
Za razliko od tistih v filmu, je lahko vsaki vbod smrtno nevaren. Tako da ce bi imel jaz orozje, bi zagotovo poskušal najprej zavarovati sebe.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
mihor ::
Policistka očitno ni zanemarjala treningov na strelišču. Upam, da si ne bo očitala obrambe. Sožalje družini, človek je bil pač psihično bolan. Glavni krivec je pa po mojem mnenju nesposobni sodnik, ki mu je dal veliko prekratko kazen! Takšni nevarni ljudje ne bi smeli hodit zunaj ampak bi morali biti zaprti na psihiatriji!
Kolikor sem gledal posnetke je bil strelec policist. Policistki zraven ne vem kaj sta počeli.
Kolikor sem gledal posnetke je bil strelec policist. Policistki zraven ne vem kaj sta počeli.
Jaz sem videl samo tistega od nekega gaserja, ki reče, da je policistka streljala. Imaš mogoče link? Je pa res, da se vidi kako policist spravi orožje nazaj v tok. Skratka dobro je zadel in upam, da si ne bo očital.

dronyx ::
Leta 2024 je delal samomor s tem, da je provociral policiste z nožem. Tokrat mu je očitno ta namera uspela. Bi imel pa že prvič več šans, če bi imel namesto noža kakšno strašilno repliko prave pištole. Ampak očitno tudi nož deluje, če naletiš na prave policiste.

Leta 2024 je delal samomor s tem, da je provociral policiste z nožem. Tokrat mu je očitno ta namera uspela. Bi imel pa že prvič več šans, če bi imel namesto noža kakšno strašilno repliko prave pištole. Ampak očitno tudi nož deluje, če naletiš na prave policiste.
Ali pa vzameš štrik ali zvonik, kot Shintaro. Samo narcisoidni schizofrenik izbere tak izhod. What is ur point even? Prosim razloži.. ker jaz vas ne razumem pa se trudim.. Vse zavijate v meglo..
Zgodovina sprememb…
Jaz sem videl samo tistega od nekega gaserja, ki reče, da je policistka streljala. Imaš mogoče link? Je pa res, da se vidi kako policist spravi orožje nazaj v tok. Skratka dobro je zadel in upam, da si ne bo očital.
Story od tu naprej. Ne vem pa ali je privat in moraš biti sledilec.
https://www.instagram.com/stories/nepri...
bm1973 ::
Anti stress tretma potem...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.

Mato989 ::
Lahko je biti pameten iz fotelja.. Kaj če je imel pri sebi še kaj poleg nožev? Zakaj takoj obsojat ljudi, ki vas ščitijo?
Mhm. Glede, da ni nikogar napadel je uporaba strelnega orožja neupravičena. Za te situacije imamo specijalno enoto, za takšne situacije prometni policisti niso usposobljeni.
Zakaj se ni aktiviralo specijalne enote? Ne spomnim se primera, da bi v sloveniji policija streljala na osebo, ki grozi z nozem? Okoli njeha so trije policisti in ne mi govorit, fa ga nobeden ni bil sposoben ustrelit v predel nog.
hahahahaha, ti bi aktiviral specialne enote države zato ker en psihopat neuravnovešen ponavljujoče ogroža ljudi sredi belega dne z mehanjem z nožem...
Prav je da se ga je počilo, itak bi samo naš denar cuzal, naslednji bodo pa postali prištevni če se bo tako delalo...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
EU_zamašek- ::
Policistka očitno ni zanemarjala treningov na strelišču. Upam, da si ne bo očitala obrambe. Sožalje družini, človek je bil pač psihično bolan. Glavni krivec je pa po mojem mnenju nesposobni sodnik, ki mu je dal veliko prekratko kazen! Takšni nevarni ljudje ne bi smeli hodit zunaj ampak bi morali biti zaprti na psihiatriji!
Tvoj predlog ni realen.
Tudi s finančnega stališča konec koncev.
Glede da je bil pokojni večinoma časa na prostosti, bi lahko tudi kaj naredil na sebi, kljub hudi bolezni.
Psihiatrični pacienti imajo tudi kar nekaj izbire dnevnih centrov, v Ljubljani je tega največ.
To je popolnoma nepomembno.
Verjetno so ti jasni razlogi, zakaj jih nekateri opuščajo na svojo pest.

EU_zamašek- je izjavil:
Zakaj? Jaz mislim, da tablete primejo in jim to daje lažni občutek kontrole in razjasnitve uma, ko prenehajo pa sledi to kar je bilo včeraj. Kaj pa ti?
Zgodovina sprememb…
EU_zamašek- je izjavil:
Če mu je sodišče ali psihiater odredil jemanje, seveda ni nepomembno.
EU_zamašek- je izjavil:
Tvoj predlog ni realen.
Stroški so zanemarljivi, ker je teh ljudi relativno malo, nekje okoli 50. Nasploh pa mi povej, je ceneje puščat takšne nevarne osebke zunaj, da takole napadajo in ogrožajo ljudi? Ravno zaradi takšnih obstajajo zapori in oddelki za forenzično psihiatrijo. Tam se takšne ljudi oskrbi in predvsem drži stran od splošne populacije, da ne ogrožajo sebe in ostalih.
hahahahaha, ti bi aktiviral specialne enote države zato ker en psihopat neuravnovešen ponavljujoče ogroža ljudi sredi belega dne z mehanjem z nožem...
Prav je da se ga je počilo, itak bi samo naš denar cuzal, naslednji bodo pa postali prištevni če se bo tako delalo...
V takšnih primerih po prihodu na kraj, ko ugotovijo dejansko stanje, aktivirajo SEP-ovce. Tako da v vsakem primeru najprej pride na kraj navadna patrulja. Tu se je očitno prehitro odvijalo in so že sami ukrepali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mihor ()

Pa saj prav da so... za psihopata bi delali celi državi stroške, kaj ste hecni... to se pokne če ne odloži orožja takoj oz če ogroža varnost pa mir... ne zato ker smo hudobni ampak kot OPOZORILO ostalim da se naj nehajo zajebavat...
Pa saj prav da so... za psihopata bi delali celi državi stroške, kaj ste hecni... to se pokne če ne odloži orožja takoj oz če ogroža varnost pa mir... ne zato ker smo hudobni ampak kot OPOZORILO ostalim da se naj nehajo zajebavat...
Upam, da razumeš, da duševno bolnih kaj takega pač ne gane. :) Prav je, da se jih zapre na psihiatrijo in se jim pomaga. Ni jih treba ubit. Če pa pride do tega, pa niso policisti nič krivi, saj niso iz čistega miru streljali nanj. Tragedija za vse vpletene, samo zaradi nadutih sodnikov.

Upam, da razumeš, da duševno bolnih kaj takega pač ne gane. :) Prav je, da se jih zapre na psihiatrijo in se jim pomaga. Ni jih treba ubit. Če pa pride do tega, pa niso policisti nič krivi, saj niso iz čistega miru streljali nanj. Tragedija za vse vpletene, samo zaradi nadutih sodnikov.
Vsakega gane ko ima bolečino od strela brez skrbi... saj ne da bi ganlo totalne psihopate ampak ostale pa poduči kaj se lahko zgodi... kako bi rekli, "Fear will keep them in line"

IL_DIAVOLO ::
EU_zamašek- je izjavil:
Če mu je sodišče ali psihiater odredil jemanje, seveda ni nepomembno.
Vse kar je pomembno, da je groznja odstranjena, policaju pa se naj odredi psihološko pomoc in nagrado za pogum.
+ pobrat socialno pomoc in nagnat delat. Preveč casa rodi neumnosti.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()

Tako je, grožnja odstranjena, nagrado policistu ki je dobro in efektivno odreagiral... in ni delal dodatnih stroškov državljanom...
EU_zamašek- je izjavil:
Tvoj predlog ni realen.
Stroški so zanemarljivi, ker je teh ljudi relativno malo, nekje okoli 50. Nasploh pa mi povej, je ceneje puščat takšne nevarne osebke zunaj, da takole napadajo in ogrožajo ljudi? Ravno zaradi takšnih obstajajo zapori in oddelki za forenzično psihiatrijo. Tam se takšne ljudi oskrbi in predvsem drži stran od splošne populacije, da ne ogrožajo sebe in ostalih.
V takšnih primerih po prihodu na kraj, ko ugotovijo dejansko stanje, aktivirajo SEP-ovce. Tako da v vsakem primeru najprej pride na kraj navadna patrulja. Tu se je očitno prehitro odvijalo in so že sami ukrepali.
Niso zanemarljivi, in takih ljudi ni tako malo, kot si predstavljaš, vsaj ko so v fazi poslabšanja bolezni.
Zakaj pa pokojni ni končal na forenziki za nekaj časa po dogodku izpred nekaj let, naj odgovori stroka.

bambam20 ::
Lahko je biti pameten iz fotelja.. Kaj če je imel pri sebi še kaj poleg nožev? Zakaj takoj obsojat ljudi, ki vas ščitijo?
Mhm. Glede, da ni nikogar napadel je uporaba strelnega orožja neupravičena. Za te situacije imamo specijalno enoto, za takšne situacije prometni policisti niso usposobljeni.
Zakaj se ni aktiviralo specijalne enote? Ne spomnim se primera, da bi v sloveniji policija streljala na osebo, ki grozi z nozem? Okoli njeha so trije policisti in ne mi govorit, fa ga nobeden ni bil sposoben ustrelit v predel nog.
Prav
Zato je specialna enota.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | O zgrešenosti slovenskega boja zoper kriminal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / NWO | 101627 (93613) | Colt1911 |
| » | Elektrošokerji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24745 (13537) | SeMiNeSanja |
| ⊘ | Nov temnopolti Američan žrtev policijske samoobrambe (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 27375 (25028) | Gandalfar |
| » | Zasebni varnostniki in nošenje orožja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26441 (24691) | PaX_MaN |