Forum » Loža » Hofer trajno znižane cene
Hofer trajno znižane cene
enemon ::
Ravno gledam na Hoferjevi spletni strani katalog in noter cel kup izdelkov, znižanih tudi do 40 in 50%, pa mislim da vsak teden dodajo nove izdelke s trajno znižano ceno. Kako jim zdaj to uspeva? Cene vhodnih surovin niso šle toliko dol, za marže pa tudi pravijo, da nimajo visokih? Je pa res, da se je Hofer vsaj v Sloveniji precej odmaknil od koncepta diskonta, saj cene dosegajo tiste v Sparu in Mercatorju, tako da mogoče hočejo nazaj na to, da se jih zaznava kot ugodno trgovino?
feryz ::
Kar je normalnih, renomiranih znamk, so cene enake ali celo višje.
Kar je njihovih kemičnih smeti, pa lahko imajo nižje.
Kar je njihovih kemičnih smeti, pa lahko imajo nižje.
fikus_ ::
Verjetno so dodatno stisnili proizvajalce, ko bo te "akcije" konec, pa izdelkov teh blagovnih znamk ne bo več na policah, tako bo cena ostala "trajno znižana".
Kar precej menjajo dobavitelje, embalažo pa spreminjajo samo toliko, kot je potrebno, barve in dizajn je zelo podoben in s tem zavaja kupce, ki ne berejo deklaracij.
Kar precej menjajo dobavitelje, embalažo pa spreminjajo samo toliko, kot je potrebno, barve in dizajn je zelo podoben in s tem zavaja kupce, ki ne berejo deklaracij.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
Jaz sem včasih vsaj po sir šel.
Odkar ga ni več, se hoferju niti na 500 metrov ne približam več. Ali lidlu. Ali eurospinu. Špara pa itak nimamo.
Odkar ga ni več, se hoferju niti na 500 metrov ne približam več. Ali lidlu. Ali eurospinu. Špara pa itak nimamo.
denabiker ::
Daj nehaj, cene so nabite do neba. Imajo lufta ohoho. Greš po trgovinah po tujini in se čudiš kako smo pri nas dragi.
starfotr ::
Hofer še bolj intenzivno dela na private label. To se vidi iz njihovih primerjalnih reklam, kjer imajo svoj izdelek in izdelek renomiranega proizvajalca. Renomirane proizvajalce počasi mečejo ven iz prodajnega programa.
Nižje cene lahko dosežejo na več načinov. Izbirajo cenejše surovine za svoje private label izdelke. Menjajo dobavitelja za cenejšega. Lahko so pa sedaj samo spustili val napihnjenih cen, ki so jih v preteklosti nabijali vsi po spisku v nebo. In sedaj se hvalijo s tem, da spuščajo cene.
Nižje cene lahko dosežejo na več načinov. Izbirajo cenejše surovine za svoje private label izdelke. Menjajo dobavitelja za cenejšega. Lahko so pa sedaj samo spustili val napihnjenih cen, ki so jih v preteklosti nabijali vsi po spisku v nebo. In sedaj se hvalijo s tem, da spuščajo cene.
mihor ::
Burek od pečjaka so imeli tudi po 2,79 še pred kakim letom, zdaj je 'trajno znižan' na 1,49. Upam, da to pomeni konec tej bolani inflaciji zadnjih let.

Bud_Bundy ::
Verjetno so dodatno stisnili proizvajalce, ko bo te "akcije" konec, pa izdelkov teh blagovnih znamk ne bo več na policah, tako bo cena ostala "trajno znižana".
Sem enkrat ponesreči kupil njihovo aloe vero, jajks je bila pocukrana. Sem kupoval prej lotto, mislim, da ga še imajo, je res izpadlo kot neka past.
c3p0 ::
Hofer je en čas po koroni hudo nabijal cene in s tem verjetno izgubil lep del potrošnikov, zdaj se trudijo zadevo sanirat.
Magic1 ::
Točno tako, Hofer je na nekaterih izdelkih absurdno dvigoval ceno. Njihov program orodja so vrgli ven. Robe iz akcij popoldne ni več. Sadje in zelenjava sta tudi dostikrat v podnu, kljub temu da so se včasih hvalili o top robi. Folk pa tudi ni tako neumen in jim je začel promet padat. Zdaj bodo pa gasilske akcije, da nazaj prikličejo kupce. Jaz sem dostikrat dobesedno jezen, ko grem v Hoferja, samo mi je najpriročnejša trgovina... Samo vseeno pustim tam relativno malo denarja.
Magic
donvito ::

mtosev ::
Jaz sem bil v Hoferju in sem kupil skutin burek in cena na računu je 1,41e. Prej je bil 2,50e ali nekaj.
https://www.hofer.si/sl/p.burek-s-slove...
https://www.hofer.si/sl/p.burek-s-slove...
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
tikitoki ::
V LIDL sem tudi opazil, da so sputili ceno grskega jogurta. Sicer nisem opazil, da bi se hvalili. Izgleda, da je povprasevanje dovolj padlo.
Nikonja ::
Glede na to da je Hofer/Aldi največji trgovec v EU, in mislim da celo 4 največji na svetu, mislim da imajo kar fajn pozicijo za stiskanje dobaviteljev.
jan_g ::
Nima veze s temo, a spomnim se tista prva leta, ko je Hofer prišel v Slovenijo, so imeli kar nekaj alternativne ponudbe: kakšni posebni prehrambeni izdelki, ki jih drugje nisi našel, kar konkreten bio program, ipd. Vse to je z leti izginilo, kot zgleda ljudje niso kupovali. Jaz sem pa ravno zaradi tega včasih zavil v Hofer.
denabiker ::
Jaz sem včasih vsaj po sir šel.
Katerega že?
Mogoče Cheddar? Ga ni več pri nas, meni je bil zanimiv črni dolgo zorjen, preko meje še je, ne dolgo nazaj sem slučajno šel tja v Hofer.
Bio programa imaš precej, zanimivo je da Hofer objavi odpoklic, zdaj recimo trenutno za ingver v prahu, pa ta Bufo pakira za marsikatero trgovino, pa nisem nikjer drugje zasledil odpoklic. Pa je veliko bilo takšnih primerov.
Cene so kar nižje gor, sploh bio program
Zgodovina sprememb…
- spremenil: denabiker ()
starfotr ::
Nima veze s temo, a spomnim se tista prva leta, ko je Hofer prišel v Slovenijo, so imeli kar nekaj alternativne ponudbe: kakšni posebni prehrambeni izdelki, ki jih drugje nisi našel, kar konkreten bio program, ipd. Vse to je z leti izginilo, kot zgleda ljudje niso kupovali. Jaz sem pa ravno zaradi tega včasih zavil v Hofer.
Bolj slabo se spomniš. Od začetka so bile trgovine kot skladišča z zelo omenjenim naborom izdelkov, brez pekarne. Danes je to vse bolj "premium skladišče".
blink ::
Ravno gledam na Hoferjevi spletni strani katalog in noter cel kup izdelkov, znižanih tudi do 40 in 50%, pa mislim da vsak teden dodajo nove izdelke s trajno znižano ceno. Kako jim zdaj to uspeva? Cene vhodnih surovin niso šle toliko dol, za marže pa tudi pravijo, da nimajo visokih? Je pa res, da se je Hofer vsaj v Sloveniji precej odmaknil od koncepta diskonta, saj cene dosegajo tiste v Sparu in Mercatorju, tako da mogoče hočejo nazaj na to, da se jih zaznava kot ugodno trgovino?
Uspeva jim tako, da drugim izdelkom potiho zvisajo ceno ampak tam nic ne oznacijo s pompoznim "trajno zvisane cene".
Steinkauz ::

kriptobog ::
Uspeva jim tako, da drugim izdelkom potiho zvisajo ceno ampak tam nic ne oznacijo s pompoznim "trajno zvisane cene".
PA kvaliteta se niza. Kakemu artiklu verjetno tudi kolicina
Magic1 ::
Kako absurdno so višali cene, ti da vedet ko zdaj tako konkretno nižajo cene. So probal in se opekli. Smo zgleda dost majhen trg, kjer lahko mal probavajo.
Magic
jan_g ::
Bolj slabo se spomniš. Od začetka so bile trgovine kot skladišča z zelo omenjenim naborom izdelkov, brez pekarne. Danes je to vse bolj "premium skladišče".
Motiš se. Saj ni potrebno meni verjeti, lahko hitro poguglaš kakšne debate o Hoferju izpred cca 15 let. Glede kvalitete izdelkov, spomnim se tudi kakšnih izdelkov iz skandinavskih držav ... ti seveda zaradi pekarne misliš, da je sedaj bolj premium, meni pa to ne pomeni nič.
Ta ja, naši so v glavnem tačrnega konzumirali.Jaz sem včasih vsaj po sir šel.
Katerega že?
Mogoče Cheddar? Ga ni več pri nas, meni je bil zanimiv črni dolgo zorjen, preko meje še je, ne dolgo nazaj sem slučajno šel tja v Hofer.
Uletel sem v hofer, zagrabil 10 kosov, pohitel do blagajne in tam ... čakal vsaj 10 minut. Vedno.
Upam da niso vsi hoferji enaki, ker naš je nagravžno slab. Lani celo leto niso imeli niti koristnega sladoleda.
Le polne škrinje tistega kurčevega sorbeta, ki jih niso mogli prodati.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Trgovine nategovanje- Spar novo dno? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 29043 (3802) | Ganon |
| » | V katerih trgovinah so dobri poceni izdelki? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16402 (12887) | mojsterleo |
| » | Podpiranje slovenskih proizvodov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17868 (8009) | FireSnake |
| » | Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 119769 (56227) | zmaugy |
| » | Uvožena hrana po trgovinah (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 80417 (74491) | ...:TOMI:... |