» »

WWW.Si-Gamer.NET

WWW.Si-Gamer.NET

|bLaD3| ::

Dobrodošlo, iger, akcije in branja project historyjev željno ljudstvo!

Projekt Si-gamer je bil sprva zasnovan zgolj kot testni poligon za Aktivne Strežniške Strani (ASP da ne bo pomote) z naravnost katastrofalnimi rezultati. Po nekajmesečni globoki meditaciji o biti in bitih, med katero se je najpogosteje porajalo vprašanje v stilu: "WTF WENT WRONG?!" in sledečim programerskim maratonom, ki je trajal vse dokler niso potekle poslednje zaloge hitre prehrane in s kofeinom oplemenitenih tekočin, je nova verzija Si-gamerja hipoma prevzela Internet. No ja, skorajda. Obsežnejši projekti so za posameznika nadvse časovno potratni, zato je "one-man-army-of-programmers" Xpepermint za nenehno vzdrževanje in obnavljanje strani pričel rekrutirati še hordo slabo plačanih hlapcev.



V suženjsko delo je prvi privolil asketski Shaolin Priest, the kung phpu master (btw, prevod kung fuja - težaško delo, nadvse prikladno, ki se je redno udeleževal zgoraj omenjenih globokih meditativnih seans in z različnimi tehničnimi veščinami ter inovacijami veliko mnogo prispeval k projektu. Sledili so člani protiudarne (tj. v slovenščini counterstrajkerske) skupine Jupi Klan™, ki so priskrbeli sponzorstvo podjetij Medinet™ in PCFormat™ (R.I.P.) in asistirali pri posodabljanju strani. Veseli druščini sta se pridružila še g. Rezilo aka bLaD3, ki si je z neumornimi vsebinskimi prispevki v rekordnem času urezal pot naravnost v sam administratorski vrh projekta in pa b0le, zadolžen za občasna lektorska/redaktorska posla.

Žal je že po prvem letu obratovanja prišlo do hudih razdorov znotraj ekipe, ki so na koncu privedli do prezgodnje ukinitve projekta. Za Si-gamerjem se je izgubila vsaka sled, a medtem, ko je počasi tonil v pozabo, del izvorne skupine ni počival. Cyberdonkihotovska ekipa fanatičnih igričarjev je med iskanjem izgubljenih idealov vztrajala na nadaljnem razvoju oz. bolje - ponovnem razvoju. Projekt je bil namreč ponovno poslan skozi začetne faze, podrobneje opisane v prvem odstavku (junk food & caffeine included) in finalni produkt je vsebinsko rafinirana, tehnično in oblikovno dovršena verzija nove generacije Si-gamerja.


Uporabnikom želimo ponuditi maksimalne količine svežih novic, pomagalnikov, sličic z eksplicitnimi prizori iz iger in ostalega materiala povezanega z medmrežnim igranjem. Sodeluje lahko prav vsak, priporočamo se za prispevke v obliki člankov, novic in železnine (slednja bi prišla prav za postavitev strežnikov za prihajajoče igričarske naslove.

Veliko mnogo užitkov med jedzenjem po cyberprostranstvih iger vam želi ekipa Si-gamerja. Hodite v miru in naj bo Sila z vami.

Obiščite nas!

WWW: WWW.Si-Gamer.NET
Forum: WWW.Si-Gamer.NET/forum
Email: info@si-gamer.net

damirez ::

Cak mal.... KVA PA TI GNOJIS?

MATiCEK ::

Kuj tak ne :\

Jebiveter ::

@damirez & MATiCEK: WTF is your problem!?!?!?:|
@|bLaD3|: Hmm, nice!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

bradek ::

Lepo, ampak prav nic dialup-friendly :)

Freelancer ::

krneki

Raw ::

Not bad, taki projekti so dobrodosli v Slo. Zelim veliko uspeha.

.raw


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Omrežja in internet
483126859 (51059) Looooooka
»

IPTV klient (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programiranje
18532680 (14130) ToniT

Zelo razjezen uporabnik SiOLa :/

Oddelek: Loža
182570 (2308) Tody
»

Half-Life 2: Lost Coast

Oddelek: Novice / Igre
303995 (2381) G-man
»

Občasno nedelovanje Slo-Techa iz SiOL-ovega omrežja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
626604 (6604) MrStein

Več podobnih tem