Forum » Loža » Trgovine nategovanje- Spar novo dno?
Trgovine nategovanje- Spar novo dno?

MrStein ::
Samo danes ima Spar veliko Milko na akciji za 2,75€ ob pogoju nakupa 2 Milk (sistem 1 + 1 Gratis). Ampak pozor, ne v vseh trgovinah in ne vse velike Milke. Kdor je kolikor toliko pismen si bo preveril na Spar strani pogoje in katere Milke so na akciji. Nepismeni pa bodo leteli in kupili napačno Milko ali šli v napačno Spar trgovino in potem pizdakali (pljuvali) po forumu čez Spar. Pozor 2: med velikimi Milkami je lahko odložena tudi kakšne Milka, katera ni na akciji s strani prodajalca ali kupca, kateri vrne Milko in jo ne odloži pravilno. Preverit je treba kaj se da v košaro, ne pa samo metat (to leti na OP-ja).
Pogoji nakupa. Skopiran tekst:
Ponudba velja ekskluzivno za imetnike SPAR plus kartice v sredo, 17. 9., do prodaje akcijskih zalog. Popusti pri izdelkih ali skupinah, označenih s Spar plus kartico, se med seboj ne seštevajo. Popust ne velja za izdelke vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO. Popust se obračuna pri blagajni. Nakup je možen le v količinah, primernih za gospodinjstvo. Izbira izdelkov v ponudbi je v franšiznih trgovinah SPAR partner omejena ali določena z velikostjo posamezne franšizne trgovine in njene prodajne politike. Ponudba ne velja v trgovinah Spar City - Ljubljana, Maribor in Celje. PC: je najnižja cena izdelka v zadnjih 30 dneh pred znižanjem (»prejšnja cena« po ZVpot-1). Podatke skladno s 15. čl. ZVPot-1 najdete na čitalcu cen. Slike so simbolične.
Popusti vedno veljajo le s kartico, in do prodaje zalog.
To ti zdaj odkrivaš toplo vodo.
No ja, vsaj nekaj...
> ne vse velike Milke
Za katere ne velja?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Machete ::
Kar naprej te milke vozite v vsako temo o trgovinah, cenah, kvaliteti.
Bog vam pomagaj, da vam je ta balast centralni artikel.
I have spoken.
I have spoken.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

kamiKaZaA ::

starfotr ::
I have spoken.
Ljudje ne poznajo več neke normalne hrane. Zato vedno ven vlačijo industrijske smeti.
Pa tudi, če smo pošteni, kaj se imaš za pogovarjat o domači solati. Prav nič. O poflu in teorijah zarot pa je tega materiala polno.

> ne vse velike Milke
Za katere ne velja?
Za tiste, katere so že znižane. Če pa so na voljo kakšne znižane, pa je treba v sami trgovini preveriti.
Popust ne velja za izdelke vključene v promocijo TRAJNO ZNIŽANO.
Ko sem preletel Spar Online trenutno ni nobene, ki bi bila trajno znižana (od 250g do 300g) in potem takem so vse znižane.
Sem pa zapisal kot sem zaradi OP-ja in njegovega jamranja, a na koncu se je izkazalo, da je na pol slep ali pa ne zna brat, ker je lepo pisalo katere čokolade so na 3+2 Gratis (90g in 95g), on pa vzame tisto, katera ni na akciji (4 iste in 1 ki ni) in se mu ni upošteval popust, ter je plačal za 5 čokolad polno ceno. Zato je tudi to temo odprl.

Utk ::
Lej, jaz poznam več ljudi, ki jim je Spar naknadno dal popust, ker ga niso upoštevali na blagajni. To se dogaja redno. Pošlješ mail in ti naložijo na kartico. Tudi meni so že, 10 let nazaj, dokler sem še hodil. Zdaj itak več ne.
Ampak to je vseeno nateg. Sej niso ne upoštevali samo pri posamezniku. VSEM bi morali avtomatsko naložit popust, ki so kupili tist izdelek, skupaj z opravičilom. Za vsak kurac pošiljajo maile, aplikacija obvestila, razen za njihove zajebe. Ne pa da mora vsak posebej "reklamirat".
Ampak to je vseeno nateg. Sej niso ne upoštevali samo pri posamezniku. VSEM bi morali avtomatsko naložit popust, ki so kupili tist izdelek, skupaj z opravičilom. Za vsak kurac pošiljajo maile, aplikacija obvestila, razen za njihove zajebe. Ne pa da mora vsak posebej "reklamirat".

eriCartman ::
I have spoken.
Ljudje ne poznajo več neke normalne hrane. Zato vedno ven vlačijo industrijske smeti.
Pa tudi, če smo pošteni, kaj se imaš za pogovarjat o domači solati. Prav nič. O poflu in teorijah zarot pa je tega materiala polno.
Kaj pa je neindustrijska roba (pogoj je da je nakup možen v trgovini, morda celo dokaj klasični in ne neki specializirani), ki je dokaj "normalna", varna, brez preveč dodatkov za raznorazne lastnosti, taka za klenega Slovenca, ki bo živel 100let?

> ne vse velike Milke
Za katere ne velja?
so vse znižane
No vidiš.
Motiti se je človeško.

Ja, pametoval si. Štekam.

Motiti se je človeško.

eriCartman je izjavil:
I have spoken.
Kaj pa je neindustrijska roba (pogoj je da je nakup možen v trgovini, morda celo dokaj klasični in ne neki specializirani), ki je dokaj "normalna", varna, brez preveč dodatkov za raznorazne lastnosti, taka za klenega Slovenca, ki bo živel 100let?
Vsaka neultraprocesirana hrana je dovolj dobra. Najbolje so seveda osnovna živila iz katerih si pripraviš poceni, okusen in zdrav obrok.

zobnik ::
V Hoferju ti včasih tud popusta ne obračuna in včasih ti računa 4 iste izdelke imaš jih 3. Ampak to ugotoviš šele doma ko si vzameš čas za pregled računa. Če kupuje več in ne kupuješ točno število izdelkov je nemogoče po nakupu na polici preverit.
na koncu se pomakneš vstran in preveriš račun. tvoja krivda
Bi te rad videl ko maš 100 izdelkov v vozičku da bi še štel če je vse OK.
A misliš da eni hodjo v trgovino po 2 jogurta, 1kg banana, in 3 žemljice kot je v navadi vas mestnežev.
Misliš da štejem kok česa vzamem, ne.

Kako pa si ugotovil napako drugače, kot pa s preverbo računa?
Skratka, ne nabijaj, ker druge opcije nimaš.
Prav tako zelo verjetno ne kupiš 100 artiklov, če pa jih pa pač poskrbi zase s preverbo računa. Sicer pa greš edino ti v škodo, kdo bi se sekiral za tvoj izgubljen denar in čas.
Skratka, ne nabijaj, ker druge opcije nimaš.
Prav tako zelo verjetno ne kupiš 100 artiklov, če pa jih pa pač poskrbi zase s preverbo računa. Sicer pa greš edino ti v škodo, kdo bi se sekiral za tvoj izgubljen denar in čas.

delavec44 ::
Če se ti v trgovini ne da preveriti, ne vem zakaj bi s tem zgubljal čas doma. Vržeš račun v kanto in živiš dalje.

zato grem v Lidl in sam skeniram prej kot tam na blagajni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()

tvoj izgubljen denar
sej bi kej napisal na te tri besede pa ne bom....mal pomislite zakaj ne gledam, zakaj bi.
Vaš problem ne moj.
Ko bodo drugačni časi bom pa vse preveril takoj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()

Izgleda te moti, če moraš ti to izpostavljat. In ni šlo neopaženo mimo tebe, kot bi sedaj rad predstavil.
Napake se dogajajo vsak dan. O tem ni dvoma.
Napake se dogajajo vsak dan. O tem ni dvoma.

lambda ::
Vedno kup trpečih za stockholm sindromom v takih temah, zagovarjat ubogo korporacijo, ki exploita cognitive bias svojih strank ...

otago ::
Dodam svežo izkušnjo iz tega trgovca. Na polici je bila oznaka Izdelki XXX, različne velikosti, za serijo Y,Z. Velja od datuma A do B. Popust 30%. Pri nakupu s kartico trgovca.
Redna cena mi je bila predraga. Ob 30% pa je bilo že prebavljivo. Plačam na blagajni. Se mi zdi nekaj off. Preverim doma na računu; izdelek OK, velikost mora biti, serija OK, datum OK, kartica trgovca OK. Popusta ni, obračunali so polno ceno.
Ker nisem daleč s trgovine, grem nazaj do trgovca in gospe na info okencu. Vprašam vljudno, ali bi se ta popust moral upoštevati? Ne ve, v rednem prospektu ni, zakar kliče trgovko s tistega oddelka. Pride gospa in razloži, da to velja za izdelke iz tiste police, kjer je bilo izobešeno. In ne za eno polico višje. Pokažem sliko. In povem, da oni oglašujejo to s temi izbranimi besedami. Mi povrnejo razliko ranga 10eur.
So poizkušali oni stranke ogoljufati z zavajajočim oglaševanjem. Ali sem trgovca ogoljufal jaz? Za nekaj trenutkov sem bil slovenska Karen in občutek ni bil dober.
Redna cena mi je bila predraga. Ob 30% pa je bilo že prebavljivo. Plačam na blagajni. Se mi zdi nekaj off. Preverim doma na računu; izdelek OK, velikost mora biti, serija OK, datum OK, kartica trgovca OK. Popusta ni, obračunali so polno ceno.
Ker nisem daleč s trgovine, grem nazaj do trgovca in gospe na info okencu. Vprašam vljudno, ali bi se ta popust moral upoštevati? Ne ve, v rednem prospektu ni, zakar kliče trgovko s tistega oddelka. Pride gospa in razloži, da to velja za izdelke iz tiste police, kjer je bilo izobešeno. In ne za eno polico višje. Pokažem sliko. In povem, da oni oglašujejo to s temi izbranimi besedami. Mi povrnejo razliko ranga 10eur.
So poizkušali oni stranke ogoljufati z zavajajočim oglaševanjem. Ali sem trgovca ogoljufal jaz? Za nekaj trenutkov sem bil slovenska Karen in občutek ni bil dober.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()

David Mayer ::
Ali sem trgovca ogoljufal jaz? Za nekaj trenutkov sem bil slovenska Karen in občutek ni bil dober.
Nisi ne eno, ne drugo, brez skrbi. Poznam nekatere, ki takoj želijo govoriti s šefico/šefom zaradi pristojnosti ali konflikta interesov. Zaenkrat razhod zadovoljni rokujoč in brez kakršnekoli zamere, to je že potrebno dodati - nezadovoljne stranke, ki upravičeno bentijo, jim niso v interesu.

c3p0 ::
Najboljše je preverit račun takoj ob nakupu, jim pustiš tam, če ne dajo popusta.
V Sparu so sicer ustrežljivi, trgovka tam ne dela akcij, pobere pa slabo volj kupcev, to pa.
V Sparu so sicer ustrežljivi, trgovka tam ne dela akcij, pobere pa slabo volj kupcev, to pa.

Ganon ::
Dodam svežo izkušnjo iz tega trgovca. Na polici je bila oznaka Izdelki XXX, različne velikosti, za serijo Y,Z. Velja od datuma A do B. Popust 30%. Pri nakupu s kartico trgovca.
Zakaj operiraš z XYZ, bodi konkreten in prilepi še sliko police. Sem prepričan, da je bila napaka 100% tvoja.

Zakaj operiraš z XYZ, bodi konkreten in prilepi še sliko police. Sem prepričan, da je bila napaka 100% tvoja.
Sem enakega mnenja in vidim, da nisem edini. Zadnjič sem jaz lepo vse poslikal in je vse bilo lepo razločno zabeleženo. Ampak, če na eni polici piše znesek 2€ to ne pomeni, da nad to polico in tudi 10 polic stran je vse po 2€.

Se pravi nimaš pojma kaj je bilo, pa vseeno veš. Jaz poznam kar nekaj primerov ko je spar naknadno vračal popust, ki ga ni upošteval. Tudi meni, kolegom, itd. Če smo vsi preveč neumni da bi znali v sparu kupovat, potem res bolje da ne hodimo tam.

Meni bi cist odgovarjale 30 gramske. Sam, da bi bile cena kolicini primerna
Müller v Sloveniji jih ima na zalogi (sem kupil v Europarku kot darilo). Sicer ne 30g, ampak 40g pakirano po 5 kom. Torej 200g skupna teža. Cena ne vem kakšna je, je pa dražje kot če kupiš 2x 100g.
Sam zelim posamezne. LIDL je imel majhne cokoladice. Tudi 40 gramske. Idealno za ljudi, ki drugace prehitro pojemo vseh 5 cokoladic.
Update:
v eLeclerc sem videl, da imajo na zalogi Milko z 20 kom po 10g za 5€. Kupiš to in si 15 čokoladic skriješ, če te je strah, da bi vse naenkrat pojedel.

Se pravi nimaš pojma kaj je bilo, pa vseeno veš. Jaz poznam kar nekaj primerov ko je spar naknadno vračal popust, ki ga ni upošteval. Tudi meni, kolegom, itd. Če smo vsi preveč neumni da bi znali v sparu kupovat, potem res bolje da ne hodimo tam.
@otago ni dal nobenih konkretnih informacij in na podlagi tega se lahko sklepa, da je bil on kriv, ker če ne bi bil, bi napisal da je pisalo kava 100g za 2€, na koncu pa stalo 3€ in bi vsak lahko to jutri preveril. Vsaj jaz bi in bi spet poslikal zadevo, da bi bili spet na jasnem, če je kriv Spar ali kupec? In ko nedko nekaj muti z XYZ je ponavadi on kriv in ne trgovina.

Glede na to kaj se je zgodilo samo v sparu in nikjer drugje že meni in marsikomu, ki ga poznam, bom pa jaz sklepal da je kriv spar.
To je najbolj nategunska trgovina daleč naokoli. A vidiš kako podobno temo o lidlu, hoferju, mercatorju? Povsod se zgodi lahko napaka, ampak spar to dela sistematično ali so pa res totalno nesposobni.
To je najbolj nategunska trgovina daleč naokoli. A vidiš kako podobno temo o lidlu, hoferju, mercatorju? Povsod se zgodi lahko napaka, ampak spar to dela sistematično ali so pa res totalno nesposobni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

kriptobog ::
Glede na to kaj se je zgodilo samo v sparu in nikjer drugje že meni in marsikomu, ki ga poznam, bom pa jaz sklepal da je kriv spar.
O Hoferju je ne bos dobil, ker nimajo kartic, zato tudi nepismeni kupijo v akciji. Za Lidl te spomnejo na blagajni za app in da aktiviras kupon. Ce te. Mercator in Tus je pa isto kot Spar. Treba znati brat.

Groot ::
Ne zagovarjam prav nobene trgovine, ker kupujem ubistvu v vseh, razen Mercatorja in Tuša. Ampak vseeno pa bom rekel, da se mi ob rednem tedenskem kupovanju večine fasunge v Sparu še ni zgodilo to, kar se tebi on OPju očitno na redni ravni. Pa so zagotovo vsaj 60% mojih nakupov akcijski izdelki oziroma izdelki na kupon. Ne vem, očitno enim pač funkcionalna pismenost dela več težav kot drugim.

tikitoki ::
Sam zelim posamezne. LIDL je imel majhne cokoladice. Tudi 40 gramske. Idealno za ljudi, ki drugace prehitro pojemo vseh 5 cokoladic.
To pa se tudi dobi v Sloveniji. Pri nas v Mariboru je v takih avtomatih (sem videl na lastne oči), kjer kupiš 1. Ceno pa bi moral preverit. Okoli 1 euro +/- so čokoladice (različnih vrst).
https://www.automaticservis.si/ponudba-...
Ne, ne dobis obicajne cokolade po neki na vago primerljivi ceni 100 gramskim. Vcasih si jih dobil. Dobis zgolj kup slascic, ki ne vem, ce se jim lahko rece cokolad. Npr. Twix, Snickers, itd.

mojsterleo ::

tikitoki ::
Vem da so sicer danes 90g, 100 že dolgo nisem videla, samo recimo na tem linku vsaj trenutno še kaže 2 na zalogi; mogoče napačen podatek, mogoče pa se še kje skriva kakšna
Meni bi cist odgovarjale 30 gramske. Sam, da bi bile cena kolicini primerna.
Itak pa vemo, da v tem primeru zgolj zmanjsajo kolicino, pri isti, ali celo visji ceni.
Ponovno odkritje lila pause?
Lila Pause ni cokolada. Je neki sranje prevleceno s tanko plastjo cenene cokolade.

Ne zagovarjam prav nobene trgovine, ker kupujem ubistvu v vseh, razen Mercatorja in Tuša. Ampak vseeno pa bom rekel, da se mi ob rednem tedenskem kupovanju večine fasunge v Sparu še ni zgodilo to, kar se tebi on OPju očitno na redni ravni. Pa so zagotovo vsaj 60% mojih nakupov akcijski izdelki oziroma izdelki na kupon. Ne vem, očitno enim pač funkcionalna pismenost dela več težav kot drugim.
Potem pa razloži zakaj Spar potem naknadno vrača znesek popusta, če smo mi vsi drugi nepismeni. Očitno so oni, če popravljajo napake ko jih opozoriš. In ti, ki tega niti ne opaziš.
Meni se je to zgodilo že dolgo nazaj, potem sem nehal hodit v spar, predvsem ker sem moral vsako stvar na polici preverit za pretečen rok. Občasno pa še zmeraj grem, če grem mimo kakšnega. Za popuste se mi sicer jebe, ampak če ga že ponujajo, ga naj upoštevajo brez podlih trikov.

zgoraj naveden XXX, YZ, A-B
Šifre z XXX, YZ in A-B je izjemno neberljivo, hkrati pa ne preverljivo. Zakaj sploh pišete eni komentarje v šifrah? Ko greste na upravno enoto po osebno izkaznico tudi napišete v šifrah ali normalno, da želite osebno izkaznico? Zakaj prvi komentar namesto XXX, YZ in A-B ni vseboval, da gre za posode za shranjevanje Simpex Color in Simpex Professional?
Sedaj pa na Spar akcijo -30%. Na letaku piše, da je akcija za posode različnih velikosti za Simpex Color in Simpex Professional. Tudi v katalogu enako piše:
https://www.spar.si/letak/katalog-inter...
Zalomi pa se na spletni strani, kjer imajo zavedeno akcijo samo za Simpex Color, medtem ko za izdelke Simpex Professional ni te akcije:
https://www.spar.si/online/c/N2-7-7/
Epilog: gre za klasično zavajanje in če piše na polici kot tudi v katalogu, da je akcija -30% za Simpex Professional in ti tega ne obračunajo, ti ob prijavi morajo obračunati popust. Kot kaže gre za napako s strani trgovine, da je označila za Simpex Professional, ker akcija je kot kaže samo za Simpex Color (ker je na spletni strani akcija -30% samo za Color). In lahko se kot kritika omeni, da ne gre za slučajno napako ampak za namerno zavajanje, če kupec ni pozoren in plača polno ceno za Simpex Professional, medtem ko dobi popust le na Simpex Color.

To pa se tudi dobi v Sloveniji. Pri nas v Mariboru je v takih avtomatih (sem videl na lastne oči), kjer kupiš 1. Ceno pa bi moral preverit. Okoli 1 euro +/- so čokoladice (različnih vrst).
https://www.automaticservis.si/ponudba-...
Ne, ne dobis obicajne cokolade po neki na vago primerljivi ceni 100 gramskim. Vcasih si jih dobil. Dobis zgolj kup slascic, ki ne vem, ce se jim lahko rece cokolad. Npr. Twix, Snickers, itd.
Zapisal si:
Sam zelim posamezne.
In napisal sem ti, da imaš 40g Milko (posamezno) v tem avtomatu. In približno ceno. Ker si kompliciral, ko sem ti napisal, da trgovine prodajajo (ceneje kot ta avtomat) po 5 kom pakirano. Kaj zdaj tebi ni jasno? Kdo piše za Twix in ostalo? Pišem ti, da ima ta avtomat po 1 kom Milka 40g.

Akcija je tudi za professional, ker tako piše v katalogu in predvsem na polici. Pika.
Če je v spletni trgovini drugače, je pa to problem spletne trgovine.
Če je v spletni trgovini drugače, je pa to problem spletne trgovine.

Jaz bi prej verjel, da je "prav" tisto kar je v katalogu, ker najbrž naredijo seznam popustov, naredijo katalog, in potem enkrat vnesejo popuste v blagajniški program, iz koder najbrž vleče spletna trgovina avtomatsko.
Napisal si da kaže da je akcija samo za Color. Nič kar bi imelo kakršnokoli veljavo to ne kaže.
Akcija je tudi za professional, ker tako piše v katalogu in predvsem na polici. Pika.
In kaj sem jaz drugače napisal?![]()
Napisal si da kaže da je akcija samo za Color. Nič kar bi imelo kakršnokoli veljavo to ne kaže.
Zgodovina sprememb…

Jaz bi prej verjel, da je "prav" tisto kar je v katalogu, ker najbrž naredijo seznam popustov, naredijo katalog, in potem enkrat vnesejo popuste v blagajniški program, iz koder najbrž vleče spletna trgovina avtomatsko.
In kaj sem jaz drugače napisal?![]()
Kaj ti si funkcionalno nepismen???
Epilog: gre za klasično zavajanje in če piše na polici kot tudi v katalogu, da je akcija -30% za Simpex Professional in ti tega ne obračunajo, ti ob prijavi morajo obračunati popust.
Beri vse in povezuj in ne bodi kot opica, ko samo nekaj izluščiš zaradi selektivnega branja. Še enkrat: beri celoten zapis! Sem lepo zapisal, da je v katalogu označen popust za oboje in še dal link in tudi da na polici piše popust. In da to šteje. Medtem, ko se popust ni obračunal, ker niso tega zavedli v sistem. In online je sistem. Če na spletu ne obračunajo popusta potem tudi za blagajno ne obračunajo popusta in je zato @otago plačal polno ceno. Logično (če jo premoreš). Kar pomeni, da popust ni zaveden v sistem. In vsakemu, ki ni opica je to jasno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()

Zgleda da sam ne veš kaj si napisal. Kaj pa to?
Kot kaže gre za napako s strani trgovine, da je označila za Simpex Professional, ker akcija je kot kaže samo za Simpex Color (ker je na spletni strani akcija -30% samo za Color
Ne, ni napaka da so s popustom označili tudi professional, napaka je, da niso obračunali popusta.
Da, in to je napaka. Ne pa da so označili professional s popustom.
Kot kaže gre za napako s strani trgovine, da je označila za Simpex Professional, ker akcija je kot kaže samo za Simpex Color (ker je na spletni strani akcija -30% samo za Color
Ne, ni napaka da so s popustom označili tudi professional, napaka je, da niso obračunali popusta.
Kar pomeni, da popust ni zaveden v sistem.
Da, in to je napaka. Ne pa da so označili professional s popustom.
Zgodovina sprememb…

Beri vse. Razumeš to! Zmoreš?
Beri vse in povezuj in ne bodi kot opica, ko samo nekaj izluščiš zaradi selektivnega branja. Še enkrat: beri celoten zapis! Sem lepo zapisal, da je v katalogu označen popust za oboje in še dal link in tudi da na polici piše popust. In da to šteje. Medtem, ko se popust ni obračunal, ker niso tega zavedli v sistem. In online je sistem. Če na spletu ne obračunajo popusta potem tudi za blagajno ne obračunajo popusta in je zato @otago plačal polno ceno. Logično (če jo premoreš). Kar pomeni, da popust ni zaveden v sistem. In vsakemu, ki ni opica je to jasno!

Jaz sem bral vse. Ti si reku da je po pomoti professional označen s popustom, na polici in katalogih, ampak da ga bi vseeno morali obračunat. V resnici je bilo prvo jajce in potem kokoš. Nekdo pač v blagajno ni vnesel popusta, vse drugo štima.
Zgodovina sprememb…

Zdaj pa si vzemi čas in lepo počasi preberi enkrat, če še vedno ne boš razumel preberi dvakrat ali pa trikrat ali pa...
Sedaj pa na Spar akcijo -30%. Na letaku piše, da je akcija za posode različnih velikosti za Simpex Color in Simpex Professional. Tudi v katalogu enako piše:
https://www.spar.si/letak/katalog-inter...
Zalomi pa se na spletni strani, kjer imajo zavedeno akcijo samo za Simpex Color, medtem ko za izdelke Simpex Professional ni te akcije:
https://www.spar.si/online/c/N2-7-7/
Epilog: gre za klasično zavajanje in če piše na polici kot tudi v katalogu, da je akcija -30% za Simpex Professional in ti tega ne obračunajo, ti ob prijavi morajo obračunati popust. Kot kaže gre za napako s strani trgovine, da je označila za Simpex Professional, ker akcija je kot kaže samo za Simpex Color (ker je na spletni strani akcija -30% samo za Color). In lahko se kot kritika omeni, da ne gre za slučajno napako ampak za namerno zavajanje, če kupec ni pozoren in plača polno ceno za Simpex Professional, medtem ko dobi popust le na Simpex Color.

Ta del ni res pa če ga še stokrat ponoviš.

Jaz sem bral vse. Ti si reku da je po pomoti professional označen s popustom, na polici in katalogih, ampak da ga bi vseeno morali obračunat. V resnici je bilo prvo jajce in potem kokoš. Nekdo pač v blagajno ni vnesel popusta, vse drugo štima.

Kje sem to zapisal?

Zapisal sem obratno kot ti trdiš. Moj zapis, da so vnesli akcijo v katalog in na letak in da to šteje, niso pa vnesli akcije v sistem, ker na spletu ni popusta za Simpex Color. Naštel sem vse vzroke in posledice in še zapisal, da je Spar naredil napako, po vsej verjetnosti namerno z namenom zavajanja kupcev, da bi prodal po polni ceni nekaj kar oglašuje kot akcija, če bi kupec bil nepozoren.

Ta del ni res pa če ga še stokrat ponoviš.
Ta del si pa namerno izpustil:
In lahko se kot kritika omeni, da ne gre za slučajno napako ampak za namerno zavajanje, če kupec ni pozoren in plača polno ceno za Simpex Professional, medtem ko dobi popust le na Simpex Color.
Eni res izpadete kot "da ne napišem kaj", ker bom brisan. Še enkrat: beri vse in ne delaj ven izluščenih kolažev, ker potem res izpade drugače kot če prebereš vse v celoti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posiljevanje s trgovinskimi aplikacijami (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 64297 (9463) | LeQuack |
» | Dubajska čokolada (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14685 (3949) | c3p0 |
» | Inflacija v Sloveniji 2024 in kupna moč prebivalstva, cene na drobno (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6480 (2875) | link_up |
» | Razlika kvalitete med izdelki v trgovini (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 22707 (16533) | IL_DIAVOLO |
» | Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 117763 (54221) | zmaugy |