» »

Trgovine nategovanje- Spar novo dno?

Trgovine nategovanje- Spar novo dno?

1 2 3
4
5

kamiKaZaA ::

Ganon je izjavil:

Bi kdo izbrskal, kdaj je bila velika milka s celimi lešniki dobra 2 evra? Občutek imam, da sploh ne dolgo nazaj. :|

Jager ima recimo sedaj od 3.9. do 9.9. veliko Milko 270g (navadno) za 2,39€. :D
https://www.trgovinejager.com/jager-kat...

Našel pa sem recimo sliko, kjer je redna cena: 3,45€ in je znižana na 2,69€. Žal pa se ne ve datum.

Apofis ::

meh, ravno zato ne maram špara...če sem že kdaj bil nategnjen sem bil v šparu...in nazadnje po sili razmer grem spet, vidim v akciji sikspek ledenga čaja, napis na vrhu, spodaj zložena klasika breskev in k pridem na kaso že plačam, itak brez popusta, ker je bil seveda popust na brusnico kakopak, k je pa seveda več ni bil bilo. In su pogledat, seveda napisano to s fontom 2. Tko da ja, v šparu so daleč največji nateguni na to foro...pa ne mi s temi, da ne beremo, to je načrtni nateg

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Apofis ()

paradajzos ::

Ma ne, to mi nismo pismeni.

kriptobog ::

Apofis je izjavil:

meh, ravno zato ne maram špara...če sem že kdaj bil nategnjen sem bil v šparu...in nazadnje po sili razmer grem spet, vidim v akciji sikspek ledenga čaja, napis na vrhu, spodaj zložena klasika breskev in k pridem na kaso že plačam, itak brez popusta, ker je bil seveda popust na brusnico kakopak, k je pa seveda več ni bil bilo. In su pogledat, seveda napisano to s fontom 2. Tko da ja, v šparu so daleč največji nateguni na to foro...pa ne mi s temi, da ne beremo, to je načrtni nateg

Ni nateg. Samo nepismen si. Tolk si fuknen na popust, da ko vidis - in % da vzameš prvo stvar ki je na polici, ne prebereš pa na kaj sploh je popust.

paradajzos je izjavil:

Ne, pri enih je res čas, da si nabavite očala, če ne vidite na plakat približne velikosti pol metra krat pol metra s fontom 36, kjer so potem zloženi izdelki na paleti pod njim.

Zanimivo pa, ko si v službi "uporabljaš možgane", ko si v avtu "uporabljaš možgane", ko pa prideš v trgovino pa pošlješ "možgane na pašo" in samo mečeš v košaro, potem pa je vse drugo krivo samo to ne, da nisi "uporabljal možganov". Pol pa tudi plačuj davek na neuporabo možganov v trgovini. Boljše v trgovini plačati ta davek kot pa na cesti (prevoziti STOP znak ali rdečo luč in trčiti).

kamiKaZaA je izjavil:

Tisti, ki trdite, da to ni razločno zapisano in da je nepregledno, zavajujoče, nategunsko, kakšne so vaše rešitve? 1m x 1m letak in z velikostjo 200 zapis na tak letak?

... nadaljujem zapis:

Kot kaže bi res morala biti v trgovini vsaka akcija označena na površini meter krat meter s fontom 200. Res ne razumem zakaj ljudje, ki ne vidite na plakat približne velikosti pol metra krat pol metra s fontom 36 ne greste po očala ali pa jih imate in jih ne nosite?

Imam še boljšo rešitev. Najboljše bi bilo, da postavijo take table kot so na avtocesti za označevanje krajev. Tu potem ne bi bilo izgovorov. Akcija: Ledeni čaj 1,5l, brusnica. Pa tablo bi bilo potrebno dovolj nizko postavit, da bi se vedno zaleto v njo, ko bi šel mimo in imel "možgane na paši" (ne bi gledal, ampak hodil kot goska).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kamiKaZaA ()

Kiwix ::

Trije primeri iz Špara:
- Akcija pločevinka piva samo 0,99€. Seveda vzameš six pack na katerega popust ne velja, čeprav je nalepka za popust tudi tam (pač ne prebereš drobnega tiska oz je pač črtna koda paketa drugačna kot za pločevinko). Pač je treba prebrat kdaj velja na vse in kdaj na posamezno pločevinko.

- Na samopostrežni blagajni unovčiš kupon (npr. 25%), blagajna ne spusti naprej, pride blagajničarka, če ji pokažem kupon, rečem, da ga imam na telefonu, pa pravi, da ga mora videt, da ga odobri...? Kot prvo zakaj moram kupon kazat, če je vezan na kartico in drugo, z razlogom se reče samopostrežna blagajna, torej, da lahko sam vse opravim. Res ne razumem zakaj moraš pokazat kupon na telefonu...?

- Tretji primer, oče mi je večkrat rekel, da mu 10% kupon ne deluje, sem rekel, ne znaš in mu pokažem kje ga najde na telefonu in kako ga unovči. Pridem enkrat (spet) na samopostrežno blagajno, kjer želim unovčit 10% kupon, ne deluje. Rečem osebju, da kupon ne deluje, rečejo, verjetno ni pravi. Skupaj gledamo, vse štima. Na koncu ugotovimo, da digitalni kupon ni isti kot tiskat (druga črtna koda) zato ne deluje. Grem na informacije, povem, rečejo, da oni nič ne morejo, da moram zadevo javit na Spar Plus...

Kiwix je izjavil:

- Na samopostrežni blagajni unovčiš kupon (npr. 25%), blagajna ne spusti naprej, pride blagajničarka, če ji pokažem kupon, rečem, da ga imam na telefonu, pa pravi, da ga mora videt, da ga odobri...? Kot prvo zakaj moram kupon kazat, če je vezan na kartico in drugo, z razlogom se reče samopostrežna blagajna, torej, da lahko sam vse opravim. Res ne razumem zakaj moraš pokazat kupon na telefonu...?

To ne drži. Kupujem ob manjših nakupih izključno na samopostrežnih blagajnah in sem vedno unovčil kupon iz aplikacije in mi ga nikoli ni bilo potrebno kazat. Sedaj pa že par mesecev imajo, da ti ni potrebno skenirati kupona ampak ga na terminalu izbereš.

predi ::

Po sili razmer tedensko kupujem prek Spar Online in takšnih problemov nimam. Aja, ne. Imam. V letaku znižano, na Spar Online ne. Ne vedno, dostikrat pa. Ali pa izdelka sploh ni na voljo. Pa, da ne bi slučajno kdo hotel imet samo en por ali pa dve papriki, recimo. Ne, bo kar 600g min. Ali pa absurdnih 2000g min za kake melone, potem ti pa dve dajo. 10% popust na celoten nakup? Kaj je to?

Spar pa vendar ja ne bi nikogar nikoli nategnil.

kamiKaZaA je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Ne, pri enih je res čas, da si nabavite očala, če ne vidite na plakat približne velikosti pol metra krat pol metra s fontom 36, kjer so potem zloženi izdelki na paleti pod njim.

Zanimivo pa, ko si v službi "uporabljaš možgane", ko si v avtu "uporabljaš možgane", ko pa prideš v trgovino pa pošlješ "možgane na pašo" in samo mečeš v košaro, potem pa je vse drugo krivo samo to ne, da nisi "uporabljal možganov". Pol pa tudi plačuj davek na neuporabo možganov v trgovini. Boljše v trgovini plačati ta davek kot pa na cesti (prevoziti STOP znak ali rdečo luč in trčiti).

Saj jaz se ne pritožujem zase, cen sploh ne gledam in pač kupim, kar se mi zdi, da bi želel imeti doma. Ne zdi se mi pa prav, da se proba fintirat ljudi, ki pazijo na vsak evro.

paradajzos je izjavil:

Ne zdi se mi pa prav, da se proba fintirat ljudi, ki pazijo na vsak evro.

Pogoj, če želiš pazit na vsak Euro je da znaš "uporabljat možgane" torej gledat in brat, ne pa samo v košaro metat, ko vidiš napis Akcija!

kamiKaZaA je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Pogoj, če želiš pazit na vsak Euro je da znaš "uporabljat možgane" torej gledat in brat, ne pa samo v košaro metat, ko vidiš napis Akcija!

Ti paziš na vsak evro?

Kiwix ::

kamiKaZaA je izjavil:

Kiwix je izjavil:

To ne drži. Kupujem ob manjših nakupih izključno na samopostrežnih blagajnah in sem vedno unovčil kupon iz aplikacije in mi ga nikoli ni bilo potrebno kazat. Sedaj pa že par mesecev imajo, da ti ni potrebno skenirati kupona ampak ga na terminalu izbereš.

Na terminalu ga izbereš, ampak ga moraš pokazat. Pridi kdaj v Spar Vič ;)

Utk ::

kamiKaZaA je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Jaz ne gledam na akcije, ampak če pridem na blagajno s 4 čokoladami in mi zaračunajo več kot 5 enakih, si bom mislil svoje. Imam pravico do tega ali niti to več ne? Ste možgane prodali korporacijam, če logike že itak nimate?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Jaz ne gledam na akcije, ampak če pridem na blagajno s 4 čokoladami in mi zaračunajo več kot 5 enakih, si bom mislil svoje. Imam pravico do tega ali niti to več ne? Ste možgane prodali korporacijam, če logike že itak nimate?

Imaš. Ni pa nateg.

Apofis ::

Je pa zanimiva reč, da tisti, ki se počutimo nategnjene s strani Špara, povečini nimamo problemov z ostalimi štacunami...

Apofis je izjavil:

Je pa zanimiva reč, da tisti, ki se počutimo nategnjene s strani Špara, povečini nimamo problemov z ostalimi štacunami...

Zanimiva reč, da drugje znate brati

Ganon ::

Utk je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Imaš vso pravico si misliti svoje. Ampak vsak normalen bo skočil še po eno in bil na boljšem. Plačal bo manj in dobil več.

Ganon je izjavil:

Utk je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Imaš vso pravico si misliti svoje. Ampak vsak normalen bo skočil še po eno in bil na boljšem. Plačal bo manj in dobil več.

Vbistvu je situacija taka, da ce to ves, potem si neumen, da si vzel 4 in se pritozujes. Ce nisi vedel za akcijo pa tudi na blagajni nisi vedel da si placal vec kot je 5 kosov.

kriptobog je izjavil:

Ganon je izjavil:

Utk je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Vbistvu je situacija taka, da ce to ves, potem si neumen, da si vzel 4 in se pritozujes. Ce nisi vedel za akcijo pa tudi na blagajni nisi vedel da si placal vec kot je 5 kosov.

Če pa potrebuješ samo 4 čokolade, ti 5. ni potrebno vreči stran, ker imajo v Sparu košare za "Doniranje hrane" in potem to 5. čokolado doniraš in hkrati narediš dobro delo pa še ceneje si prišel skozi kot, če bi samo 4 čokolade kupil. >:D

delavec44 ::

Kiwix je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Kiwix je izjavil:

Na terminalu ga izbereš, ampak ga moraš pokazat. Pridi kdaj v Spar Vič ;)

Tako je. Moraš ga poskenirati, reče neka napaka. In potem mora ona s svojo kartico odobriti. Totalno bedasto in vsakič čakaš. Mercator ima bolje narejeno. Kupon je itak vezan na kartico, blagajna pa ve na katere izdelke ga lahko daš. Kaj je potrebno posebej odobriti ne vem.

Utk ::

kriptobog je izjavil:

To drži samo dokler ne vidiš te teme, in potem vidiš, da je to za Spar normalno poslovanje, nekateri pa celo to zagovarjate. Potem v tako trgovino res ne greš več.

Če pa potrebuješ samo 4 čokolade, ti 5. ni potrebno vreči stran, ker imajo v Sparu košare za "Doniranje hrane" in potem to 5. čokolado doniraš in hkrati narediš dobro delo pa še ceneje si prišel skozi kot, če bi samo 4 čokolade kupil. >:D

Čez 2 mesca ko se bo začel "veseli december" boste pa spet jokali kako se je začelo en mesec prezgodaj, grdi grdi potrošniški kapitalizem in bla bla. Zdaj bi pa 5 čokolad kupovali, samo zato ker je to po neki zblojeni logiki ceneje kot 4.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

IL_DIAVOLO ::

kamiKaZaA je izjavil:

Vidiš, okusi so različni. Meni pa nikakor ne tekne ta visoko kvalitetna s 70% kakava čokolada. Prav ogabno mi je to jesti. Se pa zavedam, da to kar je meni ogabno je drugim spet dobro in obratno. Me je še vedno izmed vseh čokolad velika Milka s celimi lešniki za moj okus čokolada No.1

Meni pa dubajska cokolada. Imam vsaj feeling da jem premium cokolado.

Ceprav sploh ne jem cokolad, imam raje kekse :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Utk je izjavil:

Čez 2 mesca ko se bo začel "veseli december" boste pa spet jokali kako se je začelo en mesec prezgodaj, grdi grdi potrošniški kapitalizem in bla bla. Zdaj bi pa 5 čokolad kupovali, samo zato ker je to po neki zblojeni logiki ceneje kot 4.

Ha? 8-O

O čem ti to?

kamiKaZaA je izjavil:

Drugače pa se vsak sam odloči. Meni recimo ne paše, da morem vzeti 5 izdelkov, da bom imel na koncu -40% popust (1 kos = 1,99€ kos, 5 kosov = 1,19€ kos) in zato ne dam tega v košaro. Ne bom pa zaradi tega poljuval po taki trgovini in jo označeval, da nas nateguje (to dejansko ni nateg), ker me nihče kot prvo ne sili, da hodim sem niti da kupujem njihove akcije 3+2 gratis. Vzamem tisto kar potrebujem in koristim tisto akcijo za katero menim, da se mi splača. Če pa je kaj na akciji pa si vzamem 3-5 sekund časa, da vidim kakšni so pogoji. Ne bom umrl od tega, če bom v trgovini moral vklopiti možgane za par sekund in posledično ne bom kot kura brez glave samo metal v košaro potem pa jok in stok na blagajni, kjer bo trgovina kriva in nategunska, ker sem dal napačni izdelek v košaro.

p1nky ::

@kamiKaZaA

sem poiskala zate:
noissete 90g
https://www.spar.si/online/mlecna-cokol...

noissete 100g
https://www.spar.si/online/cokolada-noi...

Ne vem, zakaj človeka, ki je odprl temo, napadate, da ne zna brati, da jemlje iz druge police itd... ko je napisal, kako so ga najverjetneje poizkusili nategniti. No, ne samo njega, temveč kogarkoli, ki bi jemal te čokolade. Ker večina ne opazi tega, ali pa opazi šele doma, po logiki, če prođe, prođe (kakorkoli se že pravilno napiše), in verjetno imajo izračunano, da se na splošno splača. Možno pa je tudi, da je na primer prodajalec pomotoma zložil te milke skupaj. Ne bit tolk zajedljivi...

Glede na to, da 100g ni na zalogi, je možno tudi, da so imeli kakšne stare zaloge in jih pomotoma zložili na iste police

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

133780 ::

Če torej povzamemo diskusijo zadnjih nekaj strani, lahko nekako strnemo v poročilo 27 fasciklov s po 300-500 strani podrobnosti v vsakem... Če preskočimo in preidemo na priporočila, predvsem za kupce?

Za kupce:
Vedno preveriti gramaturo in pogoje popusta na polici ali embalaži.
Primerjati ceno za kos pri različnih akcijah, saj je včasih več kosov cenejših od manj.
Če pride do neskladja, takoj opozoriti osebje in zahtevati pojasnilo.

Za trgovce:
Jasno ločevanje izdelkov, ki so vključeni v akcijo (ločene police ali jasno vidne oznake).
Enotno označevanje gramatur, da ne prihaja do zmede med vizualno skoraj identičnimi izdelki.
Transparentno komuniciranje pogojev akcije (npr. "popust velja samo za 90 g").

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 133780 ()

@p1nky in zakaj ni slikal te 100g noisette Milka? Ker je ni kupil! Ker če bi jo bi že zdavnaj prilepil sliko na Slo-tech.

Drugače si pa res brihtna. Trgovina ima na 1000 izdelkov z tisoče internimi šiframi (katere nekdo vnese v sistem) in tisoče črtnih kod. In nekdo je pred leti vnesel Milka noisette 100g in kasneje so jo s skrčflacijo skrčili na 90g. To pomeni nova šifra na Spar strani in nova črtna koda. In ker je artiklov na tisoče nihče ne briše starih artiklov ven, ker mogoče se bodo kdaj vrnili v prodajo. Logično, da se potem stari artikli s šiframi ne brišejo iz sistema. Zato pa ti Google najde 100g Milka v Sparu sistemu, katero pa ne moreš kupiti, ker več na obstaja, je pa bila nekoč v prodaji (na zalogi). Glej Jager in Tuš imata začuda isti poslovni model. Pa ne samo ona dva ampak vsi. Pa lahko ti sedaj najdem na tisoče takšnih izdelkov, kjer piše ni na zalogi, kateri so tudi šli ven iz prodaje in jih niso pobrisali iz sistema.

Milka noisette 100g - Jager (ni na zalogi in nikoli več ne bo zaradi skrčflacije)
https://www.trgovinejager.com/jedilna-c...
Izdelka ni mogoče kupiti v spletni trgovini. Zalogo lahko preverite fizično v najbližji poslovalnici trgovin Jager.

Milka noisette 100g - TUŠ (ni na zalogi in nikoli več ne bo zaradi skrčflacije)
https://www.tuscc.si/katalog/izdelek/co...

A glej ga zlomka obe trgovini imata na zalogi 90g noisette. Čudno. Kako je to možno? 1 + 1 = ...

Milka noisette 90g (izdelek na zalogi)
https://www.tuscc.si/katalog/izdelek/co...

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

noissete 100g
https://www.spar.si/online/cokolada-noi...

Čokoladico je požrla skrčflacija. Zdaj imaš na policah bolj vabljivo, 90g.

@kamikaza

mogoče je pa kje še kaka stara zaloga:
- https://wolt.com/sl/svn/ljubljana/venue...

in pač šifra še ni zbrisana

133780 ::

Menda EAN kod ne smejo reciklirati takoj (na 90g), ko en izdelek (100g) umaknejo iz prodaje, hkrati pa dva ne smeta imeti enake. A bi to kdo malo poinvestigiral, kako to Spar plasira? To bi bilo res zanimivo vedenje.

Vem da so sicer danes 90g, 100 že dolgo nisem videla, samo recimo na tem linku vsaj trenutno še kaže 2 na zalogi; mogoče napačen podatek, mogoče pa se še kje skriva kakšna

p1nky je izjavil:

@kamikaza

mogoče je pa kje še kaka stara zaloga:
- https://wolt.com/sl/svn/ljubljana/venue...

in pač šifra še ni zbrisana

V Sparu? OP je odprl temo in napisal, da je kupil v Sparu (kjer piše, da ni na zalogi nikjer v SLoveniji) 100g noisette in 90g noisette. Močno dvomim. Lahko pa dokaže, da naredi sliko računa, print screen digitalnega računa v kolikor uporablja aplikacijo ali pa fizično slika eno zraven druge (90g in 100g noisette, kjer je razvidna teža).

poglej še url, piše ravno špar zalog. če si že tolk natančen

p1nky je izjavil:

poglej še url, piše ravno špar zalog. če si že tolk natančen

Naroči pa poročaj. Jaz sem tudi reskiral in šel slikat police v Spar, kjer zelo razločno piše Akcija in pogoji akcije in ni nobenega drobnega tiska kot so nekateri na pol slepi pametnjakoviči trdili.

Zgodovina sprememb…

tolk me pa resno ne zanima xD

p1nky je izjavil:

tolk me pa resno ne zanima xD

Mene tudi ne, ker vem, da ne obstaja in ker vem, da mi ta Wolt v Maribor ne bo dostavil te Milke, katera je skoraj zagotovo 90g in gre za tiskarskega škrata oz. staro zalogo artikla izpred parih let, ker je pač nihče ni posodobil na Wolt-u v sistemu.

;)

Samo še kot zanimivost, naslednja stopnja: 80g
https://www.konzum.hr/web/products/milk...

Še malo in se bo dalo knjigo brati skoznjo. :)) Katastrofa.

WizzardOfOZ ::

p1nky je izjavil:

;)

Samo še kot zanimivost, naslednja stopnja: 80g
https://www.konzum.hr/web/products/milk...

Po tem bo pa 75g. Za ceno 100 gramske.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Bebci bodo se vedno kupovali ta precenjen srot. Dokler vam ne bodo prodali za ta denat milko v velikosti kinder cokoladice

Buggy ::

Tedensko ruknem cca 150EUR za fasungo in do sedaj vedno kupoval Lidl ali Hofer...zadnje case pa Spar, ker ob sobotah s popustom in izbiro dolocenih artiklov nima vec smisla pri izbiri kao dikontnih stacun.
Vsec mi je tudi njihovi lastni mesnati artikli in obozujen prekajen vrat, ki ga dobim samo pri njih.
Zelenjava je bolj boga v Sparu glede na LIDL in Hofer, nategnjen pa v stacuni se nisem bil, ker preden gremo v stacuno malo pogledamo kje je kej smiselno kupiti in kam bi sli in si to tudi zapisemo na listek, ki si ga jebeno pripopam z jasnimi navodili na vozicek, ko zadeve kupujem...pa ocala dam nase, ker s svojim drobnim tiskom s ceno na kg, ki je edina, ki jo gledam znajo zavajat.
sploh pri RIO mare konzervah s SUPER akcijo so vcasih drazje kot tiste brez, na KG seveda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Telbanc ::

Čokolada je najboljša glede razmerja cena kvaliteta u Hoferu. In sicer una u zeleni embalaži 300 g. Z celimi ali mletimi lešniki. Je mal pod 3 evre 300 g. In men osebno boljša od Milke. Sploh najboljše čokolade sploh so ble une Kraševe z mletimi lešniki. To je bla res kvaliteta, pol so začeli hrvati mutit z kvaliteto, Dorina je že precej slabša......

Za nepoučene, tud če je akcija že potekla velja cena ki je na artiklu. Sem tko enkrat prihranil 35 evrov pri nakupu. Sam slikaš artikel z ceno in pol na blagajno z njim. Če začnejo mutit, pač rečeš da zavajao, da boš poklical tržno.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Buggy ::

drugac sem pa lacen ratal...najboljse (papicirane) perutnicke so IMO pri Lidlu. Rastilj na 200 stopinj za 10 min + obrat, potem pa z dizalico na najnizjo stopnjo, dve kile perutnick pa cca 30 min indirektne toplote...jummmy

kixs ::

Buggy je izjavil:

Tedensko ruknem cca 150EUR za fasungo in do sedaj vedno kupoval Lidl ali Hofer...zadnje case pa Spar, ker ob sobotah s popustom in izbiro dolocenih artiklov nima vec smisla pri izbiri kao dikontnih stacun.
Vsec mi je tudi njihovi lastni mesnati artikli in obozujen prekajen vrat, ki ga dobim samo pri njih.
Zelenjava je bolj boga v Sparu glede na LIDL in Hofer, nategnjen pa v stacuni se nisem bil, ker preden gremo v stacuno malo pogledamo kje je kej smiselno kupiti in kam bi sli in si to tudi zapisemo na listek, ki si ga jebeno pripopam z jasnimi navodili na vozicek, ko zadeve kupujem...pa ocala dam nase, ker s svojim drobnim tiskom s ceno na kg, ki je edina, ki jo gledam znajo zavajat.
sploh pri RIO mare konzervah s SUPER akcijo so vcasih drazje kot tiste brez, na KG seveda.

Pa ne pozabi preverit datum roka trajanja. V nasem Sparu konstantno vidim, da na dan poteka prodajajo za normalno ceno pakirano meso, francosko solato... vcasih ostane na polici tudi preko roka. Pa recem trgovki, pride pogledat in rece, saj pise najmanj do :lol:

@Telbanc:
drzi, ampak zdaj je na ceni napisano od kdaj do kdaj velja. Se vedno pa je to zavajanje.

Horas ::

pa vi še kr kupujete to kao čokolado od milke?? precenjen šrot. da ne omenjam nutele. pa ledene čaje (cukr) in pire omenjate. a ljudje ne zmorete brez teh opojnih substanc? in pol vas trgovine nategujejo? sami sebe nategujete.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zvezdica27 ::

žal je zame čokolada samo milka... dobro, pa kinder jajček. Ostalo mi enostavno ni všeč. Pa še to samo milka s celimi lešniki, morda 3x letno z jagodo in to je to. Aja... Tudi Bali, sam to so special priložnosti.

zz

redtech ::

Milka je samo še koncentriran cuker z barvo, daleč od tistega kar je bila.

mtosev ::

Meni je do sedaj bila najboljša čokolada, ki sem jo jedel Lindt Dubai style.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Prerekanj okoli temne in mlečne čokolade, ne bo nikoli konec. Ni vredno, da sploh začnete. Vsakomur svoje.

Zvezdica27 je izjavil:

Tudi Bali, sam to so special priložnosti.

Obožujem riževo. Veš, da jo je imel Hofer pod svojo znamko? Enako tudi Eurospin? Za dober evro, medtem ko je bila v Gorenjkinem ovoju dobra dva evra. Hofer je je po dolgih letih ukinil (razloga še danes ne vem, morda višanje cen?), za Eurospin nisem prepričan, lahko da jo še vedno imajo. Danes stane bali čokolada v trgovinah več kot 5 evrov. Cene teh izdelkov so ponorele.

delavec44 ::

Pa dobro no, poanta teme ni kvaliteta Milka čokolade.
1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dubajska čokolada (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14114179 (3443) c3p0
»

Inflacija v Sloveniji 2024 in kupna moč prebivalstva, cene na drobno (strani: 1 2 )

946114 (2509) link_up
»

Razlika kvalitete med izdelki v trgovini (strani: 1 2 3 4 )

16221846 (15672) IL_DIAVOLO
»

Kako priditi do življenjskih potrebščin ceneje? (strani: 1 2 )

7517087 (11675) gruntfürmich
»

Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

347116559 (53017) zmaugy

Več podobnih tem