Forum » Loža » mtb izleti
mtb izleti

Bud_Bundy ::
Sem nabavil nov e-mtb, malo za bluzenje po gozdu in me je kar navdušil. Se vozim malo po makadamu in gozdnih poteh, kar sem se že včasih s trekingom, samo tole ti pa res odpre nov svet.
Lahko priporočate kakšne enostavne mtb traile, ali še bolje kratke izlete?
Iščem kaj podobnega kot Velika Planina, samo brez tako hude gneče. Nekaj, da pustiš avto ob vznožju in se odpelješ po makadamu/stezi, brez, da bi te pohodniki obsojali?
Še dodajam:
Nekaj gneče naj seveda bo, ker nočem biti glavni obrok za medveda....
Iščem kaj podobnega kot Velika Planina, samo brez tako hude gneče. Nekaj, da pustiš avto ob vznožju in se odpelješ po makadamu/stezi, brez, da bi te pohodniki obsojali?
Še dodajam:
- spremenilo: Bud_Bundy ()

ziggy42 ::
Sem nabavil nov e-mtb, malo za bluzenje po gozdu in me je kar navdušil. Se vozim malo po makadamu in gozdnih poteh, kar sem se že včasih s trekingom, samo tole ti pa res odpre nov svet.
Še dodajam:
Okolica Ribnice je meni super. Grmada, Kamen vrh, Stene svete ane... Vse te hribe se da povezati tudi v daljšo turo, če je želja. Glede na izkušnje pa imaš vse od lahkega a občasno tudi strmega makedama do hudih Enduro downhilov.
Je res pokrajina medvedov, ma je strah odveč.

ššš ::
Tut jest sm letos iz cestaka su na mtb. Ma nevem, tm sm sam cakal, da me en zbije. Pa nepometene ceste, gumidefekti, vse bolel,... Niti mi ni tok vazno, če je asfalt sm pa tja, sam da nism tok na glavnih cestah. Sm iz Kranja:
-Jošt, šmarjetna, Mohor, Križna Osovnik, Ožbolt, Tošč (in tam okol), Jakob nad Preddvoram, Ljubelj,....
Drugač pa parkiram avto v Jelendolu in grem na Dolge njive, Kofce, Šijo,...
Aja...pa Pokljuka,...
-Jošt, šmarjetna, Mohor, Križna Osovnik, Ožbolt, Tošč (in tam okol), Jakob nad Preddvoram, Ljubelj,....
Drugač pa parkiram avto v Jelendolu in grem na Dolge njive, Kofce, Šijo,...
Aja...pa Pokljuka,...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ššš ()

strikeout ::
bivša žel. proga trst-reka, od kozine do trsta. težavnost od 1 do 10, bi opisal z 1. kolesarska pot je zelo slikovita. veliko predorov in sotesk, lep razgled.

Bud_Bundy ::
@strikeout
Tole bo tudi za en dan. Iz Fiese do Pirana je kar lepa pot, tole pa zgleda še bolje.
Imam pa občutek, da bom diplomiral iz prometa, če bom hotel priti tja, brez da stojim kje na avtocesti(iz NM).
Kdaj naj štartam med tednom, ob petih zjutraj, da bo prazno?
Tole bo tudi za en dan. Iz Fiese do Pirana je kar lepa pot, tole pa zgleda še bolje.
Imam pa občutek, da bom diplomiral iz prometa, če bom hotel priti tja, brez da stojim kje na avtocesti(iz NM).
Kdaj naj štartam med tednom, ob petih zjutraj, da bo prazno?

cerni ::
Čimprej pojdi na tečaj - da se naučiš osnov vožnje (zavijanje, zaviranje, bailout,...). Tam boš dobil tudi družbo ki ti bo pokazala lokalne poti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero kolo (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Šport | 931826 (11045) | denabiker |
» | Robidišče zapira svoja vrata (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 62846 (41302) | Unchancy |
» | Mtb vs. cestna pnevmatikaOddelek: Na cesti | 4115 (3596) | kitewing |
» | Nakup trekking kolesaOddelek: Šport | 6350 (5613) | Martin Krpan |
» | Nakup kolesaOddelek: Šport | 2743 (2532) | T0RN4D0 |