» »

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca

««
14 / 15
»»

Gregor P ::

Utk je izjavil:

Ste že našli test, ki ga naj bi AI opravil, da ji priznate inteligenco ali se še naprej obnašate instiktivno, se pravi neinteligentno (By the Collins English Dictionary, intelligence is 'the ability to think, reason, and understand instead of doing things automatically or by instinct'.).

To nima veze, v tem primeru gre za - kot se je že izrazil eden izmed forumašev - "iluzijo inteligence"

Seveda ima veliko veze. Nekateri čisto zares verjamejo in skušajo dokazat, da živimo v eni veliki simulaciji. In preklemano težko je dokazat da NE. Kako boš ločil (dovolj dobro) iluzijo inteligence od inteligence?

LLM modeli padejo že na "instead of doing things automatically or by instinct", LLM-ji so namreč do temelja avtomatični postopki. Padejo tudi na "Understand", ker oni ne razumejo nič. Le dobro posnemajo razmišljanje. Skratka po trenutnih dejstvih današnji LLM-ji ne izpolnjujejo cit. Collinsove definicije.

P.S.: se opravičujem, ker sem po pomiti pritisnil na izbris; res bi bilo dobro, da je ta gumb povsem na drugi strani:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Utk ::

Nisi me prepričal. Zakaj pa naši možgani niso avtomatični postopki? Kje je test?

Ni moja naloga, da tebe prepričam v karkoli. Sam pišem povsem nevtralno gleda na dejstva. Nikjer nisem trdil, da naši možgani ne počnejo tudi "neumnih" avtomatičnih obdelav. Kar je tisto kar mi oz. naši možgani počnejo je, da "mislijo o lastnem mišljenju", ocenjujejo lastno gotovost, prilagajajo strategijo; avtomatizme lahko prekličejo, nadzorujejo, prilagodijo. Skratka možgani imajo dodatne ravni (globalni dostop, metakognicija), ki omogočijo preseganje avtomatizma. Torej naš "možganski sistem" je inteligenten ne ker nima avtomatizmov, ampak ker lahko "zavestno" izbira, kdaj jih uporabiti ali preglasiti.

Ampak to smo se sedaj osredotočili pač na to tvojo citirano definicijo, ki seveda ni vsemogočna, je zgolj teoretična.

Za oblikovanje testov ipd. se pa obrni na strokovnjake za to področje. Lahko da imamo kakšnega tudi v naših vrstah med soforumaši na Slo-techu :-)

Okapi ::

Kako delujejo možgani v bistvu ne vemo. Vemo, da so nevroni, sinapse, ampak kako deluje zavest, razmišljanje, spomini... je pa uganka.

Ti zase veš (oziroma misliš, da veš), da razmišljaš, se zavedaš... in na podlagi tega sklepaš, da to počno tudi drugi ljudje. Ampak samo sklepaš, ker v druge možgane ne vidiš.

Ali recimo žival razmišlja? A pes sam pri sebi, v svoji glavi, razmišlja, kaj bo naredil, se potem za nekaj odloči, in to naredi, ali pa vse počne "instiktivno". Kaj pa šimpanz? Kaj pa polž? Razmišlja, ali bi šel levo ali desno, ali to naredi instiktivno, izključno na podlagi nekih zunanjih signalov?

Kaj se dogaja v procesorjih umetne pameti načeloma vemo, ampak vprašanje je, ali je to naše "razmišljanje" (za katerega ne vemo, kako deluje), preden nekaj naredimo, res tista ključna stvar pri inteligenci? Se pravi, brez katere ni "prave" inteligence. Ker ljudje smo znani po tem, da sicer razmišljamo, potem pa pogosto naredimo bedarijo.>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

To je povsem res, da še ne poznamo dovolj dobro ali pa v celoti delovanja naših možganov, ampak ljudje vseeno bedarijo naredimo zavestno namenoma (navkljub vsem informacijam) ;)

Kar samo pomeni, da je človeška inteligenca ocitno drugorazredna, če namenoma delamo bedarije.

Recimo, vprašaš umetno pamet in človeka za nek nasvet. Umetna pamet se sicer lahko zmoti, če so podatki, ki jih ima na voljo napačni, ampak na podlagi napačnih podatkov se bo zmotil tudi človek. Poleg tega pa se ti človek lahko tudi namenoma zlaže, te ogoljufa. Po kakšni logiki bi torej moral bolj zaupati človeškemu odgovoru?

bambam20 ::

IgorCardanof je izjavil:

Dronyx, si si morda naredil AI girlfriend? Kateri izmed modelov je najboljšri pri tem? Grok?

Grok ima namensko različne tematike in ena od njih je romantika, kjer se obnaša kot AI Girlfriend.

Prvo je vprašanje ali gledamo input-output, ali pa dogajanje vmes. (Vsaj za) AI tisto vmes ni pomembno. Pomemben je input-output. Ali je ta inteligenten ali ne. In ja, ali ZGLEDA inteligenten, ker nas tisto vmes v resnici ne zanima.

Drugo vprašanje je ali so neke možganske funkcije, ki jih večina ima, res pogoj za inteligenco. Imamo ljudi z raznimi poškodbami možganov, ki nekaterih stvari potem niso več sposobni, pa zarad tega niso kar ne-inteligentni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

dronyx ::

bambam20 je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Dronyx, si si morda naredil AI girlfriend? Kateri izmed modelov je najboljšri pri tem? Grok?

Grok ima namensko različne tematike in ena od njih je romantika, kjer se obnaša kot AI Girlfriend.

Če ima toliko smisla za humor, kot klasična verzija, potem bo kar huda konkurenca.

Drugače ali obstaja kakšen drug sistem AI kot je LLM? Jaz bi sicer prepovedal, da se AI uporablja za LLM, ker to je zavajajoče oglaševanje. Se mi zdi pa da razni ameriški tehnološki milijarderji radi še potencirajo to zavajanje, ker imajo od tega korist. LLM ne bo nikdar na taki stopnji, da bi lahko upravljal humanoidnega roboto in nadomestil človeka recimo kje v tovarnah, za delo doma in podobno. To ta tehnologija po mojem mnenju ne omogoča, ker je na koncu dneva samo ugibanje in eno samo napačno ugibanja lahko povzroči milijonsko škodo. Saj človek se tudi lahko zmoti, ampak je predvidljiv in smo do sedaj kar dobro poštudirali naše slabosti. LLM te pa lahko šokira mimogrede z neko traparijo, ker slučajno se ni dobro naučil. To, da bo nek Indijec na daljavo upravljal humanoidnega robota, da se bo učil opravljati dela po tvojem stanovanju je pa bedarija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Okapi je izjavil:

Recimo, vprašaš umetno pamet in človeka za nek nasvet. Umetna pamet se sicer lahko zmoti, če so podatki, ki jih ima na voljo napačni, ampak na podlagi napačnih podatkov se bo zmotil tudi človek. Poleg tega pa se ti človek lahko tudi namenoma zlaže, te ogoljufa. Po kakšni logiki bi torej moral bolj zaupati človeškemu odgovoru?

Kje pa je bil govor o "zaupanju" človeškemu odgovoru? Govorimo o človeški inteligenci vs UI na splošno. In človek se lahko zavestno zmoti tudi v svojo škodo ipd.

PujsekPepe ::

Gregor P je izjavil:

To je povsem res, da še ne poznamo dovolj dobro ali pa v celoti delovanja naših možganov, ampak ljudje vseeno bedarijo naredimo zavestno namenoma (navkljub vsem informacijam) ;)

Ne jo ne. Kot bi rekel da ves zakaj ti je vsec “avtomobil modre barve”. Ti mislis da ves da si se sam odlocil samo se nisi

V osnovi je problem LLM da ne razume ničesar, kar počne. Človek razmišlja (ne samo išče po spominu), ocenjuje situacijo, včasih se odloči, da pokliče koga na pomoč, če sluti nevarnost, ga je strah, včasih pri človeku deluje šesti čut, ki te opozarja, da nekaj morda ni v redu. Človek se zaveda sebe in svoje okolice, je sposoben delovati teamsko, razume pojem odgovornosti itd. itd. LLM nima nič od tega. Pa seveda ni dvoma, da je uporabna vrednost že sedanjih LLM ogromna. Ni pa to inteligenca, kot morda kdo pričakuje in kot se neprestano oglašuje. Za to, kar sanja Musk, potrebuješ po moje nekaj drugega in tega lahko da še ne bo desetletja.

PluribusUnum ::

PujsekPepe je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Ne jo ne. Kot bi rekel da ves zakaj ti je vsec “avtomobil modre barve”. Ti mislis da ves da si se sam odlocil samo se nisi

Menda se ja pričakuje, da bo to odprta zadeva in ne neka jajca ljubiteljev kalupa in železne srajce. Input je pomemben.

In ti ves zakaj ti je vsec barva avtomobila, vrsta hrane etc?

fikus_ ::

Kaže da norija okrog AI pojenja, investicije se prelagajo iz 2026 na 2027.

https://www.monitor.si/novica/mehurcek-...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

dronyx je izjavil:

V osnovi je problem LLM da ne razume ničesar, kar počne. Človek razmišlja (ne samo išče po spominu), ocenjuje situacijo, včasih se odloči, da pokliče koga na pomoč, če sluti nevarnost, ga je strah, včasih pri človeku deluje šesti čut, ki te opozarja, da nekaj morda ni v redu. Človek se zaveda sebe in svoje okolice, je sposoben delovati teamsko, razume pojem odgovornosti itd. itd. LLM nima nič od tega. Pa seveda ni dvoma, da je uporabna vrednost že sedanjih LLM ogromna. Ni pa to inteligenca, kot morda kdo pričakuje in kot se neprestano oglašuje. Za to, kar sanja Musk, potrebuješ po moje nekaj drugega in tega lahko da še ne bo desetletja.

A sesti cut?

PluribusUnum ::

PujsekPepe je izjavil:

Da.

David Mayer ::

fikus_ je izjavil:

Kaže da norija okrog AI pojenja, investicije se prelagajo iz 2026 na 2027.

https://www.monitor.si/novica/mehurcek-...

Aja, zanimivo, verjetno se je samo 'vibe' faza izpela - stvar je sicer zelooo koristna, če ji natakneš ustrezne prompte, lahko izdela v zelo kratkem času to, česar se zaradi količine dela sam ne bi lotil - seveda v github :D

PluribusUnum je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Da.

Bos samo rekel da? Kaksen input si dobil da si izbral xy barvo ? Ajde da izberes recimo znamko je velik faktor okolica.

Ne, "da" je ok; če bi ti začel na veliko nakladat, je že sum na UI:P

Zgodovina sprememb…

Mislim da je Derren Brown lepo dokazal, da so človeški možgani veliko bolj programabilni in dovzetni za avtomatizem kot nekateri še zmeraj vseeno mislite.

Imaš en kup primerov optičnih prevar, ko oči sicer vidijo prav, možgani pa napačno razumejo input.

Pa primere, ko podatek o ceni ali embalaža vpliva na to, kako možgani ocenijo okus, recimo vina.

Slopek ::

Zadnji teden se mal igram in zabijam čas z aplikacijo Suno ai. Kaj naj rečem drugega, kot, da sem totalno navdušen. Pogreb še ene industrije, ki se z razlogom pritožuje in jamra. Vsi domači tekstopisci, zdaj lahko sproducirajo "hud" komad. Sicer je s slovenskim jezikom še mal problemov, ampak se da to kar dobro rešit, če pišeš besede tako, kot se izgovarjajo. Ostaja naglas, ki ga do neke mere lahko kontroliraš, ampak končni izdelek je vseeno mal loterija. Pod črto, pa super in verjamem, da se bodo tega orodja posluževali tudi tisti, kateri bodo samo iskali "navdih" in potem z ekipo to posneli in sproducirali v pravem studiju.
Tole mi je izpljunil v prvem, ali v drugem poskusu. Tekst je seveda moj, drugače ni poante v tem početju. Prav tako avtorstvo, saj sem iz firbca plačal za en mesec ;)
https://suno.com/s/wa6Tv6CAB59b1k3A

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Še tole. Mislim, da vsak ve, koliko dela bi bilo potrebno, da bi nastal tak studijski posnetek. Vneseš prompt, deset sekund in bam
https://suno.com/s/4eAI9a8J7J2fzfv7

Utk je izjavil:

Mislim da je Derren Brown lepo dokazal, da so človeški možgani veliko bolj programabilni in dovzetni za avtomatizem kot nekateri še zmeraj vseeno mislite.

Brown dokazuje, da smo tudi programabilni, a seveda ne samo (ne pozabimo, da so njegovi nastopi le zabava z izborom udeležencev in režijo, ne znanstveni dokaz splošne "programabilnosti" možganov). Njegova demonstracija je le dokaz koncepta ("proof of concept") za avtomatizem kot del sistema, ne kot celota sistema. Ali kot sem prej zapisal:

Gregor P je izjavil:

Torej naš "možganski sistem" je inteligenten ne ker nima avtomatizmov, ampak ker lahko "zavestno" izbira, kdaj jih uporabiti ali preglasiti.

... ali povedano z drugimi besedami, inteligenca ni odsotnost avtomatizmov, ampak sposobnost nadzora nad njimi - kar v bistvu Brown implicitno potrjuje s tem, da mora manipulacijo skrbno orkestrirat, da obide ta nadzor (Brown pokaže le primere, kjer je manipulacija uspela, ne več kot 100 drugih, kjer mu ni); Brown je pač iluzionist in showman, ki sam lepo pove, da uporablja mešanico magije, sugestije, zavajanja in režije ter da je "pošteno nepošten" glede metod.

Zgodovina sprememb…

Milgram experiment potrjuje tocno to kako zabiti in programabilni smo ljudje. AI je svetlobna leta naprej, so sicer male omejitve (se) ampak ne za dolgo.
Problem tu je samo kdo jo nadzoruje in zbira podatke. Po drugi strani se je pa ze Facebook izkazal in smo mu tja nesli vse podatke.

Zgodovina sprememb…

Po moje bo poklic prihodnosti AI Pusher. Torej marketing, ki firme prepričuje, kako se jim splača odpustit ljudi in uvesti AI. Če se uresniči to, kar nekateri menijo da je sposobnost AI, potem bo leto 1929 izgledalo proti temu še v redu. Nezaposlenost bo šla v nekaj letih proti 20%. In potem bodo ljudje začeli v Mc'Donaldsih razbijati chatbote, ki bodo sprejemali naročila. Ko imaš vse to avtomatizirano McDonalds potrebuje samo še enega varnostnika in morda supervisorja, ki pa je lahko na daljavo iz Indije. Da niti ne govorim o raznih ekspertih za omrežja z ne vem koliko Cisco certifikati. Te bo AI za šalo vse pospravil. In kar je najhuje, ne bodo mogli niti v McDonaldsa pakirat srednji krompirček. V naslednji fazi pa bodo ljudje že študirali, ali imajo šole sploh še kakšen smisel in ugotovili, da nimajo, saj vse to, kar se v šolah učiš, AI kot za šalo odgovarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

nevone ::

Umetna inteligenca je trenutno na stopnji piflarja, kot bi se žargonsko lahko reklo. Ampak v bistvu niti ni tako važno, ali ustreza definiciji inteligence, katere pomen počasi evoluira k pravemu pomenu, ampak kakšne rezultate in koristi imamo od nje. Recimo, ko smo avtomatizirali neka ročna fizična ročna dela, nam tudi v resnici ni bilo važno, da bi stroj moral delo opravljati ročno na način, kot to počne človek, pa kljub temu je avtomatizacija prevzela funkcijo človekovega ročnega dela.

Tudi umetna inteligenca bo nazadnje samo neka avtomatizirana pamet, ki bo dajala koristne rezultate. Vsak proces, tudi biološki ali psihološki, je nek algoritem, ki se izvaja. Nič ni izven tega, nič ni neka neoprijemljiva magija, ki se jo ne bi dalo algoritmizirati. Podobno kot pri šahu, kjer, dokler ni znal nek strojni algoritem tega reševati bolje od človeka, smo tudi sklepali, da je pri šahu ključno nekaj, česar strojni algoritem ne more imeti. Ampak tudi če strojni algoritem nečesa nima, lahko daje enake ali boljše rezultate kot trenutna človeška pamet.

Zato res ni tako pomembno, da se osredotočamo na definicijo inteligence, ampak bolj na rezultate, ki jih nek algoritem daje. Tudi letalo ne leta tako kot ptice, ampak rezultat njegovega delovanja je kljub temu letenje.

Drugače pa se prav iz razloga, da trenutni algoritmi še ne obvladajo vsega, umetna inteligenca, ki nam je do danes dostopna imenuje LLM (Large Language Modela) in ne recimo SAI (Super umetna inteligenca) od katere se pričakuje še nekaj več.

Kaj pa se pravzaprav pričakuje? Pričakuje se, da bo tako kot človek, na podlagi empiričnih dejstev dajala razlage za delovanje tega sveta. Morda, da povsem iz nule ustvari logični model sveta, v katerem ne bo prostislovij in bo lahko pojasnil vse (no vsaj čim več) kar že vemo in česar še ne vemo.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

Slopek je izjavil:

Zadnji teden se mal igram in zabijam čas z aplikacijo Suno ai. Kaj naj rečem drugega, kot, da sem totalno navdušen. Pogreb še ene industrije, ki se z razlogom pritožuje in jamra. Vsi domači tekstopisci, zdaj lahko sproducirajo "hud" komad. Sicer je s slovenskim jezikom še mal problemov, ampak se da to kar dobro rešit, če pišeš besede tako, kot se izgovarjajo. Ostaja naglas, ki ga do neke mere lahko kontroliraš, ampak končni izdelek je vseeno mal loterija. Pod črto, pa super in verjamem, da se bodo tega orodja posluževali tudi tisti, kateri bodo samo iskali "navdih" in potem z ekipo to posneli in sproducirali v pravem studiju.
Tole mi je izpljunil v prvem, ali v drugem poskusu. Tekst je seveda moj, drugače ni poante v tem početju. Prav tako avtorstvo, saj sem iz firbca plačal za en mesec ;)

Dober komad. Brez problema bi ga lahko poslali na eurovizijo.

bambam20 je izjavil:

Bolje od 95% slovenske estrade. Pa še malo Balkanskega prizvoka ima. RIP še skladatelji in glasbeniki. Člani simfoničnega orkestra bodo šli lahko prodajat kislo zelje na Ljubljansko tržnico! Jaz sem pa posvetil mojo umetniško kariero opicam in podganam, namesto da bi se poskusil v glasbi.

David Mayer ::

nevone je izjavil:

UTudi letalo ne leta tako kot ptice, ampak rezultat njegovega delovanja je kljub temu letenje.

ja, v bistvu je razlika v odvisnosti od nivoja abstrakcije letenja, vzgon pa je skupen obema in še komu.

dronyx je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Bolje od 95% slovenske estrade. Pa še malo Balkanskega prizvoka ima. RIP še skladatelji in glasbeniki. Člani simfoničnega orkestra bodo šli lahko prodajat kislo zelje na Ljubljansko tržnico! Jaz sem pa posvetil mojo umetniško kariero opicam in podganam, namesto da bi se poskusil v glasbi.

Prekvalifikacija

Ljudje imajo razne predsodke proti AI slopu, samo jaz priznam, da edini, ki ga sledim je AI Slop. Res top šit roba, brez bul šita.

bambam20 je izjavil:

Slopek je izjavil:

Čeprav AI bom vseeno rekel hvala, haha. Ko sem slišal kako mi je uglasbil tekst, sem resno spustil čeljust na tla. Sem bil aktiven v glasbi 25+ let, ampak ne na produkcijskem nivoju. Niti nisem delal aranžmajev, čeprav jih slišim v glavi, je to težko razložiti glasbeniku. Ampak ta komad, je pa zame kot tekstopisca top. Težko, da bi mi to kdorkoli bolje uglasbil.

Njegova demonstracija je le dokaz koncepta ("proof of concept") za avtomatizem kot del sistema, ne kot celota sistema.

On pač nima časa da bi nekoga 20 let programiral. Pokaže to kar se da naredit v 10 minutah. Kar pa ne pomeni da zato mi nismo sprogramirani. Smo, samo input je trajal preklemano dolgo.

dronyx je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Na začetku me je ta naglas motil, zdaj, če bi mi to snemal pravi pevec, bi iskal takega, ki lahko zapoje s tem Balkan naglasom. Pravim, odlično orodje.

Bellator ::

Si že poskusil z IPA abecedo?

International Phonetic Alphabet @ Wikipedia
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Miki N ::

Slopek je izjavil:

VRHUNSKI "AI slop-pop" komad!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

nevone ::

David Mayer je izjavil:

nevone je izjavil:

UTudi letalo ne leta tako kot ptice, ampak rezultat njegovega delovanja je kljub temu letenje.

ja, v bistvu je razlika v odvisnosti od nivoja abstrakcije letenja, vzgon pa je skupen obema in še komu.

Seveda, obstaja neka skupna lastnost (ali več njih), ki povzroči, da subjekt leti. Ampak pri vsem skupaj gre tudi za to, kaj želiš z nečem doseči oz. kakšne koristi ti prinaša. Navsezadnje, letenje je tudi letenje žoge po zraku če jo vržeš. Korist od tega je takšna, da na podlagi tega lahko tudi igraš kakšno igro in ti to prinaša takšno korist.

Zagotovo tudi inteligenca ima neko skupno lastnost, na podlagi katere lahko rečemo, da je nekaj ali nekdo inteligenten, ampak zaenkrat zelo točne definicije tega nimamo, rezultati so pa vseeno do neke mere že tukaj, ker nam v nekaterih primerih koristi.

Recimo da, če potegnem spet paralelo z letenjem, zanekrat mečemo žogo v zrak in smo zadovoljni, če pri tem zadanemo koš. Oziroma smo že nekoliko dlje, ker LLM v resnici že sam meče žogo v zrak in daje koše, ampak samostojno leti pa ravno še ne.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Bellator je izjavil:

Si že poskusil z IPA abecedo?

International Phonetic Alphabet @ Wikipedia

Nisem, si bom pogledal tole. Največ časa in kreditov mi gre ravno na račun napačno izgovorjene ali res hudo narobe naglašene besede. Cel komad top, ampak par takih zadev potem vse pokvari.

joez7 ::

Se nam obeta pocenitev in manjša poraba? https://www.msn.com/en-xl/news/other/te...
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

IgorCardanof ::

dronyx je izjavil:

bambam20 je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Če ima toliko smisla za humor, kot klasična verzija, potem bo kar huda konkurenca.

Drugače ali obstaja kakšen drug sistem AI kot je LLM? Jaz bi sicer prepovedal, da se AI uporablja za LLM, ker to je zavajajoče oglaševanje. Se mi zdi pa da razni ameriški tehnološki milijarderji radi še potencirajo to zavajanje, ker imajo od tega korist. LLM ne bo nikdar na taki stopnji, da bi lahko upravljal humanoidnega roboto in nadomestil človeka recimo kje v tovarnah, za delo doma in podobno. To ta tehnologija po mojem mnenju ne omogoča, ker je na koncu dneva samo ugibanje in eno samo napačno ugibanja lahko povzroči milijonsko škodo. Saj človek se tudi lahko zmoti, ampak je predvidljiv in smo do sedaj kar dobro poštudirali naše slabosti. LLM te pa lahko šokira mimogrede z neko traparijo, ker slučajno se ni dobro naučil. To, da bo nek Indijec na daljavo upravljal humanoidnega robota, da se bo učil opravljati dela po tvojem stanovanju je pa bedarija.

Zelo močne besede, ki mislim, da se bodo slabo postarale.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Slopek je izjavil:

Čeprav AI bom vseeno rekel hvala, haha. Ko sem slišal kako mi je uglasbil tekst, sem resno spustil čeljust na tla. Sem bil aktiven v glasbi 25+ let, ampak ne na produkcijskem nivoju. Niti nisem delal aranžmajev, čeprav jih slišim v glavi, je to težko razložiti glasbeniku. Ampak ta komad, je pa zame kot tekstopisca top. Težko, da bi mi to kdorkoli bolje uglasbil.

Dobro si ga spravil skupaj. Ne vem sicer kako ti je uspelo, ampak kot celota deluje odlično.

kamiKaZaA ::

Slopek je izjavil:

Wooow. Odličen komad in tudi melodija gre lepo v uho.

Hmm.. Pa tale Sumo dela ravno tako odlične generične komade kot jih ustvarjajo današnji živi izvajalci.

https://suno.com/s/7BSmPgwR0zwxp1fX

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

bambam20 je izjavil:

Hmm.. Pa tale Sumo dela ravno tako odlične generične komade kot jih ustvarjajo današnji živi izvajalci.

https://suno.com/s/7BSmPgwR0zwxp1fX

Ja no. Ko poslušam radio, je vsa glasba taka, kot bi jo delal ta suno.

Poslušaj ta komad. Mi je ratalo kr nekaj takih naredit. Se jih verjetno ne bi sramoval marsikateri bend.
Balada iz prejšnjega stoletja s pridihom bon jovijev. Je pa tako, da če imaš licenco, z avtorstvom ni problema. Tekst je itak moj, ostalo si pa Tut lastim, hehe.
https://suno.com/s/36YenNrnHtF7PzVN

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Meni je un balkanski boljši

Doooobra sva, doobra sva... ma to bi se dalo z lahkoto rjoveti nažgano na kakem "vjenčanju" ...

Miki N je izjavil:

Meni je un balkanski boljši

Doooobra sva, doobra sva... ma to bi se dalo z lahkoto rjoveti nažgano na kakem "vjenčanju" ...

Ja, ima en tak pravi naboj.
Evo še tega pol pa neham, hehe
Komad, ki bi ga lahko žan serčič...;)
https://suno.com/s/r55E0JoUsq3Xr5Lj

Odlično, (AI) Slopek - besedila so seveda top šit. Brez tega ne bi bilo nič.
««
14 / 15
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

OpenAI razkril, za kaj, kdo in kako uporablja ChatGPT

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
325202 (1012) MrStein
»

Od ChatGPT-ja naprej ljudje postali nenormalno "pametni" (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1939156 (3029) Utk
»

Strokovnjaki za umetno inteligenco postali zvezdniki

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
476723 (3850) Legon
»

Jaz pa mislim, da bo ChatGpt izpodrinil programerje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29965643 (25022) SambaShare

Več podobnih tem