Forum » Problemi človeštva » RU baje pred propadom, zahodne znamke pa se vracajo
RU baje pred propadom, zahodne znamke pa se vracajo

Ring0Ruin ::
Vedno bolj se zdi, da se razni fasisticni nakladaci in fake news mediji delajo norce iz nas.
Rusija naj bi bila baje, toliko kot sem jaz mrtev zaradi cepljenja, pred propadom, tuje znamke, sploh ameriske, pa se vracajo na Ruski trg.
Mimogrede, za razne Ganone, ki ne razumejo: ta tema nima nic z Rusijo proti Ukrajini, se manj s tem, koliko casa bo Putin na oblasti.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
- zaklenilo: Samael ()

Zdaj boš za vsako rusko neumnost odprl novo temo? Obsedenost je dosegla nov nivo.
Zakaj bi govoril s prepricanimi, v temi, ki je "echo chamber", namenjen laganju in nakladanju ter sirjenju pro-ukrajinskih lazi?
Pac tam se trapljajte po ramenih, kdo se bolj zlaze, dejstva pa bodo objavljenja drugje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ring0Ruin ()

MCD naj bi imel pogodbo za 1$ z možnostjo, da se potem vrne za 1$.
Pepsi sploh se ni odsel

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ring0Ruin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liga Nova KBM, Liga prvakov, ABA, Eurocup, Evroliga 2023/24 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šport | 33908 (5407) | Kurzweil |
» | ABA, Eurocup, Evroliga 2022/23 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šport | 45821 (14509) | Kurzweil |
» | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 78538 (65984) | Cruz |
» | Preobremenjenost delovnega tima (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12059 (8700) | Mato989 |