Forum » Omrežja in internet » Telekom optika - A1 lastno omrežje
Telekom optika - A1 lastno omrežje

sterlenejc ::
Pozdravljeni,
Pred kratkim sem preklopil na A1, in sicer na telekomovi GPON optiki.
Njihov modem/ruter bi rad zamenjal s svojim, ONT enota pa mora ostati, kot mi je bilo rečeno.
Tisti, ki ste v podobni situaciji, kateri so preverjeni modeli ruterjev, ki delujejo, in kakšne nastavitve je potrebno nastaviti? Zasledil sem tudi, da je potem hitrost omejena na 100/100, kar mi ne odgovarja, saj imam trenutno 500/100.
Prosim za nasvet.
Pred kratkim sem preklopil na A1, in sicer na telekomovi GPON optiki.
Njihov modem/ruter bi rad zamenjal s svojim, ONT enota pa mora ostati, kot mi je bilo rečeno.
Tisti, ki ste v podobni situaciji, kateri so preverjeni modeli ruterjev, ki delujejo, in kakšne nastavitve je potrebno nastaviti? Zasledil sem tudi, da je potem hitrost omejena na 100/100, kar mi ne odgovarja, saj imam trenutno 500/100.
Prosim za nasvet.

Ales ::
sterlenejc je izjavil:
Zasledil sem tudi, da je potem hitrost omejena na 100/100, kar mi ne odgovarja, saj imam trenutno 500/100.
Kje pa si to zasledil?
Sicer pa imamo obsežno temo "Kateri router?", morda vprašaš tam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 637611 (21) | worteleven |
» | A1 optika v bridge mode nehala delovati (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 14518 (586) | bsslo |
» | OŠO hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14140 (4933) | Lightning5 |
» | A1 Optika TV & Internet (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18491 (5726) | WaterBoy |
» | A1 GPON FTTH, modem, mere?Oddelek: Omrežja in internet | 3441 (2786) | XS!D3 |