Forum » Loža » vaše PC setup room slike / desk setup
vaše PC setup room slike / desk setup

bigbada ::
Dobil sem idejo od tu:
https://slo-tech.com/forum/t641919/p846...
Dajte slikajte vašo mizo + monitor / pc itd. Torej vaš "office" ali "gaming room" ali po domače "man cave".
Lahko tudi pripišete konfiguracijo (kaj je za monitor/miza/tipkovnica/vesa stojalo/pc itd.).
Morda kdo dobi kako dobro zamisel.. za kakšno postavitev ali izgled...
https://slo-tech.com/forum/t641919/p846...
Dajte slikajte vašo mizo + monitor / pc itd. Torej vaš "office" ali "gaming room" ali po domače "man cave".
Lahko tudi pripišete konfiguracijo (kaj je za monitor/miza/tipkovnica/vesa stojalo/pc itd.).
Morda kdo dobi kako dobro zamisel.. za kakšno postavitev ali izgled...

Buggy ::
a glih mene si nasu buh te maznu 
Tole kar si linkal je friday setup, po osmi uri ko presaltam iz racing pozicije na kokpitu s svedi (monitorji na rokah) na Dota2 seanso, s slovenci. Pred tem je WFH pozicija, samo je vse premaknjeno dva monitorja v desno. Skratka zadeva dost univerzalna, ce mene vprasas. Bi pa vsakemu, ki projektira hiso priporocal nek tak mans cave, ker je res nice to have. Obcasno ga koristita tudi oba otroka, tako da je full operational
Moram pa priznat, da je projektor in platno postal mal obsolete. Smo gledal 3D filme par let nazaj zdej ni vec interesa.

Tole kar si linkal je friday setup, po osmi uri ko presaltam iz racing pozicije na kokpitu s svedi (monitorji na rokah) na Dota2 seanso, s slovenci. Pred tem je WFH pozicija, samo je vse premaknjeno dva monitorja v desno. Skratka zadeva dost univerzalna, ce mene vprasas. Bi pa vsakemu, ki projektira hiso priporocal nek tak mans cave, ker je res nice to have. Obcasno ga koristita tudi oba otroka, tako da je full operational

Moram pa priznat, da je projektor in platno postal mal obsolete. Smo gledal 3D filme par let nazaj zdej ni vec interesa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

bigbada ::
a glih mene si nasu buh te maznu
zelo kul ja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 18709 (461) | libreus |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2738 (1955) | MrStein |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 18466 (12745) | Tody |
» | osciloskopOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4070 (3759) | radiator |
» | Kateri Lite-On se da flashnit na 48xOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (948) | AtaStrumf |