» »

Yahoo mail nov izgled

Yahoo mail nov izgled

2dark ::

Zanima, ali obstaja kakšna opcija, da se povrne prejšnji izgled, ker tale novi je obupen.

Hvala.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

bm1973 ::

A Yahoo še kdo uporablja?

Djole ::

Da :)

kamiKaZaA ::

Uporabljam stari klasični izgled. Enkrat so me nasankali, da sem si posodobil in potem sem tako dolgo iskal v nastavitvah, da sem našel "Classic" in od takrat dalje več ne prestvaljam na novi izgled.

Točne poti ne vem, vem pa da nekje v nastavitvah lahko izbereš "Classic" in ti povrne na stari (nekje 25 let) izgled.

lolipop2 ::

V settingsih je še možna neka opiljena verzija classic-a, drugače pa ne. Že ta je bila podaljšana za mislim, da eno leto.

2dark ::

kamiKaZaA je izjavil:

Uporabljam stari klasični izgled. Enkrat so me nasankali, da sem si posodobil in potem sem tako dolgo iskal v nastavitvah, da sem našel "Classic" in od takrat dalje več ne prestvaljam na novi izgled.

Točne poti ne vem, vem pa da nekje v nastavitvah lahko izbereš "Classic" in ti povrne na stari (nekje 25 let) izgled.

Ni več te opcije. Je bila, še prejšnji teden, ampak so jo ukinal.

bm1973 je izjavil:

A Yahoo še kdo uporablja?

MOj drugi mail, ki sem si ga ustvaril. prvi je bil Hotmail, drugi yahoo , tretji email.si.. Ampak tega sem obdržal, včeraj pa kar z lepega, novi izgled, ki je obupno grd.

Če jim bomo težil, ker je replay button, bodo mogoče dal nazaj izbiro.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Yahoo

Oddelek: Pomoč in nasveti
132389 (1332) PH03N1X