Forum » Omrežja in internet » Yahoo mail nov izgled
Yahoo mail nov izgled

2dark ::
Zanima, ali obstaja kakšna opcija, da se povrne prejšnji izgled, ker tale novi je obupen.
Hvala.
Hvala.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )

kamiKaZaA ::
Uporabljam stari klasični izgled. Enkrat so me nasankali, da sem si posodobil in potem sem tako dolgo iskal v nastavitvah, da sem našel "Classic" in od takrat dalje več ne prestvaljam na novi izgled.
Točne poti ne vem, vem pa da nekje v nastavitvah lahko izbereš "Classic" in ti povrne na stari (nekje 25 let) izgled.
Točne poti ne vem, vem pa da nekje v nastavitvah lahko izbereš "Classic" in ti povrne na stari (nekje 25 let) izgled.

lolipop2 ::
V settingsih je še možna neka opiljena verzija classic-a, drugače pa ne. Že ta je bila podaljšana za mislim, da eno leto.

2dark ::
Uporabljam stari klasični izgled. Enkrat so me nasankali, da sem si posodobil in potem sem tako dolgo iskal v nastavitvah, da sem našel "Classic" in od takrat dalje več ne prestvaljam na novi izgled.
Ni več te opcije. Je bila, še prejšnji teden, ampak so jo ukinal.
A Yahoo še kdo uporablja?
MOj drugi mail, ki sem si ga ustvaril. prvi je bil Hotmail, drugi yahoo , tretji email.si.. Ampak tega sem obdržal, včeraj pa kar z lepega, novi izgled, ki je obupno grd.
Če jim bomo težil, ker je replay button, bodo mogoče dal nazaj izbiro.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | YahooOddelek: Pomoč in nasveti | 2389 (1332) | PH03N1X |
» | Firefoxova nova oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21985 (16692) | schurda |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17845 (10730) | GrimReaper |
» | Windows 2003 Server infoOddelek: Operacijski sistemi | 1122 (975) | pikachu004 |