» »

Formula 1 2025

Formula 1 2025

««
40 / 40
»
»»

billy ::

Kdo pa pravi, da bi "morala" biti F1 fer? Oz zakaj? Kaj sploh pomeni fer? :)

skyform ::

billy je izjavil:

Saj se je videlo kaj se je dogajalo v moštvu...dirkača sta zaposlena v podjetju, kaj se naredi če je v podjetju nemir zaradi zaposlenih?

Ti si kar obtožil Hamiltona, da bi moral Ron prizemljit Hamiltona, zakaj že, zaradi Budapest? Problemi so se začeli že prej. Najbrž prvih par dirk sploh ni bilo nemira, ko še je Alonso končal dirke pred Hamiltonu, ko pa se mu je Hamilton začel pribljiževati in ga začel tudi premagovati pa je to postalo preveč za Alonsov ego. Indy/USA je bila prva dirka kjer so se začele težave, ko se je Alonso celo dirko pritoževal, da ga mora Hamilton spustiti in je celo vozil blizu pit walla in jim mahal. 

Meni je smešno, ker enim fenom nič ne paše, vedno so kakšne pripombe, da moštvo ne dela prav. Ni vam bil prav Alo vs Ham, Ham vs Ros in sedaj spet ne Nor vs Pia. Ti so pa zdaj kao preveč soft, a ko pa malo bolj spoka pa spet ni prav, ja kaj pa bi sploh eni radi. Popolnoma pošteno in fer nebo nikdar, ko bo boj za prvenstvo znotraj moštva in vedno bodo kakšne težave ali nesporazumi, to se bo treba enostavno sprijazniti.

Glede ham alo sem samo komentiral, ko je nekdo tu omenil, kako je alonsa nek rookie prvo sezono "nažgal" v istem bolidu. Pa sem samo omenil, kakšno je bilo dejansko stanje tam, kar je vodilo do tega, pa še "nažgal" ga tudi ni, ker sta imela isto številko točk. Nažiga recimo moštvene kolege samo Max.

Pithlit ::

billy je izjavil:

Kdo pa pravi, da bi "morala" biti F1 fer? Oz zakaj? Kaj sploh pomeni fer? :)

Nihče.

Zato ker je vseeno.

Da se dirka ne odloča na "spust ga naprej" ampak "naj te prehiti če more".

Zarad mene se lahko za izid tekem odločajo eno leto vnaprej. Tud za zaprtimi vrati. Sam pol ne tega imenovat "tekma", al pa "dirkanje". Ker je to le še farsa.

Na Instagramu kroži en zabaven meme o tem kaj se zgodi k Lando v prometni nesreči ostane brez roke. Zelo lepo in nazorno zajame celotno situacijo.
Life is as complicated as we make it...

Ganon ::

billy je izjavil:

Hm, a ni to tema o F1? Ker zadnja "debata" me spominja na spremljanje kakšnega baleta, ali podobno...

Meni se je za trenutek zdelo, da sem v temi o turški limonadi, ko sem bral tvoje umotvore.

codeMonkey ::

DamijanD je izjavil:

naprej je prišel, ker so v boksih naredili napako. sam vrstni red prihoda v bokse ni bil bistven

Se ne strinjam. S postankom, ki mu je pripadal, bi imel prednost undercuta, katero je podaril Piastriju, pa je vseeno prisel ven tik za njim.

Zgodovina sprememb…

Kako "pripada"? a to je v f1 pravilih, da nekomu nekaj pripada? :)

codeMonkey ::

Jao, kako dolgo ti gledas F1, resno se sprasujem? Bil je spredaj, ekipa ima en plac, zdaj se pa morajo dogovoriti. Niti ti ni bilo jasno zakaj niso sli double stackat, ko ni bilo treba.

Zgodovina sprememb…

billy je izjavil:

Kako "pripada"? a to je v f1 pravilih, da nekomu nekaj pripada? :)

Večina ekip ima dogovorjeno tako da ima vodilni voznik pravico opraviti postaken prvi ali se odločiti ali bo šel na postanek prej ali kasneje kot moštven voznik, ki je za njim. Ampak Norris se je sam odločil zato, da lahko gre Piastri prvi in si je po mojem mnenju sam kriv.

To ni nujno, ne vemo kaj je bil razlog za počasen postanek, ali vemo? Je bila okvara, ki se je zgodila po pia postanku?

Pa saj to v bistvu nima veze, so stvari ki pač vplivajo na dirko in niso direktno povezane z dirkačom, torej nek random faktor. Od nekdaj je tako pa še nobeno moštvo ni naredilo takšne bedarija, kot zdajle.

BT52 ::

Zas počasen postanek je lahko tudi kriv dirkač, če malce zgreši točko zaviranja :d

DamijanD ::

Seveda, a v tem primeru ni bilo to krivo.

Skyman ::

Uglavnem da zbijem malo nabijanje ki traja in traja..nimate pa nc od tega.

Lahko gledate malo franza hermana ups maxa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Boring, F1 ali pa nič!

Cr00k ::

Skyman je izjavil:

Uglavnem da zbijem malo nabijanje ki traja in traja..nimate pa nc od tega.

Lahko gledate malo franza hermana ups maxa

Nc posebnga ne bo... ker mora za pridobitev licence vozit detunan avto. Birokracija pac :)
««
40 / 40
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Na cesti
1680119167 (25447) skyform
»

Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507143926 (45264) Skyman
»

Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 496 97 98 99 )

4925363505 (146678) ripmork
»

Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4136 137 138 139 )

6916490735 (258734) BT52
»

Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

1616202264 (136824)          

Več podobnih tem