Forum » Na cesti » Formula 1 2025
Formula 1 2025

Scorpy84 ::
Mogoče delo neweya, pripeljali so nove nadgradnje. Piše tudi, da so verjetno vozili lahki, zaradi končne hitrosti.

Ganon ::
Po moje se Newey ne ukvarja z letošnjo sezono. Vsekakor dobrodošlo, če se za mclarnoma vmeša še AM. Jutri bo jasno.

Scorpy84 ::

DamijanD ::
Primarno dela na 26, ampak v skoraj sigurno so pa neke (neformalne) izmenjave idej, tako da lahko ima vpliv...

BT52 ::
Ma ja. Povabi ga na kavo. Hey boss what u think about X and Y. :D že dovolj, da poda svoje mnenje. :d Ljudje niso neumni.

je pa res vsaki resni aerodinamik ne more podat korektnega mnenja. Brez da tesno dela z tovrstnim dirkalnikom. Že zaradi zračnih struktur, ki so interaktivno in dinamimično odvisne od spredi pa vse do zadi. Zato odločitev, da dela Adrian samo na 2026 projektu ima smisla. Lahko pa poda kvalitativno mnenje v mikrogravitaciji odločitve.

codeMonkey ::
Verjetno je bila kombinacija aero vpliva Piastrija in steze, ampak zastavil je pogumno in tudi resil fenomenalno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Skyman ::
naredu nekaj kar do tega sploh nebi smelo priti :) ampak bi ze od starta mogli biti gladko 1-2

Rad živi stresno. 
Res je, da je bil na umazani strani in s tršimi gumami, kot jih ima Max in še za Oscarjem.

Res je, da je bil na umazani strani in s tršimi gumami, kot jih ima Max in še za Oscarjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()

Ravno ko je LEC zamenjal gume 
sem se ravno hotel pohecat da se bo zdaj ulilo, ko je zamenjal, pa evo, SC.

sem se ravno hotel pohecat da se bo zdaj ulilo, ko je zamenjal, pa evo, SC.
Zgodovina sprememb…

FORZA LEC!!
Spet ta moving under breaking.. dobr da danes nc ni povedal da ima kaple na vizirju
Spet ta moving under breaking.. dobr da danes nc ni povedal da ima kaple na vizirju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

sej bo pa fia tle posegla supkasko spet ker je napaden biv britansk voznik
pa kaj je to danes? no jebemu kimi
pa kaj je to danes? no jebemu kimi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

Tilen88 ::
rusel?
HAĐAAAAAAAAAAAR :D p3 leetss goooo
adijo noris
HAĐAAAAAAAAAAAR :D p3 leetss goooo
adijo noris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()

Tega pa nisem pričakoval. Grdo. Ogromen udarec za prvenstvo. 34 točk razlike.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()

Tilen88 ::

nakoncu bo ko 2016 sezona ko je odstop hamiltona odlocil prvenstvo.
Mozno, ampak ne verjamem. Piastri ima stvari pod kontrolo. Tisto, ce bo spistil Norrisa na koncu, da ne tvega, pa bo razlika manjsa, ne moremo ravno steti kot da je odstop odlocil.
Zgodovina sprememb…

DamijanD ::

Cr00k ::
Sej pomoje bodo zdej pri vecini avtov motorje menjali... je bila zanimiva dirka, ozko dirkalisce in so tudi vec na silo poskusali.
Vsec mi je da je Max poskusil z drugacno strategijo... se mu je na koncu z vsem SCji se kar dobro izslo. Lahko bi bilo bistveno slabse.
Hadjar pa super... in kvalifikacije in dirka. Racing bullsi so kar blizu RB-ju.
In ja, Piastriju lahko prepreci postati pravak samo Oscar :)
Vsec mi je da je Max poskusil z drugacno strategijo... se mu je na koncu z vsem SCji se kar dobro izslo. Lahko bi bilo bistveno slabse.
Hadjar pa super... in kvalifikacije in dirka. Racing bullsi so kar blizu RB-ju.
In ja, Piastriju lahko prepreci postati pravak samo Oscar :)

https://www.autosport.com/f1/news/f1-sh...
Domenicali pravi, da se mora Formula 1 prilagoditi ljudem z motnjo pozornosti, ljudem ki so jim aplikacije scvrle možgane. Dirke so predolge, mladi radi gledajo videe ključnih trenutkov dirke, ostalo je balast.
Domenicali pravi, da se mora Formula 1 prilagoditi ljudem z motnjo pozornosti, ljudem ki so jim aplikacije scvrle možgane. Dirke so predolge, mladi radi gledajo videe ključnih trenutkov dirke, ostalo je balast.

raceboy ::
ne najdem vec youtube shorta... ma tud tiktok dela brez se prjavit. sem mi zdi kul povetek dirke :) www.tiktok.com/@scott.taylor.uk/video/7...

Zdaj pa me trolaš. Mjakemi haha
No si me nasmejal. Ker gledat tole Ferrarijeve žalost pa Landojevo sulkanje me je malo downalo.
No si me nasmejal. Ker gledat tole Ferrarijeve žalost pa Landojevo sulkanje me je malo downalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

billy ::
Dirke niso dolgočasne zaradi formata, ampak zaradi "tehnike". To naj prvo rešijo, če se sploh da, potem pa je lahko XY formatov vsak vikend in bo vse zanimivo.

Glas razuma.
https://www.autosport.com/f1/news/probl...
Fernando Alonso believes it isn't the responsibility of Formula 1 to fix society's short attention spans
https://www.autosport.com/f1/news/probl...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 121645 (27925) | skyform |
» | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 146197 (47535) | Skyman |
» | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 368472 (151645) | ripmork |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 496467 (264466) | BT52 |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 206119 (140679) |