Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026
skyform ::
Kaki joke je to, vsi razen Redbull in Cadillac dobesedno stojijo na mestu.
https://x.com/MV33Racing/status/2024164...
ChirkKarlie ::
RB ma hude pospeške sam zgubi vse na ravnini, ko mu zmanjka baterije.. Se mi zdi, da bo spet 4 leta Merc uspavanke..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
ZveeZ ::
Kaki joke je to, vsi razen Redbull in Cadillac dobesedno stojijo na mestu.
Upam, da je video v slow motion :/
ChirkKarlie je izjavil:
RB ma hude pospeške sam zgubi vse na ravnini, ko mu zmanjka baterije.. Se mi zdi, da bo spet 4 leta Merc uspavanke..
Jaz tudi mislim tako, da ko bodo prišli v Merbourne in bo Mercedea pokazal kaj zmore njihov motor bo vsega konec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()
codeMonkey ::
Mercedes bo zgleda dobil pol sezone prednosti z uporabo trika s kompresijo, potem pa bo FIA implementirala postopek merjenja pri visjih temperaturah, ki so ga pomagali razviti ostali. Po 1. avgustu. Me prav zanima ce zdaj zamujajo s homologacijo goriva pri Mercedesu zaradi tega, ali to ni povezano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
ripmork ::
Merjenje bojo iz sobne temperature dvignili na 130 stopinj. Nisem strokovnjak za motorje, sam se mi nekako zdi, da temperature v izgorevalni komori dosegajo malce višje temperature
Ampak temperature cesa? Ocitno jim je jasno da je povezano s kaksnim delom, ki je v olju? Oz. hlajen z oljem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
billy ::
Valjda vejo kako in kaj je merc tole pogruntal :)
but still..kaj letos bo samo motor pomemben, ali zakaj se pozablja na vse ostalo? merc takrat je tudi rabil nekaj let, da je tudi ostali avto porihtal...zakaj bi naj letos takoj pwnali?
Sicer pa...tudi mcl ima enak motor kot merc, torej zakaj bi naj bil merc hitrejši?
but still..kaj letos bo samo motor pomemben, ali zakaj se pozablja na vse ostalo? merc takrat je tudi rabil nekaj let, da je tudi ostali avto porihtal...zakaj bi naj letos takoj pwnali?
Sicer pa...tudi mcl ima enak motor kot merc, torej zakaj bi naj bil merc hitrejši?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: billy ()
Mercedes have their works team, Williams, a new customer in Alpine and World Champions McLaren.
Danes je na stezi max, pa da vidimo.
Danes je na stezi max, pa da vidimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: billy ()
Tilen88 ::
Mercedes have their works team, Williams, a new customer in Alpine and World Champions McLaren.
Kaj je poanta pisanja stvari, ki jih vemo že mesece ? Tebe kdaj res ne razumem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
Jaz sem za alpina prvič zdaj slišal...ko poguglal.
nea vsi spremljamo vseh ekip tako skriktno, kamoli voyo :)
nea vsi spremljamo vseh ekip tako skriktno, kamoli voyo :)
Sej ne rabiš spremlajti ekip, toliko novic kot je bilo o novi sezoni po internetu in družbenih medijih (pa še na drikah lani so tole omenjali), si lahko izvedel marsikaj. Razn če maš omejeno(dostop) :p pol razumem hehe
Zgodovina sprememb…
bolj kot ne izven sezone samo malo poklikam, nič tako v detajle...je pa lepo vedet da je briatore poleg merc motorja :)
In če bodo po vseh teh trikih na 5 mestu se grem jaz ustrelit v koleno...
Hamle pa trenutno v boksih, ker naj bi montirali nov (upgraded?) PU. Nevem zakaj čez noč niso tega naredili.
Hamle pa trenutno v boksih, ker naj bi montirali nov (upgraded?) PU. Nevem zakaj čez noč niso tega naredili.
Zgodovina sprememb…
Skyman ::
Ferrari vsak dan nove trike madona nosi,se vidi da so mel celo lansko sezono cas,pa tako kot je tilen rekel ce bodo na 5 mestu.. no coment.
Jutri nov dan za nov trik
Hamilton je tudi vceraj dolgo casa prezivel v garazi nakoncu prisel ves zelen vn
Hamilton je tudi vceraj dolgo casa prezivel v garazi nakoncu prisel ves zelen vn
tole krilo od ferarija pa res ni problem skopirat, če bi bilo res toliko boljša rešitev...ampak lahko bi fia to enostavno prepovedala ker zgleda avto kot nek ringlšpil. cheap.
VERSTAPPEN GOEST FASTEST
A 1:33.444 for the Dutchman with softs, who moves to the top of the timesheets by just nine thousandths over Norris.
A 1:33.444 for the Dutchman with softs, who moves to the top of the timesheets by just nine thousandths over Norris.
Ne vem ce bo Adrian Newey dolgo na svoji poziciji. Je zgodaj, ampak trentuno AM ne gre in ne gre.
še žal mu bo da je zajebal rbr in maxa...par let bi še furali max+horner+marko+newey pa bi pobrali še pa još...
Po eni strani se ti ne sanja, da ima Alpine Mercedesov motor po drugi strani pa se delaš pametnega kaj bi bilo boljše za Neweya, ti si res smešen.
RBRjev paket je deloval, tu se ne rabi ugibanje za naprej. Da ne vem kaj ima alpin pa nima veze s tem, alpin je pač moštvo na repu, vsega tudi ne more človek spremljat, niti ga ne zanima.
mogoče me malo bolj pritegnilo ko je prišel briatore, ampak tudi ta vidimo da ne more nič..mogoče ko pride horner...
mogoče me malo bolj pritegnilo ko je prišel briatore, ampak tudi ta vidimo da ne more nič..mogoče ko pride horner...
Kaj ma veze, če je bolid deloval, lahko, da so bili problemi znotraj ekipe, težave z odnosi, na kar je tudi kazalo lani s tistim Horner šnandalom, lahko da se človek več ni počutil vredu pri njih, nek razlog je že imel, da je šel proč in dvomim, da je to bil samo denar. Morda je potrboval nov iziv, bilo kaj je bil razlog je to čist njegova stvar in odločitev, ampak kot izgleda ne morate nekateri Max feni sprejeti tega, da ga je Newey zapustil.
ja pa so what, saj je dec pa ne baba, to se uredi med moškimi, edino ko je ženska vmes - kar je bilo v tem primeru.
kakorkoli...maxu kar dobro kaže trenutno.
Ferrari vsak dan nove trike madona nosi,se vidi da so mel celo lansko sezono cas,pa tako kot je tilen rekel ce bodo na 5 mestu.. no coment.
Ferrari lahko razvije ne vem kolko trikov in krilc, ko bo Mercedes odvil motor jim ne bo več noben trik pomagal. Hamilton pa kot si napisal, že spet izgubil polovico dneva, kot včeraj, kot da bi ga nalašč sabotirali, a ne?
ja pa so what, saj je dec pa ne baba, to se uredi med moškimi, edino ko je ženska vmes - kar je bilo v tem primeru.
Včasih se enostavno več ne da porihtati določenih zadev, ko je enkrat preveč, je konec.
Ferrari lahko razvije ne vem kolko trikov in krilc, ko bo Mercedes odvil motor jim ne bo več noben trik pomagal. Hamilton pa kot si napisal, že spet izgubil polovico dneva, kot včeraj, kot da bi ga nalašč sabotirali, a ne?![]()
Merc ni do sedaj nič pokazal na testiranjih kar bi nakazovalo superiornost, sandbaganje gor in dol. Edino kar so pokazali je konstantni front wheel lock up XD. Pa če tudi odprejo nevem kolk motor jih bo pa MCL popapcu :D haha
Zgodovina sprememb…
with the Australian setting the new fastest time of the day -- a 1:32.861 on C3 tyres -- the only driver to dip below the 1:33 barrier.
Ganon ::
Jaz imam popolno zaupanje v tehnično ekipo McLarna. Imajo svoj plan, ki se ga držijo. Kot je rekel Marshall, preden se na dirkalnik namešča nove komponentne, je potrebno razumeti osnovo, tako imaš najboljše temelje za razvoj. In kar imajo trenutno na progi, se sklada z vetrovnikom in simulatorjem.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Na cesti | 167038 (17632) | Samael |
| » | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 135198 (41478) | skyform |
| » | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 157441 (58779) | Skyman |
| » | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 399589 (182762) | ripmork |