» »

Formula 1 2025

Formula 1 2025

««
25 / 27
»»

Skyman ::

10s kazni za maxa

Ganon ::

10 sekund kazni, sramota. Max enostavno ne prenese poraza, vleče enake poteze kot Schumacher.

codeMonkey ::

Schumacher je to naredil za naslov prvaka na zadnji dirki, Max pa tko mal iz jeze, ko je zadaj.

Gnil karakter, res. Na srečo so bili dovolj skupaj in ga je 10 sekund potisnilo dovolj v ozadje, da je pristal na eni točki, če se ne motim.

MaterVola ::

Lahko bi šel za eno dirko med gledalce, da dobro razmisli o vsem.

no comment ::

Verstappen bo rekel, da mora potem tudi Leclerc dobiti kazen, ker da je Leclerc naredil točno to kar je on Russllu...

BT52 ::

xD malo ga je posral Max ja danes.

endelin ::

Ok boj maxa za naslov je danes ugasnil.
Sedaj je že 2 zmagi za piastrijem;)
Kar je v taki konkurenci mclarna ogromno

Na F1 TV analizirajo manever Maxa. Najprej mu nakaže, da ga lahko prehiti, potem pa se na najbolj očiten način namerno zaleti vanj. Naslednjo dirko bi moral presedeti v boksih.

Priznal si ne bo, da je pokvaril vse sam, se preden se je zacelo.

Cr00k ::

codeMonkey je izjavil:

Nikakor ne zagovarjam Maxa in se strinjam, da bi moral kakšno dirko obiskati kot gledalec. Ampak, pokvarili so mu dirko v moštvu s trdimi gumami. P5 ali P10... je za Maxa eno in isto, nepomembno.

Res sicer vozi RB na 110%... kar lepo Tsunoda kaze. Se mi zdi, da bi bil v racing bullsih prvi :)

To je res samo tole ni razlog, da se gremo mario kart haha

ZveeZ ::

BT52 je izjavil:

To je res samo tole ni razlog, da se gremo mario kart haha

Po mojem mu je bila pika na i, da je moral Russlu vrnit pozicijo. Kolikor sem jaz videl, ni bilo razloga za to.
Ce bi ga kaznovali zaradi dotika z LEC bi se razumel.

DamijanD ::

Fonzi končno do točk :D

Cr00k je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Nikakor ne zagovarjam Maxa in se strinjam, da bi moral kakšno dirko obiskati kot gledalec. Ampak, pokvarili so mu dirko v moštvu s trdimi gumami. P5 ali P10... je za Maxa eno in isto, nepomembno.

Pac niso imeli gum. Ampak vseeno si je grdo pokvaril zalet, in to je bila njegova napaka.

Zgodovina sprememb…

Tri kazenske točke je dobil, eno je oddaljen od dirke premora. Kuhinja.

billy ::

codeMonkey je izjavil:

Schumacher je to naredil za naslov prvaka na zadnji dirki, Max pa tko mal iz jeze, ko je zadaj.

Verjemi, da če bi max želel skeglat rusla ven, bi to naredil, tako pa je prišlo samo do rahlega dotika, kolo pa kolo, nič takega. Po moško.

Scorpy84 ::

No ja, imel je srečo, da je ravno v kolesa zadel. Dvomim da je razmišljal, kako bo. Sicer pa je vettel isto v hamiltona namenoma zaletel, ko se je SC umikal v Bakuju.

Marsikdo se je že kdaj namerno zaletel, tudi senna, šumaher...verjetno tudi kdaj hamilton (ampak se ne spomnim iz glave), alonso...ipd etc...

Ampak letos je pač max na tapeti in zato se toliko več piše o tem.

Ni pa mi jasno kako so ga lahko tako zajebali...da res rabljene soft ne bi bile boljša izbira od teh hard? Al je ekipa razmišljala da bo pač zgubil pozicijo dve, in privozil tam kako 5-7 mesto..kot pa bi tvegali s soft, kjer bi lahko, mogoče, izgubil še več zadnje 3 kroge? ne vem no...

a je kje posnetek onboard maxa? ker koliko se vidi iz posnetkov, je pač max peljal ravno, ni zavijal...bolj kot pa da bi namerno šel v russla? ampak rabimo onboard, po možnosti da se vidi volan :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: billy ()

Lahko je bit pameten za nazaj... samo, jaz bi maxa zunaj pustil... bil bi P1... imel 6krogov stare soft gume, za 6krogov. Sigurno bi mclarna namatral, da bi ga prehitela, a bi bil na 3. mestu, v najslabšem primeru 4.

Tako se mu je pa zmračil pogled, ko je bele obrobe videl - od takrat dalje, je šlo samo navzdol :)

Točno tako ja, res čudna poteza iz strani RBRja...

billy je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Verjemi, da če bi max želel skeglat rusla ven, bi to naredil, tako pa je prišlo samo do rahlega dotika, kolo pa kolo, nič takega. Po moško.

Samo najbolj zaslepljen navijač, ki se ne zmeni za dejstva, lahko izjavi kaj tako nepremišljenega.

Ma ja. To še bi bilo bolje ja. Ste vudeli, da RUS in LEC po parih krogih sta mehke takoj skurila.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

z3ro ::

Moxoče si pa Max pripravlja teren da bo lahko zapustil RB ob koncu sezone. Ni exit clause da mora biti do dirke v Avstriji 5. ali slabši v prvenstvu ali nekaj takšnega?

https://fervogear.com/2025/05/29/news/f...

tu piše drugače...glede exit clause.

Scorpy84 ::

BT52 je izjavil:

Ma ja. To še bi bilo bolje ja. Ste vudeli, da RUS in LEC po parih krogih sta mehke takoj skurila.

Ferrari je že v Miamiju nenormalno razmesaril gume, tako da tukaj ni bilo boljše.

BT52 je izjavil:

saj lahkom pogledamo kroge ki jih je max delal pred SC, in kroge ki jih je potem delal lerk/russel po SC restartu? Komu se da...meni ne, priznam :/

billy je izjavil:

BT52 je izjavil:

saj lahkom pogledamo kroge ki jih je max delal pred SC, in kroge ki jih je potem delal lerk/russel po SC restartu? Komu se da...meni ne, priznam :/

Kje pa imamo te podatke... jaz bi šel mal rudarit :)

MaterVola ::

Max je danes priznal, da ne bi smel izvesti manevra z Russlom.

No shit:)

Max je po moje zavrel vodo v ice bathu po dirki. Zdaj, ko je prespal, je pa ze pocasi premlel.

Eh, njegov PR človek je videl odzive in rekel kaj naj izreče javno.

Nachtigall ::

VER kaze realne barve sedaj, ko nima vec sekundo hitrejsi avto!

Res je. Zdaj ima sekundo slabsega, pa se vseeno fajta z oranznimi :p

Ma to je njegova edina slabost. Pa ovinki z enakim radiiem.

Cr00k je izjavil:

billy je izjavil:

BT52 je izjavil:

koljko vem je na gitu koda da prideš do podatkov. :D
https://github.com/theOehrly/Fast-F1

Nachtigall je izjavil:

VER kaze realne barve sedaj, ko nima vec sekundo hitrejsi avto!

V bistvu je ze veckrat pokazal, tudi takrat ko je imel 10-15 sec hitrejsi avto, da naredi kaksno neumnost, ko mu prekipi.

endelin ::

Verstapen še ni mel sekundo hitrejši avto;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

BT52 je izjavil:

Cr00k je izjavil:

billy je izjavil:

BT52 je izjavil:

koljko vem je na gitu koda da prideš do podatkov. :D
https://github.com/theOehrly/Fast-F1

Thx za tole, pogledam.

Skyman ::

A potem ce oz ko dobi max 1 tekmo prepovedi,bo RDR poklical franza? namesto njega al kako je s tem kdo kaj ve?

sivistol ::

Skyman je izjavil:

A potem ce oz ko dobi max 1 tekmo prepovedi,bo RDR poklical franza? namesto njega al kako je s tem kdo kaj ve?

a se je že kdaj zgodilo to ? prepoved dirke ? v zadnjih 7 letih ?

A ni bil Maldonado nek rekorder v teh tockah tudi? Ce ni on dobil ban, ga verjetno ni nihce :)

sivistol je izjavil:

Skyman je izjavil:

a se je že kdaj zgodilo to ? prepoved dirke ? v zadnjih 7 letih ?

Gledaš F1? Lani nazadnje.

A uspeha hulka pa ne bo nihče pokomentiral? kako je švignil mimo lujza?

z3ro ::

Stroll je baje popizdil v garaži, zmerjal mehanike in nekaj razmetaval. Pisalo je celo da se je nekaj poškodoval pri tem. Vglavnem to naj bi bil razlog da ni dirkal.

ja... https://www.bbc.com/sport/formula1/arti...

Aston Martin driver Lance Stroll missed the Spanish Grand Prix with injury, in the aftermath of losing his temper in the team's garage.

The Canadian is said by sources to have damaged equipment in the garage and sworn at team members after being eliminated at the end of the second qualifying session, in which he was 0.535 seconds slower than team-mate Fernando Alonso.

Asked to confirm Stroll had lost his temper in this way, an Aston Martin spokesperson said: "Lance was upset."

The spokesperson said the injury and the episode in the garage were unrelated.

An Aston Martin source later denied anything was broken or that Stroll swore at colleagues.

Samo ralf lahko pride s tako idejo :)

Christian Horner has responded to the accusations made by Ralf Schumacher, who claimed that Max Verstappen is deliberately sabotaging his own performances to trigger the alleged release clause in his contract.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: billy ()

DamijanD ::

Očitno je bil tak vikend: Max, Lance, Magnus Carlsen - vsi so nekaj izgubljali živce...

Magnus sicer zaradi lastne bedarije :)

free_rider ::

Sej ne vem, a je to dobro al slabo. Nič o komentatorju/jih.
Bom kar na F1TV ostal.

https://www.24ur.com/sport/ostalo/formu...
Imagine there's no religion :)

Zgodovina sprememb…

free_rider je izjavil:

Sej ne vem, a je to dobro al slabo. Nič o komentatorju/jih.
Bom kar na F1TV ostal.

https://www.24ur.com/sport/ostalo/formu...

Ce bo manj reklam med dirko bo dosti bolj gledljivo, tudi ce komentatorjev sploh ne bo.
««
25 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Na cesti
1680111793 (18073) skyform
»

Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507138076 (39414) Skyman
»

Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 496 97 98 99 )

4925351868 (135041) ripmork
»

Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4136 137 138 139 )

6916476264 (244263) BT52
»

Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2375227209 (147601) ripmork

Več podobnih tem