Forum » Na cesti » Formula 1 2025
Formula 1 2025

billy ::
Vprašanje če bi to tudi kaj pomagalo. Tisti počasnejši bo lahko dovolj nafilal baterijo pred to ravnino, da bo potem, kljub DRSju zadaj, privozil dovolj prednosti...
Žal ne bo šlo prehiteva tu...tudi 20 let nazaj je senna blokiral mansella, pa so bili čisto drugi dirkalniki.
Žal ne bo šlo prehiteva tu...tudi 20 let nazaj je senna blokiral mansella, pa so bili čisto drugi dirkalniki.

Nachtigall ::
Problem je, ko misli dirkac da je glavni v ekipi, v mercu je to spilalo in prej v mcl, ferari pa je pac druga filozofija in prav je tako. Dirkac je le usluzbenec, kot vsi ostali.
Da dirkac je le usluzbenec, samo problem, ki ga imata oba HAM in LEC in so ga imeli VET in ALO, ter ostali je to, da je Ferrari ze leta shit show in ocitno ta filozofija ze dolgo casa ne deluje, od RAI naprej, pa se RAI ne bil prvak, ce se HAM in ALO v McLarnu ne bi fajtala med seboj.
Se prej je SCH, glede na govorice, skupaj z Brawnom dobesedeno ugrabil mostvo in si ga postavil po svojih zeljah in s tem so prisli tudi uspehi.
Ce tega HAM in/ali LEC ne bo naredil, bo sel po stopnijah VET in ALO!
In naslednji, ki bo prisel, pa je lahko VER, ce ti je lazje pri srcu, ker sovrazis HAM, bo imel cisto isti problem.
Edina dva, ki danes lahko to spremenita sta HAM in VER, oba veckratna prvaka F1.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nachtigall ()

codeMonkey ::
Ampak a niso nato Schumacherja prakticno pregnali, ker so zaceli dvomiti v konkurencnost, ce nadaljujejo s prilagajanjem dirkalnika njemu (ces da oversteer ni vec hiter) in da so na vsak nacin hoteli Kimija? Konkurencen je bil se vedno, ampak po toliko uspeha je spet postal le usluzbenec.
Pregnali v narekovajih seveda. Ker zagotovo sam ni pristal na kaksen kompromis.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Scorpy84 ::
codeMonkey je izjavil:
Ampak a niso nato Schumacherja prakticno pregnali, ker so zaceli dvomiti v konkurencnost, ce nadaljujejo s prilagajanjem dirkalnika njemu (ces da oversteer ni vec hiter) in da so na vsak nacin hoteli Kimija? Konkurencen je bil se vedno, ampak po toliko uspeha je spet postal le usluzbenec.
Vprasnje ce so ga oni, se vedno je bil aktiven v mostvu do sredine leta 2009. Takrat je malo manjkalo da zamenja masso, da si ni zlomil vrat. Po tistem, ko se je neuspesno zelel vrniti, ga je brown poklical v mercedes.

pirlo ::
free_rider je izjavil:
Všeč mi je Wurzev predlog za modifikacijo steze v Monaku.
Šikana Nouvelle kasneje in bolj zareže. Bolj oster Rascasse. Malce drugačen Loews.
Vprašanje je samo, koliko tega se da storiti v prostorsko omejeni kneževini in če imajo sploh interes, glede na to da si jemljejo dirko za granted.
Ampak če so imeli za sosesko Mareterra, bi nekaj lahko tudi za bolj gledljivo dirko naredili. Če je princ res tak avtomoto-navdušenec.
Kaj koli naredijo bo isto sranje, tu z Yugecom zmagaš.
Nachtigall je izjavil:
Problem je, ko misli dirkac da je glavni v ekipi, v mercu je to spilalo in prej v mcl, ferari pa je pac druga filozofija in prav je tako. Dirkac je le usluzbenec, kot vsi ostali.
Da dirkac je le usluzbenec, samo problem, ki ga imata oba HAM in LEC in so ga imeli VET in ALO, ter ostali je to, da je Ferrari ze leta shit show in ocitno ta filozofija ze dolgo casa ne deluje, od RAI naprej, pa se RAI ne bil prvak, ce se HAM in ALO v McLarnu ne bi fajtala med seboj.
Se prej je SCH, glede na govorice, skupaj z Brawnom dobesedeno ugrabil mostvo in si ga postavil po svojih zeljah in s tem so prisli tudi uspehi.
Ce tega HAM in/ali LEC ne bo naredil, bo sel po stopnijah VET in ALO!
In naslednji, ki bo prisel, pa je lahko VER, ce ti je lazje pri srcu, ker sovrazis HAM, bo imel cisto isti problem.
Edina dva, ki danes lahko to spremenita sta HAM in VER, oba veckratna prvaka F1.
Ko si pol sekunde ali sekundo hitrejši na krog je lahko bit strateg. Pri Mercedesu so tudi dolgo bili, zdaj pa delajo največje bedarije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirlo ()

scythe ::
Horner se bo moral sprijaznati, da je Mclaren naredil boljše delo čez zimo kot oni.
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

BT52 ::
mhm inpresive, indeed "insert Patrick Bateman meme" XD
RB samo okoli klati z direktivami haha
RB samo okoli klati z direktivami haha
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()

Glede Monaka, sem ze pred leti prisel na idejo, da naj naredijo vsa mostva enako sasijo samo za monako, dimenzijsko in aero, ker glede slednjega nima smisla v monaku, pa seveda naj bojo dosti manjsi dirkalniki. Ostalo, kar je mehansko pa naj dodajajo spreminjajo z aktualnim dirkalnikom. Ceprav tudi to nima nekega smisla, bi raje videl naj zmaga voznik, kot dirkalnik. Tudi "kers" ali dodaten bost pod eno sekundo bi lahko uvedli, glede na to da v monaku ne porabijo celetno baterijo na krog? Sasijo pa naj uporabljajo 5 sezon oziroma dokler ne spremenijo vecja pravila. Glede na trenutno stanje (komedija) formule 1, bi ta moja ideja bila se najmanjsi problem.

kaj pa da bi morali drzati nek odstotek casa prvega, ce ne pa posebna zastava, in po Bernijevo po tunelu po bliznjici tisti zadaj mimo? Pa mogoce vsak en bonus bliznjico, ampak ne ko je vlakec (kolon se ne prehiteva hehe), tako da ni spredaj nekdo, ki je pocasen. Ce ga po prehitevanju lahko drzi, ga pa itak prehiti nazaj.

ZveeZ ::
Monacu bi lahko samo zmanjsali stevilo krogov, da parada prej mine.
Brez neke proper drs ravnine taki bolidi ne morejo prehitevat niti par sekund pocasnejsega (prikazano letos z namernim upocasnjevanjem). Placa za tako ravnino pa ni.
Brez neke proper drs ravnine taki bolidi ne morejo prehitevat niti par sekund pocasnejsega (prikazano letos z namernim upocasnjevanjem). Placa za tako ravnino pa ni.

To, ali pa gume prakticno brez gripa, da se zavorne poti podaljsajo, pa da moras res pazit na gasu. Kaksne ultra ultra hard.
Zgodovina sprememb…

Kaj pa če včasih lahko uživate neki drugačnega?
Dopamina je od Sobote dovolj. Jaz pa imam rad neki barvitosti. Zato včasih kaki posebni dogotki, kot dež ali neki podobnega toliko bolj izraziti.
Dopamina je od Sobote dovolj. Jaz pa imam rad neki barvitosti. Zato včasih kaki posebni dogotki, kot dež ali neki podobnega toliko bolj izraziti.
Zgodovina sprememb…

Cr00k ::

z3ro ::
Ni ravno F1 ampak sem pogledal par serij F1 Academy na Netflixu. What a joke..negledljivo. Kao namen te akademije je imet enkrat eno teh punc v F1 ampak to se definitivno ne bo zgodilo. To sploh ni dirkanje, nekaj je sicer pokazala Abbi Pulling v tistih treh delih kar sem pogledal, vse ostalo je pa kar eno jokanje in posvečanje vsemu ostalemu dogajanju. Bi si upal trditi da bi bil marsikater slovenec (ja, fant...ampak v F1 so itak fantje) po par dnevih treninga hitrejši od 3/4 teh "dirkačic". Vozijo pa tudi neke farcajge s 175 konji.

@monkey pa veš da obstaja celo film o Turismo in Janu M, ki prispel iz igrice do realnega Nismo LMP1 LeMans nastopa. :D
Za ženske pa je pač jasno, da niso boljše od moških tuki gre prevsem za statistiko. Čista moč številk. Tuki naravno mislim, da je koordinacija oz protorska orientacija misnomer. Ampak moški pač udejanjajo vozne aktivnosti veliko bolj pogosto. Kar je normalno, da pač tuki ni rezultatov in dobrega produkta za sponzorje. No vsaj za World wide serijo. Razen da gredo v moške kategorije.
Za ženske pa je pač jasno, da niso boljše od moških tuki gre prevsem za statistiko. Čista moč številk. Tuki naravno mislim, da je koordinacija oz protorska orientacija misnomer. Ampak moški pač udejanjajo vozne aktivnosti veliko bolj pogosto. Kar je normalno, da pač tuki ni rezultatov in dobrega produkta za sponzorje. No vsaj za World wide serijo. Razen da gredo v moške kategorije.
Zgodovina sprememb…

Vem, ampak to ni F1. Je bil pa dober ja.
Evo start. Meni ena najljubsih stez. Za vozit (acc).
Pa ga je spet dobil Piastri.
Evo start. Meni ena najljubsih stez. Za vozit (acc).
Pa ga je spet dobil Piastri.
Zgodovina sprememb…

endelin ::
Sedaj je že jasno da bo letos Mclaren pobral oba naslova. Max pa verjetno nekaj posamičnih zmag.

hja. Zgleda obetavno. Samo niti niso tak daleč. Pogruntajo RBjevci neki pa lahke neki zmešajo, če riskirajo 26 sezono. Konec koncev jaz mislim, njihov motor bo po mojem imel probleme in bodo rabili adaptacijsko sezono ali dve. Že z vidika vdržjivosti. Tako jaz bi se kot direktor igral z idejo uporabim te ventrovniške ure za zadnji update po ferragostu. Ker recimo če izpeljejo 2026 leto kot Mclaren v 2005-06. Hiter pa nevzržljiv, bi tole imelo smisla.

DamijanD ::
Zanimivo pri McL si nočeta pomagat z vlečenjem (logično saj niti ne rabita), medtem se pa prijazni Russel ponudi, da potegne Kimija

umm kaj si zdaj to izjavil. Zakaj je to zanimivo, če pa je logično. :D
Je pa PIA odvozil ta kvali krog, kot namazano. Smooth as butter. NOICE. Je pa ROS na sky streamu strokovni komentator pa lepo meče kajle naokoli. haha legenda.
Je pa PIA odvozil ta kvali krog, kot namazano. Smooth as butter. NOICE. Je pa ROS na sky streamu strokovni komentator pa lepo meče kajle naokoli. haha legenda.
Zgodovina sprememb…

Kaksen je razlog? Omenjajo bolecine v roki? Je imel kaksno nesreco z dirkalnikom aĺi... nisem spremljal toliko ta teden.

Alexius Heristalski ::
Bile so neke obtožbe, da je imel na kvalifikacijah prelahek dirkalnik. Zdaj pa umik? Malo čudno.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Skyman ::
Kaksen je razlog? Omenjajo bolecine v roki? Je imel kaksno nesreco z dirkalnikom aĺi... nisem spremljal toliko ta teden.
Bolecine v zapesju/roki.Poskodba se iz casa 2023 padec iz kolesom ko si je zlomil vec kosti,sedaj se je izkazalo da operacija takrat ni uspela,nakar naj bi reseval z novim posegom.

Mater PIA ne rabi letos veliko. Samo taka situacija in je lahko gotovo za LAN danes. Max malo ovira in meša red, on pa lepo izkoristi.
Zgodovina sprememb…

Mislim, da nebo neke bitke.
Ferrari je hiter. NI hitrejši od Mcl. RB pa ima probleme.
Ferrari je hiter. NI hitrejši od Mcl. RB pa ima probleme.
Zgodovina sprememb…

Jap. Nisem pricakoval da bo sel ze v bokse. Sem misil da spara in bo potegnil. Bomo vidli zdaj. Mogoce se 2x spopadeta. LEC mora se kar nekaj odvozit ce misli na mehke na koncu.
Zgodovina sprememb…

Ganon ::
Max na trdih, najboljši možen razplet za oranžne. Mogoče ga še Leclerc napade.
Se lahko avto končno umakne???
"He rammed into me!"
Božji kompleks.
Se lahko avto končno umakne???
"He rammed into me!"
Božji kompleks.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 111795 (18075) | skyform |
» | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 138076 (39414) | Skyman |
» | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 351869 (135042) | ripmork |
» | Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4 … 136 137 138 139 )Oddelek: Na cesti | 476266 (244265) | BT52 |
» | Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Na cesti | 227209 (147601) | ripmork |