Forum » Zvok in slika » aplikacija EON na Google TV Streamer 4K
aplikacija EON na Google TV Streamer 4K
alesrus ::
Živjo
Naložil sem aplikacijo EON na Google TV Streamer 4K (Android TV OS 14), ampak ko jo poskušam pognati, se le ta ne odpre. Ne pojavi se nobeno sporočilo o napaki. Druge aplikacije delajo normalno, tudi VOYO in NEO, kot primer.
Poskušal sem že ponovno zagnati streaming napravo, pa tudi to ni nič pomagalo.
Kakšna ideja?
Hvala vnaprej.
Naložil sem aplikacijo EON na Google TV Streamer 4K (Android TV OS 14), ampak ko jo poskušam pognati, se le ta ne odpre. Ne pojavi se nobeno sporočilo o napaki. Druge aplikacije delajo normalno, tudi VOYO in NEO, kot primer.
Poskušal sem že ponovno zagnati streaming napravo, pa tudi to ni nič pomagalo.
Kakšna ideja?
Hvala vnaprej.
Ales ::
Si jo naložil iz Google Play trgovine?
Če s kako bolj konkretno informacijo ne javi kak uporabnik s točno to napravo, bi bi bilo vprašanje za Telemachovo uporabniško podporo, ali je naprava kompatibilna...
Če s kako bolj konkretno informacijo ne javi kak uporabnik s točno to napravo, bi bi bilo vprašanje za Telemachovo uporabniško podporo, ali je naprava kompatibilna...
BlaY0 ::
Treba je omeniti, da obstajata dve aplikaciji EON TV (se pravi enako ime). Ena je za TV, druga za ostale naprave.
alesrus ::
Ja, naložil sem jo iz Google Play trgovine.
Govorim o aplikaciji EON TV za TV (ne za ostale naprave).
Sicer sem pa že pisal na tehnično podporo, ja...
Na Google TV Streamerju se vrti Android TV OS version 14, security patch level 1. avgust 2024.
LP
Govorim o aplikaciji EON TV za TV (ne za ostale naprave).
Sicer sem pa že pisal na tehnično podporo, ja...
Na Google TV Streamerju se vrti Android TV OS version 14, security patch level 1. avgust 2024.
LP
Daniel ::
Kje si kupil Google TV streamer?
Možno je, da je Eon aplikacija enostavno premalo posodabljana za to moderno napravo. Bo s časom.
Možno je, da je Eon aplikacija enostavno premalo posodabljana za to moderno napravo. Bo s časom.
dzoberti ::
Isti problem še vedno. Na listi podrtih naprav pa ni ne Google Streamer ne Chromecast 4K. Prav ne vem kaj naj naredim, sej mi je ta aplikacija ena pomembnejših.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 153810 (1947) | fpbs |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 57386 (2342) | Big_Al |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 68932 (10817) | Ulixes |