Forum » Pomoč in nasveti » Povezava iVent v Home Assistant
Povezava iVent v Home Assistant
happiness4me ::
Pozdravljeni,
V hišo smo namestili nekaj prezracevalnih enot iVent. Zanima me ali je preyracevalne enote že kdo povezoval v Home Assistant in kako je to naredil? Nisem našel nobenega paketa, ki bi to omogočal. Sem precej nov v tej Home Assistant zadevi zato please be gentle :)
V hišo smo namestili nekaj prezracevalnih enot iVent. Zanima me ali je preyracevalne enote že kdo povezoval v Home Assistant in kako je to naredil? Nisem našel nobenega paketa, ki bi to omogočal. Sem precej nov v tej Home Assistant zadevi zato please be gentle :)
DamijanD ::
Ne poznam iVent - zato prvo (neumno) vprašanje. A so te iVent zadeve sploh povezane na internet, jih lahko kako nadzoruješ preko telefona?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prezračevalni sistem z rekuperacijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 32400 (2267) | mtl_slo |
» | Raspberry Pi + Home Assistant (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 38084 (4922) | fulgur |
» | Prezračevalni sistemOddelek: Loža | 3976 (1292) | PeternelG |
» | Shelly 1 Mini, Plus 1 miniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 677 (375) | d0rK |
» | CPU load in glasnost FANovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1174 (877) | yayo |