Forum » Loža » Lokalni Rekuperator
Lokalni Rekuperator
barakus ::
1. Ali je smiselno Lossnay montirati tudi v kopalnico namesto prezračevalnega ventilatorja? V navodilih naprave gledam, da je izrecno napisano da ni primeren za kopalnice...
2. Namesto da sam kličem nekoga da mi vrta v opeko, vidim da emundia ponuja tudi montažo, ali ima kdo izkušnjo glede kvalitete montaže (in lukenj) s strani monterjev od emundia?
2. Namesto da sam kličem nekoga da mi vrta v opeko, vidim da emundia ponuja tudi montažo, ali ima kdo izkušnjo glede kvalitete montaže (in lukenj) s strani monterjev od emundia?
fikus_ ::
Emundia ti pošlje lokalnega obrtnika za montažo, tako da, lahko pride dober ali manj dober.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
edi123 ::
Namen imam vgradit dva lokalna rekuperatorja v v večjem prostoru(dnevna, jedilnica, kuhinja). Pa me zanima če in koliko je toplotne izgube skozi te rekuperatorje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prezračevalni sistem z rekuperacijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 32226 (2093) | mtl_slo |
» | Poceni in dober rekuperator (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 82137 (9988) | barracuda |
» | Obstaja tak rekuperator, ki se lahko namesti namesto kopalniskega ventilatorja ?Oddelek: Loža | 2192 (1315) | zpza |
» | protiprašna mrežica za oknoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3509 (2705) | |
» | Prisilno prezračevanje stanovanja (lokalni prezračevalni sistem)Oddelek: Loža | 11676 (10396) | fosil |