Forum » Loža » Lokalni Rekuperator
Lokalni Rekuperator
barakus ::
1. Ali je smiselno Lossnay montirati tudi v kopalnico namesto prezračevalnega ventilatorja? V navodilih naprave gledam, da je izrecno napisano da ni primeren za kopalnice...
2. Namesto da sam kličem nekoga da mi vrta v opeko, vidim da emundia ponuja tudi montažo, ali ima kdo izkušnjo glede kvalitete montaže (in lukenj) s strani monterjev od emundia?
2. Namesto da sam kličem nekoga da mi vrta v opeko, vidim da emundia ponuja tudi montažo, ali ima kdo izkušnjo glede kvalitete montaže (in lukenj) s strani monterjev od emundia?
fikus_ ::
Emundia ti pošlje lokalnega obrtnika za montažo, tako da, lahko pride dober ali manj dober.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
edi123 ::
Namen imam vgradit dva lokalna rekuperatorja v v večjem prostoru(dnevna, jedilnica, kuhinja). Pa me zanima če in koliko je toplotne izgube skozi te rekuperatorje?
DarwiN ::
Pozna kdo kakšno podjetje oz. mojstra, ki bi zmontiral 1x lokalni rekuperator? Torej samo montaža, brez nakupa samega rekuperatorja. Lokacija Maribor. Za montažo klim sem imel seznam monterjev.. Mogoče obstaja kak seznam monterjev rekuperacije?
Bom kontaktiral Blauberg, Lunus, ipd.. Ampak vseeno vprašam, če imate slučajno kak kontakt. 10x
Bom kontaktiral Blauberg, Lunus, ipd.. Ampak vseeno vprašam, če imate slučajno kak kontakt. 10x
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prezračevalni sistem z rekuperacijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 37256 (661) | DamijanD |
» | Prezračevanje stanovanja v hrupnem okoljuOddelek: Loža | 2163 (242) | tony1 |
» | Poceni in dober rekuperator (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 83145 (10996) | barracuda |
» | Obstaja tak rekuperator, ki se lahko namesti namesto kopalniskega ventilatorja ?Oddelek: Loža | 2308 (1431) | zpza |
» | protiprašna mrežica za oknoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3554 (2750) |