» »

Polnjenje Predplačniške kartice MasterCard Gorenjska banka

Polnjenje Predplačniške kartice MasterCard Gorenjska banka

Rad21 ::

Ali jo lahko napolnim z gotovino na Gorenjski banki ali samo iz osebnega računa?

clio24v ::

Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal. Zanima me kakšna je razlika med debetno in kreditno kartico z odloženim plačilom od gorenjske banke. Vem da debetna po novem ponuja tudi plačila na obroke do 24 mesecev.Če ima kdo kako informacijo se priporočam.Imam namreč obe in razmišljam če se splača sploh imeti obe odkar debetna ponuja plačilo na obroke.
Lexus Style

bemfa ::

S kreditno lahko zapravljaš plačo, ki pride naslednji mesec.

clio24v ::

To vem :). Zanima me kako je z obroki glede debetne ali so kakšne obresti?
Lexus Style

donvito ::

clio24v je izjavil:

To vem :). Zanima me kako je z obroki glede debetne ali so kakšne obresti?

Storitev plačila na obroke na debetni kartici se vam bo aktivirala avtomatsko ob vklopu primerne vrste limita. V kolikor že imate primeren limit in obročna storitev ni bila aktivirana avtomatsko, nam za vklop funkcionalnosti posredujte sporočilo preko spletne oz. mobilne banke, pri čemer navedete tudi svojo aktualno kontaktno telefonsko številko, pokličite naš kontaktni center na tel. 04 20 84 312 ali se oglasite v eni izmed poslovalnic.

Aktivacija storitve je brezplačna, v primeru delitve posameznega plačila na obroke se obračuna strošek v višini 1,9 EUR na posamezen obrok oz. skladno z vsakokrat veljavno Tarifo nadomestil za posle z občani. Pošiljanje povratnega SMS sporočila za razdelitev na obroke se obračuna po tarifi vašega mobilnega operaterja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: donvito ()

GrimReaper3 ::

Če kdo še rad zapravlja isto minuto kot se sploh da. Nisem še naštudiral do točne minute, ker je šele drugi mesec da sem aktiven takoj po polnoči.

nakazilo plače - 17. v mesecu, razen če pride 17. na soboto ali nedeljo, je 15. ali 16., ura 00:17.
Se spomnim 2011-2017, smo morali čakati šefa, da se je spomnil iti šele ob 11-ih po plačilno listo, tisto še tako kot iz jugoslovanskih časov. Edino če bi delal popoldne (takrat sem samo dopoldne), bi šel lahko na banko že zjutraj, ker mi smo čakali samo papir in ne dejanskega nakazila. Zdaj je pa tako kot se spodobi za informacijsko dobo, malo po polnoči.
plačilo obroka za kredit - 18. v mesecu, ura 7:30, ne gre pod razpoložljivo stanje, moraš biti v dovoljenem negativnem stanju (v mojem primeru -1400EUR). Če tisti dan nimaš, verjetno trgajo takoj ko dobiš na račun vsaj za obrok kredita. Čeprav 17. cel dan in 18. pred 8:30 ni najbolj pametno zapravljati, da najprej poravnaš vse obveznosti do banke in položnice.
plačilo vseh mesečnih nakupov s kreditno kartico od 19. do 10. v mesecu - 18. v mesecu, ura 8:30
spraznitev kreditne kartice - 19. v mesecu okoli 00:30

nakazilo od eBay - eBay pošlje 4:45-5:45, banka nakaže isti dan ob 8:00. V mojem primeru, ki prodajam od junija 2021, dobim takoj naslednji dan ko pošljem, na začetku sem moral čakati 1 mesec. Zdaj sem dobil za eno stvar celo zjutraj še preden sem poslal, poslal sem pa popoldne.

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

In znova wall of text bluzenja popolnoma mimo teme.

GrimReaper3 ::

Danes sem dobil to sporocilo na SMS:
Spostovani, ob pregledu poslovanja smo ugotovili, da imate neporavnane obveznosti do banke. Za vec informacij smo na voljo na 04 20 84 489. Vasa Gorenjska banka

Ne vem kje je problem, saj imajo obresti tako za dovoljeno kot nedovoljeno negativno stanje.
Obrok kredita je pa po sreci sel mimo, ker sem ravno tisti dan prodal iPad mini 6.
Sicer pa ravno cez 2min prodam 4090 za vsaj 1630EUR, tako da ni pene.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera banka? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
547169194 (1266) Rias Gremory
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

996158563 (47829) V-i-p
»

Bliža se konec plačilnih kartic Maestro (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Rezultati
16642817 (25998) Gagatronix
»

Katera predplacniska kreditna kartica (strani: 1 2 )

6823169 (12261) kuall
»

18. v mesecu (plačilo kreditne kartice) (strani: 1 2 )

6127410 (7892) St235

Več podobnih tem